Zvaigžņu prognoze 2022. gada 14. decembrim

Auns

Šodien tev būs jāatbild par citu cilvēku nepadarītiem darbiem. Un neviens jums neprasīja galvot par kolēģiem un kļūt par projektu kuratoriem. Tagad, lūdzu, sajūtiet atbildības skaistumu. Un, ja kāds tevi pieviļ, lai viņš ir gatavs satikt dusmīgu Aunu.

Vērsis

Zemes zīmes noskaņojumu trešdien var saukt par pelēku, drūmu un pat satraucošu. Viss tevi biedē, tu it visā jūti aizķeršanos. Un, ja klausāties vai lasāt ziņas, nekavējoties izlemiet skriet “uz ciemu, tuksnesī”, glābties un paslēpties.

Lasi arī: Mana māsa taisās rīkot greznas kāzas, lai gan viņai kabatā nav ne centa, viņa domā, ka man par visu jāmaksā

Dvīņi

Radošais uzrāviens, ko šo trešdien piedzīvos Dvīņus, ļoti palīdzēs Gaisa stihijas pārstāvjiem gan darbā, gan personīgajā dzīvē. Jūs atradīsiet ļoti negaidītu un ļoti interesantu risinājumu, kā atsvaidzināt attiecības. Protams, nekavējoties un radoši iedzīvināt.

Vēži

Trešdien Vēži visur kavējas. Un, lai kā viņi censtos, viņi nevar tikt galā laikā. Tam ir daudz iemeslu – gan jūsu neuzmanība, gan citu cilvēku kavēšanās (kuru dēļ tiek pārceltas tikšanās), gan satiksmes situācija, gan … jā, tomēr notiks viss, kas var tikai traucēt Vēzim ierasties laikā.

Lauva

Dažkārt noder vecas somas sakratīt vai pārbaudīt kabatas mētelim, kuru vairs negribas vilkt un žēl to izmest. Jūs varat atrast kaut ko ļoti interesantu. Un dažiem zīmes pārstāvjiem paveiksies pat ar vērtīgu naudas lomu.

Jaunava

Zemes stihijas pārstāvjus sagaida ļoti radoša un auglīga diena. Un pat tad, ja trešdienai esi ieplānojis ko vienmuļu, piemēram, kastu nešanu vai sniega tīrīšanu pagalmā, izdodas to pārvērst par īstu šovu ar pāris neaizmirstamām atrakcijām un starpbrīdi.

Svari

Šodien gaisa zīmes pārstāvji labos citu cilvēku kļūdas. Teorētiski būtu nepieciešams visu atdot tam, kurš pieļāva šīs pašas kļūdas. Bet kādu iemeslu dēļ jums ir vieglāk un ātrāk visu izdarīt pašam. Lai gan tas, protams, prasīs daudz laika.

Skorpions

Diena, kad var ietaupīt, turklāt ļoti nopietni. Un Skorpionam nav lielāka prieka, kā iegūt kaut ko lētāk, nekā plānots. Tātad varam pieņemt, ka Ūdens elementu pārstāvjiem veiksies visos aspektos.

Strēlnieks

Ak, nav grūti piemānīt Strēlnieku, viņš pats priecājas, ka tiek maldināts, it īpaši šajā trešdienā. Ugunīgās zīmes pārstāvis ir gatavs ticēt visam, ja vien tas viss būtu labi, priecīgi un rosina pārliecību par nākotni. Tāpēc jebkuras pozitīvas ziņas (pat ja tās izklausās pēc zema līmeņa fantāzijas) Strēlnieks pieņems kā kaut ko vērtīgu.

Lasi arī: Pēc 40 gadiem vīrieši kļūst aizkaitināmi, kāds ir rakstura izmaiņu iemesls

Mežāzis

Trešdiena tev varētu būt ļoti veiksmīga mājsaimniecības lietu iepirkšanās diena. Jūs ne tikai iegūsiet to, ko jau sen esat vēlējies, bet tiksiet pie kaut kā vajadzīga un svarīga. Arī par izdevīgu cenu, kas uzreiz dos pamatu ietaupīto naudu saprātīgi tērēt, piemēram, jaunai rokassomiņai.

Ūdensvīrs

Šķiet, ka esi jau visu pabeidzis un vari atpūsties. Un pēkšņi izrādās, ka joprojām ir vesela neskarta lietu kārta. Lieki piebilst, ka noskaņojums uzreiz noslīdēs zem nulles un viss apkārt pēkšņi pārstās rotaļāties ar košām krāsām.

Zivis

Jā, ir viegli un patīkami pateikt patiesību. Taču ne vienmēr ir patīkami dzirdēt šo patiesību. It īpaši, ja būtu iespējams klusēt, lai nevienu neaizvainotu. Tātad, pirms izpļāpāties, padomājiet desmit reizes, vai jūs vēlētos dzirdēt to jums adresētu?

Leave a Comment