Zvaigžņu prognoze 2022. gada 15. decembrim

Auns

Kamēr neesat pabeidzis visu, nenovērsieties. Tiklīdz jūs burtiski novērsīsieties uz minūti, puse dienas paies nemanot, un jums vispār nekam neatliks laika, un rezultātā jūs būsiet sarūgtināts un dusmīgs, protams, uz sevi.

Vērsis

Šodien Vērsis gribēs kaut ko ļoti garšīgu un ļoti neveselīgu. Piemēram, kūka ar riekstiem, žāvētām plūmēm un iebiezināto pienu. Vai ar šokolādi pārklātus virtuļus. Vai … tomēr zemes zīmes kulinārijas fantāzijas var būt jebkas. Un, ja Vērsis kaut ko ļoti vēlēsies, viņš to noteikti apēdīs un viņu pat nemocīs šaubas. Padomā tikai, kalorijas, bet prieks!

Lasi arī: Ko darīt, kad viss “krīt no rokām”: 4 noderīgi padomi

Dvīņi

Dvīņiem, lepni nesot vecāku karogu, šodien būs jānervozē. Tā varētu būt pirmā diena bērnudārzā vai zvans no skoluas. Vai arī jūs pēkšņi uzzināsiet par nopietnu konfliktu starp jūsu mīļoto bērnu un kādu no jūsu vienaudžiem. Tāpēc sagatavojies.

Vēži

Kāpēc gan nepalutināt sevi ar nelielu un patīkamu SPA vakaru? Pierakstieties uz masāžu vai apmeklējiet pirti, dodieties pie kosmetologa vai uz aromterapijas seansu. Galvenais, lai tev patiktu un lai tu pilnībā atpūstos.

Lauva

Lauvām gaidāma ļoti nervoza ceturtdiena. Jūs mēģināsiett izsekot visam uzreiz. Jūs pastāvīgi nervozēsiet, ka jums nav 10 roku, ne 30 acu (labi, vai vismaz ne 3) un ka jūs nevarat pārplēsties uz pusēm, bet gan tas, kā jūs vēlaties būt vadībā visur vienlaicīgi.

Jaunava

Ceturtdien daudzi zemes stihijas pārstāvji pēkšņi nolemj, ka viņi neko nevar vai nezina. Ka viņu zināšanu ļoti pietrūkst. Turklāt viņi sāks apskaust apkārtējos gudros cilvēkus. Neuztraucieties, tas pāries, taču šis nosacījums liks Jaunavai nekavējoties uzlabot savas prasmes un lasīt jaunas grāmatas, kas, protams, nāks tikai par labu.

Svari

Ir iespējams pārmērīgs darbs, vājums un pat asaras bez iemesla. Pat ja jūs neko tādu nedarījāt. Iespējams, iemesls slēpjas dienasgaismas trūkumā vai nervozajā gaisotnē, kas pēdējā laikā tevi ļoti nogurdinājusi.

Skorpions

Šodien kaut kas noiet greizi. Apkārtējie sāks nervozēt un uztraukties. Atmosfēru diez vai var saukt par normālu. Nu Skorpionam nāksies pārņemt iniciatīvu savās rokās, visus nomierināt, izlīdzināt kopējā noskaņojuma fonu un izlikties, ka viss notiek pēc plāna.

Strēlnieks

Ceturtdien Strēlniekam vajadzētu sagatavoties dažādām problēmām, ko viņam gatavo mīļotā mājvieta. Burtiski viss sacelsies, sākot no santehnikas līdz elektrībai. Spuldzes ne tikai izdegs, bet arī eksplodēs. Jaucējkrāni, protams, plīsīs. Nu, sadzīves tehnika nolems sarīkot buntu.

Lasi arī: Atbrīvojamies no šīm lietām pirms Jaunā gada, lai Jaunais gads būtu veiksmīgs

Mežāzis

Nav tā vieglākā diena. Iespējami strīdi, izrēķināšanās un, visnepatīkamākais, šķiršanās no mīļajiem. Sagatavo baldriāna un nomierinošās tējas, tās tev noteikti būs vajadzīgas. Taču zvaigznes neiesaka spriedzi mazināt ar alkoholu. Efekts var izrādīties pretējs, miera vietā iegūsiet papildu agresijas porciju.

Ūdensvīrs

Esiet gatavi tam, ka nāksies saskarties ar kādu ļoti agresīvu un nepiedienīgu uzvedību. Un tam nebūs priekšnoteikumu. Viss notiks no zila gaisa. Jā, Ūdensvīrs zina, kā trāpīt, bet šodien nāksies sargāt arī citus.

Zivis

Ceturtdien Zivis dīvainā lēnuma dēļ riskē izjaukt visus termiņus, izraisot vadības dusmas un rezultātā zaudēt, ja ne bonusu, tad sirdsmieru. 

Leave a Comment