Zvaigžņu prognoze 2023. gada aprīlim

Lauva

Ļvova, tāpat kā Rakovs, pārslodzes dēļ var pārvarēt lielas grūtības. Ja šīs Uguns zīmes pārstāvji jūt, ka viņu spēks un motivācija sāk beigties, varat izmantot uzvarētāju elpošanas vingrinājumus, lai ieelpotu sevī jaunu enerģiju. Šo cilvēku dzīvē parādīsies jauni mainīgie. Tie var būt cilvēki, notikumi, pienākumi. No tā nevajadzētu baidīties, jo pilnīga bezdarbība un brīnuma gaidīšana var likt lauvām nonākt zaudētāju pozīcijā, no kuras nav izejas.

Jaunava

Pārliecības veidošanai eksperti iesaka Jaunavām sekot laimīgajām likteņa zīmēm, par kurām mēs runājām iepriekš. Iespējams, ka planētas palīdzēs tām kritiskās situācijās izkļūt no tām uzvarošām. Dažos gadījumos jūs varat būt pagaidu novērotāji. Reizēm Jaunavām nevajadzētu kāpt trakot, bet vienkārši sekot līdzi notiekošajam. Ir nepieciešams apkopot informāciju par to, kā ienaidnieki un konkurenti uzvedas. Aprīlis ir analīzes, plānošanas, gudrības palielināšanas un īstā brīža uzbrukumam gaidīšanas laiks. Jaunavām jākļūst piesardzīgām un aukstasinīgām plēsējām.

Svari

Svariem, visticamāk, aprīlī būs jādodas piespiedu ceļojumā. Vislabāk ir neceļot un, ja iespējams, atteikties no ceļojumu piedāvājumiem. Ja apstākļi liek jums kaut kur doties ar automašīnu vai citu transporta līdzekli uz citu pilsētu vai pat valsti, tad veiksmīgam ceļojumam labāk izmantot sazvērestības. Eksperti uzskata, ka neveiksmes vienā jomā Svariem palīdzēs gūt panākumus citā. Visums tieksies pēc līdzsvara, tāpēc nesakiet, ka liktenis ir negodīgs, jo tā nav.

Skorpions

Šajā grūtajā, bet paredzamajā laikā Skorpioniem ir svarīgi kļūt aktīvākiem un enerģiskākiem. Noderīgi vingrinājumi katrai dienai viņiem palīdzēs. Eksperti uzskata, ka aprīlī cilvēki biežāk satiksies pēc apģērba, bet ne vienmēr pēc prāta. Tas nozīmē, ka jebkurā situācijā jāizskatās pēc iespējas reprezentablāk – pat randiņā, pat intervijā. Apkārtējie sagaidīs iniciatīvu no Skorpioniem, tāpēc jums tā ir jāsniedz viņiem. Šīs Zīmes pārstāvjiem, kuri sēdēs un gaidīs aktivitātes izpausmes no citiem, ir lemts vilties.

Strēlnieks

Strēlniekam aprīlī veiksies, taču ar mainīgām sekmēm. Lai padarītu veiksmi paredzamāku un stabilāku savā darbībā, ir svarīgi izmantot spēcīgu rituālu no neveiksmes un problēmām. Galvenais ieteikums šim periodam ir nesēdēt dīkā. Daudzi droši vien ir dzirdējuši frāzi “viena diena pabaro visu gadu”. Tātad aprīlī šādas dienas būs vairāk nekā viena vai divas. To būs daudz, tāpēc jāmeklē iespējas un jācenšas mācīties no visa, kas notiek. Attiecībās ar cilvēkiem vissliktākais scenārijs attīstīsies Strēlniekiem, kuri mīl publiski strīdēties, “publiski taisot netīru veļu”.

Mežāzis

Mežāžiem par aprīli vispirms vajadzētu saprast vienu vienkāršu faktu – mērenība šajā laikā ir liktenīga. Panākumi pavada tikai pārmērību, bet ne tad, ja strādājat bez ierobežojumiem. Nogurums ar Mežāžiem var izspēlēt nežēlīgu joku, tāpēc atpūta ir ārkārtīgi svarīga un noderīga. Mežāži spēs mainīt savu karmu, padarīt dzīvi labāku un kopumā pacelties uz jaunu attīstības un panākumu līmeni, neskatoties uz grūtībām, ko var radīt Marss vēzī. Ir svarīgi atcerēties par pozitīviem un labiem darbiem. Aprīļa laipnība pie Mežāžiem atgriezīsies simtkārtīgi.

Lasi arī: Kā likt vīrietim iemīlēties sevī pirmajā randiņā: 7 maģiski un psiholoģiski padomi

Ūdensvīrs

Aprīlī Ūdensvīra atmiņa pasliktināsies, tāpēc ir vērts trenēties mēneša pirmajā un otrajā desmitgadē, un pēc tam bez liekām problēmām. Otrajā pavasara mēnesī iespējamas problēmas, kas stipri iedragās Ūdensvīra noskaņojumu, enerģiju un veselību. Ja rodas nepatīkamas situācijas, ir svarīgi izmantot meditāciju, lai atjaunotu aizsardzību. Arī radošā aktivitāte samazināsies, taču ne uzreiz. Jums ir jāpaspēj izdarīt visu šo darbu pirms Merkura retrogrāda sākuma 21. aprīlī. Tas pats attiecas uz iepirkšanos.

Zivis

Zivis nespēs sasniegt lielus augstumus biznesā, darbā, biznesā un mīlestībā, taču aprīlī, visticamāk, izdosies nostiprināt jau agrāk sasniegto rezultātu. Iespējams, ka aprīlī Zivīm biežāk nāksies doties tālā ceļojumā. Šīs Zīmes pārstāvji nesagaidīs lielas briesmas ceļā, taču var nonākt nepatīkamā situācijā. Šajā sakarā eksperti iesaka  pirms ceļojuma atcerēties tautas zīmes. Darbā būs daudz grūtību, bet dīkdienība tagad noteikti nav panaceja. Jāturpina smagi strādāt.

Mēs visi saņemsim pienācīgu atlīdzību par mūsu pūlēm, tāpēc mēģiniet nebūt slinki. Iedvesmas un miera avots, pēc ekspertu domām, būs mūsu pašu mājas. Šī iemesla dēļ ir svarīgi mēģināt to pārvērst par laimes un harmonijas vietu .

COMMENTS

Leave a Comment