Zvaigžņu prognoze 2023. gada augustam: jūsu laiks un enerģija jāliek prioritātē, lai nerastos zaudējumi dažādās dzīves sfērās!

Lauva

Lauvas dzīves principi, visticamāk, mainīsies. To veicinās dažādas nepatīkamas un sarežģītas dzīves situācijas. Šīs zīmes cilvēki varēs kļūt gudrāki un saprast, kam liktenis un Visums viņus visu šo laiku ir gatavojis. Lauvas varēs noķert pretvēju, turklāt visās dzīves jomās, arī mīlestībā un finansēs. Šis ir ideāls laiks romantikai un iedvesmai.

Jaunava

Līdz pat beigām nav zināms, kāds tieši Jaunavām būs augusts, taču viens ir skaidrs – vasaras beigas šiem cilvēkiem nesīs veiksmi. Kā tieši tas izpaudīsies, nav pilnībā zināms. Viņi vienkārši vēlas darīt to, ko viņi prot vislabāk. Iespējama kolēģu un biedru nodevība, tāpēc labāk skatīties abpusēji un nevienam nepamatoti neuzticēties.

Svari

Zvaigžņu eksperti iesaka Svariem teikt patīkamākus vārdus kolēģiem, draugiem, radiem. Zvaigznēm tas patiks. Iespējams, ka augusta beigās Svariem daudz biežāk nāksies darīt to, kam viņi noteikti nevēlas tērēt laiku. Tas ir normāli, un nav par ko uztraukties. Pārskatāmā nākotnē viņi saņems savu kompensāciju par sagādātajām neērtībām. Darbā jāuzmanās no ofisa romāniem.

Skorpions

Tagad ir īstais laiks, lai mēģinātu iegūt mājdzīvnieku. Skorpioniem, kuriem jau ir mājdzīvnieks, labāk būt gādīgiem un vairāk laika veltīt savam draugam. Vasaras beigas būs dāsnas ar pasākumiem, kas aiz sevis atstās daudz patīkamu iespaidu, tāpēc jāprot pamanīt ko labu. Šis ir labs laiks mīlestībai, piedzīvojumiem.

Strēlnieks

Strēlniekiem vajadzētu pieņemt nogaidošu attieksmi, it īpaši mīlas sfērā. Finanšu un darba lietas labāk kārtot režīmā “lēni, bet noteikti”. Saskaņā ar prognozēm steiga var kļūt par daudzu problēmu avotu. Par Strēlnieku viņu ienaidnieki un ļaundari var sākt izplatīt nepatīkamas baumas. Mēģinot atrast laimi, bailes un šaubas par sevi var kļūt par klupšanas akmeni.

Lasi arī: Tamāra Globa pastāstīja, ko pēdējais vasaras mēnesis sagatavojis visām zvaigžņu zīmēm

Lasi arī: Kā uzzināt savu iepriekšējo dzīvi saskaņā ar dzimšanas datumu

Mežāzis

Tagad vējš pūš Mežāžu burās. Šis ir viņu laiks un ieeja uz skatuves. Viņi var viegli saskarties ar spēcīgu pretestību, bet visi ienaidnieki un ļaundari tiks ātri uzvarēti, it īpaši, ja laiks netiks izšķiests. Viss, kas Mežāžiem šobrīd vajadzīgs, ir tikai saprātīgs savu spēju novērtējums. Joprojām nedarbosies lēkt virs galvas – un tas arī nav nepieciešams.

Ūdensvīrs

Sliktākais Ūdensvīra ienaidnieks augustā ir egoisms. Domāt par sevi ir normāli, tomēr bieži vien citu cilvēku lūgumus vajadzētu sagaidīt ar pozitīvu atbildi. Jā, daudz mazāk laika paliks personīgām lietām, bet tas ir tā vērts. Laipnība novedīs pie tā, ka Ūdensvīra karma ievērojami uzlabosies. Visi labie darbi nākotnē atgriezīsies pie Ūdensvīra. Mantkārība un domas par personīgo labumu viņiem tagad nav vajadzīgas.

Zivis

Zivīm lietas jāplāno rūpīgāk. Ar detalizētu nākotnes redzējumu viņu acu priekšā viņi var kļūt produktīvāki, veiksmīgāki un efektīvāki. Rīcības plāna izveide palīdzēs racionalizēt jūsu darbplūsmu. Piemērots laiks komandējumiem, kā arī tādiem nopietniem sadzīves darbiem kā remonta uzsākšana, ģenerāltīrīšana un pārvākšanās.

Augusts būs piemērots laiks atpūtai, taču, ja atvaļinājums drīz nenāk, neuztraucieties. Jūs vienmēr varat izmantot ekspertu padomus par to, kā atpūsties, ja neesat atvaļinājumā.