Zvaigžņu prognoze 2023. gada augustam zemes stihijas zvaigžņu pārstāvjiem: lasi, kuru no jums sagaida lieli naudas zaudējumi

Jaunava

Loģiska un saprātīga Jaunava ieinteresēsies par prognozi 2023. gada augustam – tas palīdzēs plānot lietas, mērķus un uzdevumus vairākas nedēļas iepriekš.

Labvēlīgās dienas: 1, 4, 6, 9-11, 13, 18, 25, 28, 30

Nelabvēlīgās dienas: 2, 7, 15, 19, 22, 27

Kas sagaida Jaunavu 2023. gada augustā

Mēneša sākums būs aktīvs un enerģisks laiks. Jaunavas garīgais un fiziskais spēks šajā brīdī būs uz augšu. Mēneša pirmo pusotru nedēļu ir vērts izmantot, lai atrisinātu visus uzkrātos jautājumus un uzdevumus. Tagad gandrīz visas lietas noritēs pēc iespējas ātrāk, veiksmīgi un ar minimālām enerģijas izmaksām. Jaunavas vecākie radinieki var piedalīties viņas dzīvē, sniedzot nenovērtējamu palīdzību. Tajā pašā laikā zīmes pārstāvja brāļiem un māsām var būt nepieciešams atbalsts.

Augusta vidus būs piemērots laiks treniņu uzsākšanai. Profesionālie kursi vai pašizglītība – lemj Jaunava. Jebkurā gadījumā informācija tagad tiek asimilēta labāk nekā jebkad agrāk un viegli. Pat viena grāmata, kas veltīta profesionālās darbības problēmām, var atvērt acis uz daudzām problēmām, kas iepriekš šķita neatrisināmas.

Mēneša beigas būs sevis izzināšanas un iedziļināšanās periods. Aktīvā dzīve ārpasaulē tagad nedaudz apstāsies. Galvenie jautājumi būs Jaunavas iekšējā pašapziņa, viņas pašcieņa, domas par savu dzīves ceļu.

Mīlestība

Jaunavas, kurām jau ir pāris, mēneša sākumā piedzīvos sava veida pārbaudījumu. Būs situācija, kad nāksies padomāt: vai šīs attiecības ir vēlamas? Vai viņi visi ir labi? Ja atbildes uz šiem jautājumiem būs neskaidras, Jaunavai nāksies padomāt un izlemt, ko var un vajadzētu darīt lietas labā. Jaunavas partneris uzvedīsies tieši tā, kā viņam vajadzētu atbilstoši savai iekšējai pasaulei. Ja jūtas bija spēcīgas un ilgstošas, un attiecības ir balstītas uz patiesu mīlestību un vēlmi būt kopā, pāris šo periodu pārdzīvos viegli un mierīgi.

Vientuļajām Jaunavām būs laba iespēja satikt spilgtu, pievilcīgu un neparastu partneri. Šī nebūs garlaicīga un paredzama iepazīšanās. Bet kas no tā galu galā sanāks – laiks rādīs.

Nauda un karjera

Mēneša pirmā puse ir Jaunavas paaugstinātas aktivitātes laiks darbā. Tagad visas lietas burtiski “sadegs” rokās, viss iecerētais izdosies viegli un veiksmīgi. Šis periods noteikti jāizmanto, lai būtu laiks izdarīt pēc iespējas vairāk svarīga, vajadzīga un noderīga. Jauns projekts? Dod man divus! Tas jo īpaši attiecas uz īstermiņa un vidēja termiņa iniciatīvām. Taču tajā pašā laikā darba kolektīvā palielinās nepatīkamo tenku un baumu risks. Ja iespējams, augusta pirmajās divās nedēļās jāizvairās no “izrāviena”.

Mēneša otrā puse ir labākais laiks, lai sāktu trenēties darbam vai vismaz pierakstīties uz tiem. Zināšanas tagad ir ļoti labi asimilētas, jaunas prasmes ir viegli apgūstamas. Saprātīga Jaunava nepalaidīs garām šādu iespēju būtiski paaugstināt savu profesionālo vērtību vai iegūt ar viņu saistītu specialitāti. Ieguvumu dos arī prakse, prakse, praktiskās apmācības un pārkvalifikācija. Augusta pēdējās divas nedēļas ir ārkārtīgi labvēlīgas lieliem pirkumiem. Īpaši labi šajā periodā ir iegādāties gan sadzīves, gan personīgo aprīkojumu. Radikāls garderobes atjauninājums ir arī laba ideja augusta otrajai pusei. Tagad iegādātās preces būs izturīgas un kvalitatīvas.

Veselība

Veselība ir tas, ko atbildīgā Jaunava parasti rūpīgi uzrauga. Un tomēr augusta pirmajā pusē šīs zīmes pārstāvjiem palielinās ar uzkrāto pārpūli saistītu problēmu risks. Lai no tām izvairītos, zvaigznes Jaunavai iesaka labu un laicīgu atpūtu. Turklāt relaksācija var būt un tai jābūt ne tikai pasīvai. Augustā ļoti aktuālas un noderīgas ir pastaigas, fiziskās aktivitātes brīvā dabā. Liels ieguvums būs arī aromterapija.

Mēneša otrā puse ir piemērots laiks, lai sāktu pielāgot savu svaru. Papildu kilogrami šajā periodā aizlidos īpaši aktīvi, ja pieliksi minimālu piepūli. Īpaši noderīga būs arī pastaiga dabā.

Mežāzis

Praktisks Mežāzis noteikti interesēsies par prognozi 2023. gada augustam, lai veidotu aktuālos plānus, izvirzītu mērķus un uzdevumus mēnesim.

Labvēlīgās dienas: 3., 5., 8., 12-15, 18, 22, 26, 29

Nelabvēlīgās dienas: 1., 6., 16., 24., 27

Kas sagaida Mežāzi 2023. gada augustā

Augusta sākums Mežāzim būs saspringts laiks. Aktuālas paliek iepriekšējo mēnešu tēmas, piemēram, personīgā dzīve un attiecības ar tuviniekiem. Zvaigznes brīdina Mežāžus par pieaugošo konfliktu iespējamību ģimenē augusta pirmajā nedēļā. No tiem var izvairīties, tikai saglabājot maksimālu taktu un izrādot sapratni pret visiem tuvajiem cilvēkiem.

Pēdējā vasaras mēneša vidus būs ilgi gaidītās atelpas laiks. Lietas nebeigsies, bet apstāsies. Šis ir lielisks periods, lai pārdomātu kustības virzienu. Tāpat aktuāli būs vides jautājumi: draugi, paziņas un biznesa partneri. Mežāzim būs iespēja redzēt dažus no šiem cilvēkiem tādus, kādi viņi patiesībā ir. Ko darīt ar jauno informāciju, tas ir viņa paša ziņā.

Augusta beigās īpaši aktuāli kļūs darba un karjeras jautājumi. Nozīmīgumu iegūs projekts vai ideja, kas nolikta otrajā plānā un nejaušības dēļ nav realizēta. Tagad ir pienācis laiks to atdzīvināt un mēģināt to iemiesot. Zvaigznes prognozē panākumus jaunos centienos, darba meklējumos un darbā.

Mīlestība

Mežāži, kuriem jau ir dvēseles palīgs, ieiet jaunā “medusmēneša” periodā. Augusts, īpaši tā otrā puse, ir labākais laiks sajūtu atsvaidzināšanai un nostiprināšanai. Nepalaidiet garām šo iespēju saprast, cik ļoti jūs mīlat viens otru. Randiņš, kas līdzīgs tiem, kas bija attiecību sākumā, vai vienkārši omulīgs vakars kopā – tas ir atkarīgs no jums. Šis periods ir labvēlīgs arī kopīgām iegādēm ar otro pusi, lieliem pirkumiem “ģimenē”.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 31. jūlija līdz 6. augustam: dažiem vajadzēs būt gataviem aprakt savas bailes, lai neciestu zaudējumus

Lasi arī: Kriminālie talanti saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Vientuļie Mežāži augustā var pievērst uzmanību mūsdienīgiem iepazīšanās veidiem. Jā, nejauša tikšanās pastaigā ir romantiska, taču tās iespējamība nav tik liela. Attiecības, kas izaugušas no vienkāršas interešu komunikācijas vai iepazīšanās tiešsaistē, ir daudz izplatītāks un reālāks stāsts. Vai jums ir interesants hobijs? Lieliski, ir vērts pajautāt cilvēkiem, kuri ar to dalās. Ļoti iespējams, ka Mežāzim vismaz būs par ko parunāt ar kādu jaunu paziņu, un viņu starpā jebkurā brīdī var uzskriet dzirksts.

Nauda un karjera

Augusta pirmā puse Mežāžiem iezīmēsies ar zināmu stagnāciju naudas un darba jomā. Pieliktās pūles atmaksāsies, taču šobrīd tas netiek realizēts. Visas plānotās vai vienkārši vēlamās izmaiņas tiks atliktas, visu jautājumu risināšana aizkavēsies. Svētku sezonai tajā būs nozīmīga loma. Arī pašam Mežāzim atvaļinājums nebūs sliktākais lēmums, jo nopietns progress biznesā šajā periodā joprojām nav plānots. Ir vērts pievērst lielāku uzmanību darbā teiktajam – iespējamas baumas un tenkas. Tāpat šajā periodā nav ieteicama pārmērīga slodze – tā var kaitēt veselībai.

No augusta otrās puses Mežāža darba lietās sāksies ievērojams kāpums. Šis periods ir labvēlīgs jaunu projektu uzsākšanai, lielu darbu veikšanai, nepilna laika darba uzsākšanai. Iepriekšējo nedēļu un mēnešu pūliņi beidzot sāks nest augļus. Augusta beigas ir labvēlīgas darba vai amata maiņai. Veiksmīgi būs arī komandējumi, darba braucieni.

Veselība

Mēneša pirmajā pusē Mežāzim ir īpaši svarīgi pievērst uzmanību savam darba un atpūtas režīmam. Pārmērīga pārstrāde vai cita būtiska slodze augusta pirmajā pusē būs kaitīga. Labākais risinājums būtu vai nu atvaļinājums, vai, ja apstākļi neļauj, saprātīga slodzes maiņa un atpūta pēc tā. Pieaug vajadzība pēc laba nakts miega un aktīvas atpūtas.

Augusta otrā puse būs enerģiskāks laiks. Tas ir arī piemērots periods, lai uzsāktu ilgstošu darbu pie sava ķermeņa, uzsāktu veselību uzlabojošu diētu un fizisko vingrinājumu ciklu.

Leave a Comment