Zvaigžņu prognoze 2023. gada decembrim: esiet uzmanīgi pirkumos un neceļojiet bez mērķa!

Lauva

Lauvas decembrī varēs kļūt par sevis labāko versiju, un tādēļ viņām būs jāpārdzīvo grūtības. Liktenis viņus sagaida ar zināmām nepatikšanām, taču tās visas būs pārvaramas. Ja viņiem ir brīvs laiks, zvaigžņu eksperti iesaka Lauvām gada beigās sākt darīt to, ko viņi jau sen ir atlikuši. Jākoncentrējas uz kaut ko patīkamu, pretējā gadījumā pasliktināsies garastāvoklis un tiks sabojāta Jaungada atmosfēra.

Jaunava

Jaunavas decembrī var negribot atcerēties pagātnes skumjas un problēmas, kā arī savā ceļā satikt jaunus sliktus cilvēkus. Daudzi šīs Zīmes pārstāvji vēlēsies atriebties, taču ir svarīgi atcerēties, ka atriebība ir paredzēta muļķiem. Jūs nevarat ļaut emocijām vadīt jūsu dzīvi, it īpaši tik pretrunīgā un nelabvēlīgā laikā kā 2023. gada decembris. Labāk ir koncentrēties uz labo. Tā būs pareizāk.

Svari

Decembris Svariem var kļūt par mētāšanās un satraukuma laiku, kas nav pārsteidzoši, ņemot vērā šo cilvēku galvenās patrones Venēras slikto stāvokli. Daudzām ziņām un notikumiem šīs zīmes cilvēku dzīvē būs ļoti pretrunīgas sekas, taču nevajag pārspīlēt uz visu notiekošo, jo nervu visam var nepietikt. Svarīgi ir izturēties pret grūtībām pēc iespējas vienkāršāk, uzskatot tās par iespēju pilnveidoties.

Skorpions

Iespējams, ka decembrī Skorpioni sagaidīs savu likteni – gan labā nozīmē, gan sliktā. Jātur acis vaļā, jo kaut kur slēpjas cilvēks, ar kuru Skorpioni var veidot ļoti spēcīgas un ilgstošas ​​attiecības, ģimeni. Blakus ir arī tādi, kas var izsvītrot visu, kas viņiem tagad ir. Zvaigžņu eksperti iesaka uzticēties tikai tām personām, kurām uzticas.

Strēlnieks

Strēlnieki ir ļoti efektīvi cilvēki, kuriem nav vajadzīga liela pierunāšana, lai viņus kaut ko darītu. Decembrī šo cilvēku motivācija saglabāsies spēcīga, kas jāizmanto maksimāli. Ja jums ir domas par atteikšanos no visa un aizmirstību, jums par tām nav jādomā. Tagad labāk bez bailēm un pašpārmetumiem turpināt virzīties uz priekšu pēc inerces, kā arī paļauties tikai uz uzticamiem un uzticamiem cilvēkiem.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 4. līdz 10. decembrim: taupiet savu enerģiju un izmantojiet to tikai lietderīgām lietām!

Lasi arī: Eņģeļu pulkstenis 2023. gada decembrim: lai augstākie spēki palīdz jums visās sfērās!

Mežāzis

Mežāžiem nevajadzētu aizmirst par mērenības politiku. Darbam vajadzētu sagādāt vismaz nelielu prieku. Atpūtai nevajadzētu būt pārmērīgai, un vientulībai un komunikācijai ir jāpaliek zināmā līdzsvarā. Neuztraucieties, jo jūs varat paveikt kaut ko nozīmīgu, nepieliekot daudz pūļu. Svarīgi ir nevis tas, ar kādu spēku mēs uzspiežam slodzi, bet gan uz to, uz kuru vietu mēs pieliekam šī spēka vektoru.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem noteikti nevajadzētu sadusmot likteni par neveiksmēm un problēmām, kuru decembrī var būt daudz. Visticamāk, 2023. gada nogalē Ūdensvīram nāksies nošķirt svarīgo no izliektā, nosakot prioritātes. Draugi un radinieki viņiem nepalīdzēs šajā jautājumā. Tikai viņi var sev palīdzēt. Lielisks veids, kā atbrīvoties no problēmām un atpūsties, būtu atvaļinājums, tostarp romantisks.

Zivis

Zivīm vajadzētu atcerēties, ka veiksme nesmaida divreiz. Ja rodas iespēja gūt panākumus, jums tā jāsatver ar abām rokām. Iespējams, ka daudzi šīs zīmes pārstāvji uz vājās Venēras fona pēkšņi sāks zaudēt interesi par savām iecienītākajām aktivitātēm. Nav ieteicams no tiem atteikties, jo tā būs īslaicīga parādība. Kopumā decembrī Zivīm par galveno veiksmes ienaidnieku kļūs steiga.

Tāpat, lai saglabātu panākumus, mums visiem ir jāuzrauga sava enerģija, stiprinot to. Zvaigžņu eksperti iesaka decembrī pievērst uzmanību desmit paņēmieniem, kas stiprinās tavu auru. Esiet pacietīgs un neatslābiniet. Nākamā gada sākumā zvaigžņu situācija mainīsies uz labo pusi. Tikmēr 2023. gads jāpabeidz tā, lai nebūtu sliktu domu par neizpildītiem uzdevumiem un nepiepildītiem sapņiem.

Leave a Comment