Zvaigžņu prognoze 2023.gada decembrim, gaisa stihijas pārstāvjiem: ļoti saspringts laiks, daudzus sagaida spēcīgi satricinājumi!

Svari

Tuvojoties Jaungada brīvdienām, daudzus cilvēkus pārņem vēlme pabeigt vairāk lietu, lai neatstātu “astes” jaunajam gadam. Tas ir apsveicami, taču prognoze Svariem 2023. gada decembrim iesaka nesteigties. Ja kaut kas ir apstājies, nepiespiediet lietas. Atceries tautas gudrību – ja steigsi, liksi smieties.

Labvēlīgās dienas decembrī: 5., 10., 16., 21., 27., 30. decembris.

Nelabvēlīgās dienas decembrī: 6., 13., 20. decembris.

Kas sagaida Svarus 2023. gada decembrī

Kopumā gada pēdējais mēnesis Svariem būs gana veiksmīgs. Būsi dzīvespriecīgs un enerģisks, un nav izslēgts, ka vēlēsies pārmaiņas. Piemēram, veiciet remontu mājā, iegādājieties mēbeles, mainiet darbu vai apgūstiet jaunu profesiju. Protams, pēdējā gadījumā jums nebūs laika darīt pārāk daudz, pirms pulkstenis sitīs, taču jūs esat spējīgs likt pamatu turpmākajām uzvarām.

Patiesībā tieksme pēc pārmaiņām jūs pavadīs visu mēnesi. Nepretojies šai vēlmei. Vai vēlaties doties ceļojumā? Svinēt Jauno gadu neparastā vidē? Vai arī esi izdomājis ko citu, kas ļaus izkļūt no rutīnas? Lieliski, uz priekšu, monotonija tagad nav priekš jums!

Tostarp decembris ir labvēlīgs pašizglītībai un redzesloka paplašināšanai. Lasi noderīgas grāmatas, pilnveido savas profesionālās prasmes, mācies svešvalodas. Tas ne tikai palīdzēs jūsu attīstībai, bet arī dos iespēju izbaudīt sevis pilnveidošanas procesu.

Tomēr neaizmirstiet par atpūtu un savlaicīgu atveseļošanos. Atrodiet līdzsvaru starp aktivitātēm un atpūtu, lai izvairītos no izdegšanas un būtu vislabākajā visās dzīves jomās.

Mīlestība

Vientuļos Svarus decembrī gaida daudzas interesantas tikšanās, jūs aktīvi komunicēsiet un iepazīsiet viens otru. Un iespējams, ka tavā vidē parādīsies cilvēks, ar kuru attiecības izvērsīsies par ilgu, nopietnu romānu vai pat laulību. Tomēr sākumā zvaigznes iesaka paturēt savu jauno mīlestību noslēpumā un nepubliskot attiecības, lai izvairītos no tenkām un baumām.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023.gada 20. līdz 26.novembrim: izmantojiet laiku, lai gūtu pozitīvus panākumus!

Lasi arī: Dārza darbu kalendārs 2023. gada 17. – 27.novembrim: sāk sagatavot augsni un sēt nākošā gada agro ražu!

Decembris ienesīs zināmu nestabilitāti Svaru ģimenes dzīvē. Esiet gatavs pārpratumiem un nesaskaņām ar savu otro pusīti. Iespējams, ka jums būs nepieciešams nedaudz vairāk pacietības un pūļu, lai saglabātu mieru mājā un izvairītos no konfliktiem. Bet pat tad, ja nevarat atrauties no strīda, negrieziet plecu – atcerieties, ka šis ir tikai neveiksmīgs periods, kas noteikti beigsies.

Nauda un karjera

Decembrī, iespējams, sasniegsi savu nopelnu atzinību un iegūsi iespēju pakāpties pa karjeras kāpnēm. Bet šim nolūkam jums ir jābūt nedaudz aktīvākam un dažos gadījumos jāparāda pašapziņa un pat augstprātība, kas jums ir neparasti. Nekautrējieties runāt par saviem pagātnes sasniegumiem, izrādīt iniciatīvu un uzņemties izaicinošus uzdevumus. Jums ir pietiekami daudz zināšanu, lai ar tām lieliski tiktu galā, un jūsu uzvaras neizbēgs no priekšnieku un kolēģu uzmanības.

Finanšu sfērā viss ir kārtībā, un par savu finansiālo stāvokli jums nebūs pamata sūdzēties. Zvaigznes jums dod priekšroku, un decembrī, iespējams, sagaidāmi patīkami pārsteigumi neplānotas peļņas, dāsna bonusa gada beigās utt. veidā. Galvenais ir izmantot to summu, kas jums nāk, saprātīgi, nevis izšķērdēt to sīkumos, ļaujoties impulsīvajam impulsam “dzīvot skaisti”. Un labāk ir izvairīties no apšaubāmiem projektiem, kas tuvākajā nākotnē sola milzīgas dividendes, visticamāk, šī ir vēl viena “piramīda”.

Labsajūta

Lielākajai daļai cilvēku, kas dzimuši zem šīs zīmes, nav nopietnu labsajūtas problēmu un viņi paliek aktīvi līdz sirmam vecumam. Taču ir faktori, kas visnegatīvāk var ietekmēt Svaru pašsajūtu – nervu pārslodze, miega trūkums un iespējas baudīt vientulību. Ja nav laika pienācīgi atpūsties, šīs zīmes pārstāvji cieš no migrēnas, apātijas un bezmiega. Un, ja anamnēzē ir hroniskas slimības, šādā situācijā saasināšanās risks ir ļoti augsts.

Zvaigznes iesaka Svariem gada pēdējā mēnesī parūpēties par kvalitatīvu atpūtu – pietiekami gulēt, izvairīties no pārslodzes, kā arī dot sev iespēju atpūsties ne tikai fiziski, bet arī emocionāli. Ievērojot šos ieteikumus, jūs jutīsities lieliski.

Ūdensvīrs

Gada beigās pieņemts pabeigt biznesu, nomaksāt parādus un gatavoties jauniem sasniegumiem. Un prognoze Ūdensvīram 2023. gada decembrim iesaka zīmes pārstāvjiem nenonākt pretrunā ar tradīcijām un darīt tieši to. Taču šis ieteikums nepavisam neuzliek par pienākumu noslēgties no jaunā un pieķerties pazīstamajam – ja izmaiņas klauvē pie tavām durvīm, nebaidies tās ielaist savā dzīvē!

Labvēlīgās dienas: 2., 7., 11., 17., 21., 25., 30. decembris.

Nelabvēlīgās dienas: 4., 9., 15., 19., 23., 28. decembris.

Kas sagaida Ūdensvīru 2023. gada decembrī

Jau no paša mēneša sākuma Ūdensvīriem jābūt gataviem augstai sociālajai aktivitātei. Jūs gaida jaunas iepazīšanās, daudz komunikācijas, jūs atradīsiet domubiedrus un, iespējams, iegūsit iespēju iestāties kādā organizācijā, vai kļūt par pastāvīgu liela uzņēmuma dalībnieku “vienām interesēm”. Jūs varat arī uzaicināt piedalīties lielā kolektīvā projektā.

Neskatoties uz augsto aktivitāti un daudzajiem apkārtējiem cilvēkiem, reizēm tev šķitīs, ka esi šausmīgi viens un neatrodi sapratni no apkārtējiem. Zvaigznes iesaka šīs domas neuztvert pārāk nopietni – atceries, ka tās ir tikai noguruma atbalsis. Mēģiniet šādos brīžos būt tuvu saviem mīļajiem, un jūsu garastāvoklis atgriezīsies normālā stāvoklī.

Gada beigās, visticamāk, kļūsi tuvāks ar radiniekiem, ar kuriem iepriekš kontakti nebija īpaši bieži. To veicinās daži notikumi ģimenē, kuru rezultātā sāksi diezgan cieši un konfidenciāli komunicēt ar kādu no saviem māsīcām/otrās brālēniem/onkuļiem/tantēm/brāļadēliem.

Decembris var sagādāt ļoti patīkamu pārsteigumu arī Ūdensvīriem, kurus satrauc mājokļa jautājums. Iespējams, tev radīsies negaidīta iespēja atrisināt savas mājokļa problēmas.

Mīlestība

Zvaigznes iesaka vientuļiem Ūdensvīriem pievērst uzmanību tiem, ar kuriem komunicējat darbā – kolēģiem, sadarbības partneriem, klientiem. Daži no šiem cilvēkiem jūt jums līdzi, un romantika var izrādīties ne tikai patīkama, bet arī noderīga tālākai karjeras izaugsmei.

Ūdensvīriem, kuri jau sen domā par attiecību leģitimēšanu ar partneri, zvaigznes iesaka vairs nevilcināties. Decembris ir nelabvēlīgs laulībām, taču tas ir diezgan piemērots, lai bildinātu mīļoto un sāktu plānot svinības.

Zīmes ģimenes pārstāvjiem jābūt maigākiem pret savu otro pusīti. Nenoskaidrojiet, kurš no jums ir svarīgāks, nekāda iemesla dēļ nesāciet “cīņu par pārākumu”. Labāk iemācieties uzklausīt un atbalstīt vienam otru, tas stiprinās jūsu saikni un noteikti būs noderīgāk nekā “segas vilkšana”.

Nauda un karjera

Mēneša pirmajā pusē veiksme pavadīs Ūdensvīru visos ar profesionālo darbību saistītajos centienos. Un, ja rodas grūtības, vērsieties pēc palīdzības pie ģimenes un draugiem. Jūsu vidē ir kāda persona, kas var jums palīdzēt šajā jautājumā, lai gan tagad jūs par to diez vai nezināt.

20. decembrī labāk ir ierobežot uzņēmējdarbību, atliekot to uz nākamo gadu. Vienkārši risiniet steidzamus jautājumus un koncentrējieties uz ģimeni, personīgo dzīvi un gatavošanos Jaunā gada svinībām.

Finansiālā situācija ir neskaidra. No vienas puses, jūsu ienākumi decembrī būs ne mazāki kā pārējos gada mēnešos, un pat iespējami negaidīti ienākumi prēmiju vai tuvinieku palīdzības veidā. Taču zvaigznes pieprasa, lai Ūdensvīrs sakārtotu savas attiecības ar naudu – reizēm esi pārāk vieglprātīgs, tuvredzīgs un izšķērdīgs, un, ja vēlies noturēties virs ūdens, vajadzētu būt nopietnākam un apdomīgākam.

Labsajūta

Decembris Ūdensvīram labsajūtas ziņā ir labvēlīgāks nekā jebkad agrāk. Problēmas, hronisku slimību saasinājumi vai citas nepatikšanas nav gaidāmas. Fiziskās aktivitātes, slēpošana un visa veida ziemas aktivitātes tev šobrīd ir īpaši noderīgas. Galvenais ir ģērbties atbilstoši laikapstākļiem, un viss būs lieliski.

Emocionālā labsajūta ir nedaudz sarežģītāka – pēdējo mēnešu stress un uzkrātais nogurums var likt par sevi manīt. Lai izvairītos no melanholijas un paaugstinātas aizkaitināmības, atrodiet laiku meditācijai, garīgām praksēm, nesteidzīgām pārdomām un garām pastaigām vienatnē.

Leave a Comment