Zvaigžņu prognoze 2023.gada decembrim, ūdens stihijas pārstāvjiem: būs jāpieliek pūles, lai gūtu lieliskus panākumus!

Skorpions

Gada beigās Skorpioniem būs jāpiedalās dažādās aktivitātēs. Tomēr pirmssvētku rūpes jums jau sen ir kļuvušas pazīstamas. Piedalīsies dažādās aktivitātēs. Iespējamas arī romantiskas iepazīšanās. Mēneša vidū nāksies daudz pārdomāt, atmest iepriekšējo attieksmi un sākt veidot nākotnes plānus. Decembra pēdējās desmit dienas nesīs ilgi gaidīto stabilitāti. Šajā laikā notiekošās izmaiņas karjerā un finansēs būs pozitīvas.

Labvēlīgas dienas – 5., 10., 14., 18., 22., 27.

Nelabvēlīgi skaitļi – 2., 8., 12., 16., 20., 24., 29.

Kas sagaida Skorpionu 2023. gada decembrī

Skorpioniem decembrī pietrūks spēka lietišķai aktivitātei. Ik pa brīdim galvā sāks šķist idejas un radoši plāni, taču to īstenošana būs apgrūtināta pazeminātā enerģijas līmeņa dēļ. Saprotot, ka visu uzreiz nav iespējams izdarīt, vairāk uzmanības pievērsīsi savai personīgajai sfērai.

Zvaigžņu izvietojums palīdzēs ienest jūsu dzīvē romantiku. Gribēsies iet uz randiņiem, piedalīties ballītēs. Mēneša pirmajās 5 dienās jums ir jāsaglabā emocijas un jātērē līdzekļi taupīgi. Jums radīsies vēlme izmest naudu, un citi cilvēki var jūs mudināt to darīt. Decembra sākumā Skorpioni būs pakļauti ārējai ietekmei.

Tuvojoties mēneša vidum, izdosies savaldīt emocijas. Būs iespēja atrisināt strīdīgus jautājumus un atrisināt sarežģītas situācijas. Saglabājot vēsu prātu, jūs varat izmantot iespējas, kas rodas, lai virzītos uz priekšu savā karjerā un pelnītu naudu.

Tuvojoties jaunā gada sākumam, palielināsies tava autoritāte kolektīvā, varēsi vairāk ietekmēt darba procesu. Daudziem zīmes pārstāvjiem būs tieksme pēc brīvības un jaunu saikņu meklējumi.

Mīlestība

Gada beigas Skorpioniem būs spēcīgs jūtu paušanas laiks. Daudzi pāri piedzīvos atdzīvinātu intīmo dzīvi. Tas ļaus jums kļūt vēl tuvāk vienam otram. Neaizmirsti palutināt savu otro pusīti ar pārsteigumiem un sarīkot romantiskus vakarus.

Tiem, kas ir brīvi, aktuāla kļūs partnera meklēšana. Izvēlies nevis ar galvu, bet ar sirdi. Patiesa aizraušanās ir iespējama tikai ar cilvēku, kurš jūs piesaista visos līmeņos. Skorpioni vienmēr pievērš uzmanību īpašiem cilvēkiem, un tā būs arī šoreiz.

Stabiliem pāriem ir svarīgi izrādīt viens otram rūpes un uzmanību. Savienību var stiprināt kopīgas aktivitātes, cieņas un uzticības demonstrēšana. Neaizmirsti uzklausīt savas otrās pusītes viedokli, ņem vērā viņas intereses. Tomēr jūs, iespējams, jau to visu darāt, ja jums ir attiecības jau daudzus gadus. Vienkārši turpiniet strādāt.

Nauda un karjera

Ar finansēm decembrī viss ir diezgan labi. Ienākumi nepārtraukti pieaugs. Darba ziņā parādīsies vilinošas izredzes. Daļu naudas var ieguldīt ienesīgos projektos. Iepriekš pārrunājiet investīciju jomu ar šajā jautājumā zinošu personu.

Ja paļaujaties tikai uz sevi, vēlreiz pārbaudiet visu informāciju un trīs reizes pārdomājiet savu lēmumu. Esiet atbildīgs pret saviem izdevumiem. Netērējiet pārāk daudz naudas un neapdraudiet savu finansiālo stabilitāti. Tēriņiem jābūt pamatotiem. Nelielas pārmērības ir pieļaujamas, ņemot vērā, ka Jaungada brīvdienas ir tepat aiz stūra.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023.gada 20. līdz 26.novembrim: izmantojiet laiku, lai gūtu pozitīvus panākumus!

Lasi arī: Dārza darbu kalendārs 2023. gada 17. – 27.novembrim: sāk sagatavot augsni un sēt nākošā gada agro ražu!

Veiksme mīl tos, kas to satiek pusceļā. Skorpionus, kuri tiecas pēc izaugsmes un kuriem ir ambīcijas, gaida pozitīvas pārmaiņas karjerā. Pateicoties planētu novietojumam, aktīvai rīcībai decembrī būs labi rezultāti. Daži pat varēs piekļūt apgabaliem, kas tiem iepriekš bija slēgti. Ja vēl neesat izlēmis, ko vēlaties darīt, atlieciet meklēšanu uz vēlāku laiku. Gada beigas tam nav labākais laiks.

Labsajūta

Stress ir viens no svarīgākajiem faktoriem, kas negatīvi ietekmē labsajūtu. Ik pa laikam nonākot negatīvā stāvoklī, jūs varat “nopelnīt” hipertensiju, hronisku nogurumu un kļūt neaizsargātāki pret vīrusiem un baktērijām. Atpūsties palīdzēs meditācija, pirts apmeklējums un peldēšana. Ziemas sākumā būs aktuālas rūdīšanas procedūras. Zvaigžņu eksperti arī iesaka Skorpioniem samazināt sāls daudzumu uzturā, pretējā gadījumā var rasties nieru darbības traucējumi.

Zivis

Gada pēdējo mēnesi Zivīm diez vai var saukt par vieglu. Taču tajā pašā laikā dominēs pozitīvi un spilgti notikumi. Grūtības būs saistītas ar Zivju zīmē dzimušo psihoemocionālās sfēras neaizsargātību. Mainīgā psihoemocionālā fona dēļ sāks parādīties raudulība, nervozitāte, aizkustinājums. Īpaši grūti savaldīties būs decembra pirmajā pusē. Ja izdosies savaldīt emocijas, tad spēsi citiem demonstrēt savu augsto profesionalitāti, nosvērtību, spēju pamanīt detaļas.

Labvēlīgas dienas – 1., 6., 10., 15., 19., 23., 27.

Nelabvēlīgi skaitļi – 3., 8., 13., 17., 21., 25., 31.

Kas sagaida Zivis 2023. gada decembrī

Pirmais ziemas mēnesis Zivīm būs pretrunu periods. No vienas puses, viņiem būs grūti rīkoties, jo samazinās enerģijas līmenis un nestabils garastāvoklis. No otras puses, zīmes pārstāvjiem pavērsies izredzes uz augšupeju darbā. Jūs varēsiet demonstrēt organizatoriskās prasmes, kas jums neapšaubāmi piemīt.

Decembrī Zivis nesīs daudz labuma kopīgai lietai, paužot interesantas idejas un atklājot jaunus attīstības virzienus. Jūsu priekšnieki un kolēģi to noteikti novērtēs. Tomēr daži no jums demonstrēs nervozitāti un impulsivitāti, kas var radīt virkni šķēršļu gan biznesā, gan personīgajā jomā. Zvaigžņu eksperti iesaka izrādīt lielāku piesardzību un atturību.

Ja vadošo lomu atdosi savam prātam, viss tavā dzīvē ritēs gludi. Jūs iegūsit izcilus rezultātus jebkurā biznesā. Mēneša vidū Zivis var pārņemt ilūzijas. Jūs jutīsiet, ka citi jūs uztver negatīvā gaismā. No šejienes radīsies priekšnoteikumi nesaskaņām un konfliktiem.

Īpaši izteiktas šīs tendences būs biznesa un sabiedriskajā sfērā. Personīgajā dzīvē jūs mākslīgi radīsit iemeslu greizsirdībai un aizvainojumam. Tikai līdz mēneša beigām kaislības norims. Jūsu potenciāls atkal palielināsies, parādīsies iespējas un vēlmes, lai stiprinātu biznesa un personiskos sakarus.

Mīlestība

Gada pēdējā mēnesī Zivīm neatliks laika mīlas lietām. Priekšplānā izvirzīsies jautājumi, kas saistīti ar karjeru un jaunu biznesa sakaru dibināšanu. Romantikai būs atvērti tikai tie, kas meklē mīlestību vai nesen uzsākuši romānu.

Zivis, kuras atrodas mīlas savienībā, var padomāt par pārcelšanos un kopā ar savu otro pusīti lemt par šo notikumu. Pati pārcelšanās notiks tikai nākamgad.

Precētos pāros var rasties nesaskaņas. Jums un jūsu partnerim būs grūti saprast vienam otru, kas novedīs pie nesaskaņām. Centieties nedot savam mīļotajam iemeslu strīdēties. Skaidri izsakiet savas vēlmes un domas – tas veicinās savstarpēju sapratni. Zivīm nav vēlams plānot kāzas decembrim. Tuvāk Jaungada brīvdienām darbā var rasties vēlme flirtēt, esi uzmanīgs.

Nauda un karjera

No materiālā viedokļa decembris Zivīm būs plaukstošs. To ievērojami atvieglos jūsu smagais darbs. Jau mēneša sākumā var sagaidīt pamatīgu summu ienākšanu. Tuvojoties decembra beigām, finansiālā situācija nostiprināsies, pateicoties izdevīgu finanšu līgumu noslēgšanai.

Atzīstot savu profesionālo izcilību, radīsies jaunas iespējas. Jūsu karjera var uzņemt straujus apgriezienus, esiet tam gatavi. Šomēnes uzsvars jāliek uz komunikāciju un spēju strādāt komandā. Kopīgas lietas panākumi lielā mērā ir atkarīgi no viedokļu saliedētības un vienotības komandā. Neatslābieties pirms laika, ļaujoties pirmssvētku burzmai.

Labsajūta

Mēneša pirmajā pusē jāizvairās no pārslodzes. Atpūtas neievērošana var nopietni kaitēt jūsu labsajūtai. Mēģiniet atrast laiku atpūtai, celiet imunitāti, ēdot svaigas ogas un augļus. Decembra vidū var rasties problēmas ar kuņģa-zarnu traktu. Šajā periodā pievērsiet uzmanību savam uzturam.

Būtu ieteicams regulāri ieviest mērenas fiziskās aktivitātes, piemēram, stundu garus treniņus sporta zālē 2-3 reizes nedēļā. Mēneša pēdējās desmit dienās jutīsies labi, centies šo stāvokli uzturēt ar veselīgu dzīvesveidu.

Leave a Comment