Zvaigžņu prognoze 2023. gada februārim

Lauva

Arī Lauvām veiksies. Nakts gaismekļi tiks noskaņoti, lai palīdzētu šiem cilvēkiem atbrīvoties no negatīvām domām un emocijām. Tas nozīmē, ka februārī Lauvas varēs aizmirst par nepatīkamo pagātnes pieredzi. Zvaigžņu eksperti iesaka mēģināt tuvināties savam dvēseles radiniekam. Nekādā gadījumā nevajadzētu “iznest netīro veļu no mājas”. Par personīgo drāmu un sadursmju detaļām labāk nevienam nestāstīt. Tas attiecas ne tikai uz attiecībām, bet arī uz darbu. Ja Lauvas virzīsies uz priekšu un iegūs uzvaras, labāk nelielīties un neprovocēt citus uz negatīvismu.

Jaunava

Februārī Jaunavām būs daudz enerģijas un spēka, taču tas nozīmē, ka jums jāiemācās pārvaldīt šo enerģiju. Ja tas nav izdarīts, tad šīs zīmes cilvēki var pieļaut daudzas kaitinošas mazas kļūdas, kas visas izredzes uz panākumiem samazinās līdz nullei. Pārmērības februārī būs liktenīgas. Panākumi nāk tikai ar mēru un piesardzību. Jaunavām savas lietas jāplāno pēc iespējas rūpīgāk. Svarīgi ir arī rīkoties saskaņā ar sirdsapziņu un darīt labu. Laipnība atgriezīsies simtkārtīgi un palīdzēs gūt veiksmi. Šīs zīmes cilvēki pārsniegs iespēju robežas un sasniegs savu mērķi.

Svari

Svariem jāiemācās tikt galā ar dusmām un virzīt enerģiju mierīgā virzienā. Kopumā šīs zīmes pārstāvjus nevar saukt par jebkāda veida agresīviem, taču ik pa laikam viņi uzsprāgst no emocijām, īpaši, ja tiek izprovocēti. Februārī to labāk nedarīt. Planētas un zvaigznes būtiski uzlabos Svaru atmiņu, kas labvēlīgi ietekmēs mācīšanos, jaunu zināšanu un prasmju apgūšanu. Šo cilvēku dzīve kļūs daudz notikumiem bagātāka. Mēneša otrajā pusē būs daudz notikumu, kurus Svari atcerēsies visu mūžu.

Skorpions

Skorpioniem pirmām kārtām vajadzētu pievērst uzmanību domu labošanai. Svarīgi būs runāt par labo un tiekties būt tajās vietās, kas iedvesmo un kur nav nepatīkamu cilvēku. Zvaigžņu eksperti iesaka atcerēties arī vārda burvību. Jāsūdzas par likteni pēc iespējas mazāk un jāpažēlo sevi. Šis ir lielisks laiks radošām aktivitātēm, kā arī jauna biznesa uzsākšanai un vispār jaunu lietu uzsākšanai. Pastāv liela varbūtība, ka Skorpioni spēs nostiprināt agrāk sasniegto pozitīvo rezultātu. Šiem cilvēkiem veiksies.

Strēlnieks

Šis ir ideāls mēnesis iepirkšanās veikšanai, mājas mēbeļu atjaunošanai un iekārtojuma atjaunošanai. Var iegādāties jaunas drēbes, kā arī tērēt naudu augu un mājdzīvnieku kopšanai. Tāpat zvaigžņu eksperti atzīmē, ka šis būs labvēlīgs laiks mājdzīvnieka iegādei vai pieņemšanai dāvanā. Ja jūs patiešām vēlaties iegūt draugu, ir svarīgi ņemt vērā numerologu padomu. Panaceja visām problēmām un nepatikšanām februārī būs komunikācija. Ja Strēlnieki vēlas viegli pārvarēt šķēršļus ceļā, viņiem būs biežāk jādalās savās emocijās ar mīļajiem.

Mežāzis

Mežāžiem eksperti stingri iesaka pievērsties Vese***ai. Tieši viņa kļūs par vissvarīgāko 2023. gada februārī. Ir svarīgi iepazīties ar  ilgmūžības noslēpumiem, par kuriem mēs runājām iepriekš. Šis ir lielisks laiks ceļojumiem, brīvdienām, braucieniem uz sanatoriju. Runājot par darbu, Mežāži, visticamāk, saņems pienācīgu atlīdzību par saviem iepriekšējiem centieniem. Ir pienācis laiks novākt ražu. Pazīme, ka šie cilvēki virzās pareizajā virzienā, būs spēka, brīvības un iekšējā viegluma sajūta.

Lasi arī: Nekavējoties pārtrauciet sazināties ar šādiem cilvēkiem, viņi zog jūsu laimi

Ūdensvīrs

Ūdensvīru februārī sagaida ļoti produktīvs darbs. Šis būs laiks, kad nevajadzētu laist garām jaunas iespējas un bikses deldēt uz dīvāna. Lieli panākumi biznesā un darbā var radīt stresu un raizes, bet, ja sāksiet lietot tautas miera un harmonijas receptes, stāvoklis stabilizēsies. Ja pēkšņi kaut kas noiet greizi, ir svarīgi atcerēties teicienu “nav ļaunuma bez labuma”. Nakts spīdekļi nepametīs šos cilvēkus grūtos laikos. Visticamāk, ka negatīvie notikumi pārskatāmā nākotnē pārvērtīsies par kaut ko labu.

Zivis

Zivis ir cilvēki, kuru glāze vienmēr ir līdz pusei pilna. Tie ir dzimuši optimisti, tāpēc liktenis viņus mīl. Februārī viņu dzīves mīlestība un pozitīvais sasniegs jaunu līmeni. Jā. Būs nepatīkamas un garlaicīgas dienas, taču  efektīvs rituāls palīdzēs ikvienu dienu padarīt veiksmīgu. Lai palielinātu veiksmes iespējamību, zvaigžņu eksperti iesaka Zivīm sīkāk plānot savas lietas. Nav vēlams riskēt un dzīvot haosā. Lietu sakārtotība garantē šiem cilvēkiem sirdsmieru. Mīlestības sfēras atklātajās telpās sagaida lieli panākumi.

Februārī zvaigznes daudziem no mums palīdzēs atteikties no  kaitīgiem ieradumiem un kļūt par labāko sevis versiju. Eksperti novēl jums veiksmi un veiksmīgu visu jūsu plānu īstenošanu šajā labvēlīgajā mēnesī.

COMMENTS

Leave a Comment