Zvaigžņu prognoze 2023. gada oktobrim: Vērsi sagaida sabrukums, Ūdensvīrus – problēmas kādā no dzīves sfērām!

Lauva

Neuzmanība pret detaļām sabojās Lauvas panākumus jebkurā jomā. Pēc zvaigžņu ekspertu prognozēm, oktobris būs laiks, kad jāpievērš uzmanība visam un visiem. Tas ir vienīgais veids, kā gūt panākumus darbā un mīlestībā. Iespējams, Lauvas uzticība savam partnerim tiks satricināta, taču tas nekļūs par iemeslu greizsirdībai un strīdiem. Varbūt jums ir jāmēģina atrast problēmu cēloni sevī.

Jaunava

Jaunavām darba lietas var iestrēgt un sākt strigt. Tam nav nekā slikta, ja vien nesāc krist panikā un steigā nemaini plānus. Viss, kas šobrīd Jaunavām vajadzīgs, ir turpināt darīt to, ko viņas prot, un necerēt uz spontānu problēmu atrisinājumu. Mīlestībā viss ies kā ar karstu nazi cauri sviestam, bet biznesā būs jādomā par metožu izstrādi, kā izkļūt no strupceļa.

Svari

Svariem ir jāstrādā un jāpadara lietas, bez nožēlas vai sūdzībām par nogurumu. Viņu pūliņu augļi oktobrī kļūs manāmi krietni vēlāk, taču zvaigžņu eksperti patiešām uzskata, ka tagad nevajag slinkot un palaist garām iespēju smagi strādāt. Kā zināms, it visā ir skaistums, bet ne visi to spēj saskatīt. Oktobrī Svari varēs ieraudzīt ko skaistu eksistences briesmīgākajās bildēs.

Skorpions

Ja pie apvāršņa pēkšņi parādās problēmas, Skorpioni ātri ar tām tiks galā, jo viņu domāšana būs asa un efektīva. Viņi labāk nekā jebkurš cits zinās, kur slēpjas viņu spēks un spējas. Nereti nāks prātā jaunas idejas, tāpēc ļoti paveiksies tiem Skorpioniem, kuru darbs saistīts ar radošo darbību un radošo procesu.

Strēlnieks

Strēlnieka dzīvi diez vai var saukt par stabilitātes cietoksni, taču oktobrī viņiem uz to ir jātiecas, jo pretējā gadījumā viņi riskē nonākt daudzās dažāda veida nepatikšanās un problēmās. Mīlestībā viņiem vajadzētu paļauties nevis uz improvizāciju, bet gan uz pārbaudītām metodēm un paņēmieniem, kas noslīpēti pagātnē. Noteikti nav jēgas izgudrot riteni no jauna. Planētas viņiem nepiedos viņu kļūdas.

Lasi arī: 4 Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuri kļūs bagāti 2023. gada oktobrī: jums neaprakstāmi paveiksies!

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023.gada 2.oktobra līdz 8.oktobrim: Vēžus sagaida izmaiņas, Zivis – vilšanās!

Mežāzis

Iespējams, Mežāži oktobrī jutīs, ka viņiem nav stimula pilnveidot sevi un savas prasmes. Šī planētu negatīvā ietekme liks par sevi manīt. Kopumā šo cilvēku uzticība tiks satricināta, taču šī ietekme ne vienmēr būs kritiska. Mežāžiem priekšā var būt patīkami mājas darbi, tāpēc, iespējams, viņiem ir jākoncentrējas uz tiem.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem nekādā gadījumā nevajadzētu dot tukšus solījumus citiem cilvēkiem, jo ​​​​tas ir pilns ar lielām problēmām mīlestībā, draudzībā un darbā. Labāk ir būt godīgam par savām spējām, nemaldinot nevienu peļņas gūšanas nolūkā. Pretējā gadījumā jūs varat ievērojami sabojāt savu karmu. Zvaigžņu eksperti arī iesaka Ūdensvīriem vispirms risināt tos jautājumus, kuros viņi ir kompetenti.

Zivis

Galvenais laimes un veiksmes ienaidnieks Zivīm oktobrī ir cinisms. Jums nevajadzētu devalvēt citu cilvēku noteikumus un pamatus. Ir svarīgi saprast citus cilvēkus, nevis izsmiet to, ko viņi dzīvo. Pretējā gadījumā Zivis var zaudēt citu cieņu. Šomēnes labāk atlikt jebkādas iniciatīvas, koncentrējoties uz tām lietām, kuras jāpabeidz pēc iespējas ātrāk.

Zvaigžņu eksperti atgādina jums un man, ka Visums bieži palīdz mums izdarīt pareizo izvēli. Atcerieties, ka daudzi negadījumi patiesībā nav nejauši. Mēs vēlam jums veiksmi, labestību un labklājību.

Leave a Comment