Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2022.gada 26. decembra līdz 2023. gada 1. janvārim

Lauva

Lauvām pēc iespējas ātrāk jāatgriež iepriekš zaudētā vitalitāte un spēks. Visticamāk, gatavošanās svētku sanāksmei notiks bez kavēšanās. Šis būs lielisks laiks sakopšanai, mājas iekārtošanai, dāvanu iegādei, saziņai ar radiem un pat romantiskām paziņām, randiņiem. Galvenais ir saglabāt konsekvenci un neuzņemties vairākas lietas vienlaikus. Dažām Lauvām var rasties vēlme norobežoties no visas pasaules, slēpjoties mājās aiz septiņām slēdzenēm. Tas nav aizliegts, bet līdz gada beigām ir labāk izkļūt no savas “migas”.

Jaunava

Jaunavām īpaša uzmanība jāpievērš Vese***ai, lai sasniegtu savus mērķus. Zvaigžņu pētnieki iesaka iepazīties ar  labākajām ilgmūžības un Vese***as praksēm, lai uzlabotu pašsajūtu un sagaidītu jauno 2023. gadu labā noskaņojumā. Šī nedēļa būs sākumpunkts jaunai dzīvei, lai gan no pirmā acu uzmetiena tā varētu nešķist. Jaunavas dzīvē var notikt kādi slēpti procesi, kuru sekas būs liktenīgas. Daži no pieņemtajiem lēmumiem to mainīs, ka viņu dzīve nekad vairs nebūs tāda pati.

Svari

Svaros var pamosties “otrā elpa”. Jauna enerģija un motivācija palīdzēs novest līdz finālam visas lietas, kas karājas kā smags svars un nedod atpūtu. Mājās, ar mājas sagatavošanu Jaunajam gadam, arī visam vajadzētu būt kārtībā. Kādā brīdī Svari var sajust spēcīgu īslaicīgu nogurumu. Elpošanas vingrinājumi palīdzēs viņiem tikt galā ar to pēc iespējas ātrāk . Ja pēkšņi kaut kas noiet greizi, nav jāuztraucas un jācīnās histērijā. Jūs vienmēr varat atrast labumu no tā, kas no pirmā acu uzmetiena ir vērsts uz kaitējumu, it īpaši tagad.

Skorpions

Lai gads būtu veiksmīgs un satiktu jauno gadu veiksmīgi, Skorpioniem vispirms jācenšas atbrīvoties no sūdzībām par dzīvi, jo tie pārkonfigurē apziņu un negatīvi ietekmē likteni un veselību. Zvaigžņu pētnieki ļoti iesaka šīs Zīmes pārstāvjiem gada pēdējās dienās ieklausīties un vērīgi aplūkot visu, kam var būt vismaz kāda nozīme veiksmei. Skorpioniem vajadzētu pieķerties katrai iespējai, lai 1. janvāra rītā, kad kalendārs pāriet uz 2023. gadu, nebūtu ko nožēlot. Šis ir vissvarīgākais gada laiks.

Strēlnieks

Acīmredzot aizejošā gada pēdējā nedēļa ir ļoti saspringts laiks. Strēlnieki ir viena no stresa izturīgākajām zodiaka zīmēm, taču tas nenozīmē, ka viņi nevar atraisīties un emocionāli izdegt. Zvaigžņu pētnieki iesaka nespiest gāzi līdz galam, periodiski atpūšoties. Īpaši svarīgi ir atpūsties trešdien – visbīstamākajā nedēļas dienā. Grūti pateikt, kā šonedēļ tiek realizēta retro-Merkura ietekme, taču bez lielām šaubām var teikt, ka Strēlniekam labāk neveikt dārgus pirkumus nedēļas pēdējās divās vai trīs dienās.

Mežāzis

Mežāži uz problēmu un nepatikšanu fona var ļoti ātri mainīt pašapziņu pret smagu trauksmi. Ja tas notiek pēkšņi, labāk ir izmantot veidus, kā tikt galā ar trauksmi. Sliktām domām nevajadzētu ļaut kustēties, jo tās var izraisīt bailes, un bailes gada beigās noved pie produktivitātes un dzīves kvalitātes pazemināšanās kopumā. Zvaigžņu pētnieki arī neiesaka meklēt atbildīgos par viņu neveiksmēm. Mežāži ir atbildīgi cilvēki, taču reizēm viņi vēlas vainot citus, atbrīvojoties no liekām raizēm. To noteikti nav vērts darīt.

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze 2023. gadam

Ūdensvīrs

Ūdensvīra dzīve var mainīties ļoti ātri un negaidīti. Uz to var norādīt svarīgas likteņa zīmes. Ir svarīgi atcerēties, ka katrai medaļai ir divas puses. Ja izmaiņas šķiet ļoti labvēlīgas. Ir vērts meklēt slazdus. Ja viss iet slikti, jums būs jāatrod kaut kas labs notiekošajā. Labākā izeja no jebkuras sarežģītas situācijas ir tikai nedaudz pagaidīt. Steigšanās ir Ūdensvīra lielākais ienaidnieks 2022. gada beigās un janvāra pirmajā dienā. Ir nepieciešams uz laiku apturēt principiāli jaunu ideju attīstību, koncentrējoties uz nepabeigtiem darbiem.

Zivis

Visums palīdzēs Zivīm 2022. gada nogalē izlīdzināt iekšējās sajūtas. Spēja meditēt palīdzēs paātrināt šo procesu. Ja mēģinātu šo nedēļu Zivīm raksturot ar vienu teicienu, tas būs: “Laimes nebūtu, bet nelaime palīdzēja.” Viss sliktais un nepatīkamais notiks tikai uz labo pusi. Zivīm vajadzētu noskaņoties uz optimistiska viļņa, ko tās var paveikt diezgan labi. Ir svarīgi lūgt palīdzību no mīļajiem un uz laiku aizmirst par lepnumu. Ir svarīgi arī palīdzēt tiem, kas sniedz pretī.

Eksperti novēl veiksmīgu Jauno gadu, visu nepatikšanu atrisināšanu, mīlestību, laipnību un Jaungada brīnumu. Atcerieties, ka vides maiņa var būt noderīga šonedēļ.

COMMENTS

Leave a Comment