Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 13. februāra līdz 19. februārim

Lauva

Lauvas šonedēļ varēs paveikt iecerēto, tomēr no rītiem Lauvām var būt ilga pamošanās un ieiešana darba ritmā. Rīta meditācijas ir ideāls veids, kā iegūt pareizo noskaņojumu. Vislielākās briesmas var sagaidīt Lauvas, kuras sāks pārāk pārvērtēt savas spējas. Zvaigžņu eksperti iesaka būt reālistiskam un uz visām problēmām raudzīties objektīvi. Ir svarīgi saprātīgi novērtēt savas stiprās puses. Lai izvairītos no vilšanās, nāksies sākt rūpīgāk plānot nākotni.

Jaunava

Jaunavām palīdzība jāmeklē numeroloģijā. Viņu talismana numura palīdzība būs ļoti noderīga. Jums jābūt uzmanīgākam, jo ​​ienaidnieki un ļaundari būs ļoti prasmīgi tīklu izveidē. Zvaigžņu eksperti iesaka Jaunavai rūpīgi uzraudzīt apkārtējo reakciju uz viņu rīcību. Ja to nedarīsi, vari palaist garām svarīgu brīdi, kurā kāds no tuviem draugiem vai paziņām vēlas pateikt vai izdarīt ko svarīgu. Sievietēm Jaunavām mazāk uzmanības jāpievērš tam, ko par viņām saka citi, savukārt šīs zīmes vīriešiem, gluži pretēji, nevajadzētu ignorēt radu un draugu vārdus.

Svari

Šonedēļ Svariem vajadzētu atbrīvoties no iepriekš uzkrātā negatīvisma un mēģināt sasniegt iekšējo harmoniju. Šajā viņiem palīdzēs efektīvi vingrinājumi , kā arī iecienītāko filmu skatīšanās, iecienītās mūzikas klausīšanās, tieša saziņa ar labākajiem draugiem un draudzenēm. Darbam jādod priekšroka pār atpūtu. Šis ir lielisks laiks, lai uzsāktu jaunu darbību, paaugstinātu produktivitāti. Tāpat ļoti svarīgi ir nenovērst uzmanību uz blakuslietām un problēmām, īpaši ceturtdienās, kad emocionalitāte var vienkārši izkrist mērogā.

Skorpions

Skorpioniem gaidāma salīdzinoši produktīva, interesanta un labvēlīga nedēļa, tomēr 15. un 16. datumā bīstamo aspektu dienās jācenšas būt uzmanīgākam attiecībās ar nepatīkamiem cilvēkiem. Arī šajās dienās labāk neko jaunu nesākt. Ja tie izrādīsies ļoti sarežģīti un negatīvi, būs svarīgi attīrīt prātu no sliktām domām. Neņemiet visu, ko citi saka, pārāk tuvu savai sirdij. Cilvēki šajās septiņās dienās var būt skarbi.

Strēlnieks

Strēlniekiem mīlas radarā var rasties jauni pretendenti otrās pusītes lomā, un finanšu sektorā var parādīties jaunas iespējas. Problēma ir tā, ka Strēlnieki to var vienkārši nepamanīt. Attiecībās ar citiem zvaigžņu eksperti iesaka apspiest tieksmi pēc viltus jūtu izpausmēm. Ja kādam no kolēģiem vai draugiem rodas aizdomas par Strēlnieku, ka viņi nav pilnīgi atklāti, tas var būt lielu problēmu sākums un draudzības, mīlestības, cieņas zaudēšana, kā arī izraisīt neveiksmi. Kā atpūta noderēs iepirkties, pastaigāties, nodarboties ar iecienītāko hobiju.

Mežāzis

Zvaigžņu eksperti iesaka Mežāžiem pieļaut pēc iespējas mazāk kļūdu, kas traucē būt laimīgiem. Šonedēļ šādas kļūdas būs vienkārši nepiedodamas. Ieteicams būt īpaši labiem nodomiem, īpaši, ja runa ir par kopīgu darbu un palīdzības sniegšanu. Sīkums un alkatība ir visbīstamākās Mežāžu jūtas. No 13. februāra līdz 19. februārim ir jābūt godīgam un atklātam pret visiem cilvēkiem. Nedēļas beigās zvaigznes būs bez darba, dodot Mežāžiem iespēju atpūsties un izklaidēties, kā viņi paši vēlas.

Lasi arī: Merkurs Ūdensvīra zīmē no 2023. gada 11. februāra līdz 1. martam: ekspertu prognozes šim laikam

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ir ideāls laiks biznesa aktivitātēm, juridisku problēmu risināšanai, kā arī jauna darba meklējumiem. Ja izdosies iepriecināt kādu darba devēju un Ūdensvīrs nozīmēs interviju, zvaigžņu speciālisti iesaka izmantot efektīvus psiholoģiskos padomus un paņēmienus veiksmīgai biznesa komunikācijai. Zvaigžņu speciālisti uzskata, ka Ūdensvīra skatienam būs pieejams daudz vairāk nekā citām zīmēm. Šie cilvēki spēs “lasīt starp rindiņām” un pamanīt kaut ko būtisku apkārtējos notikumos.

Zivis

Zivīm šonedēļ jācenšas attīstīt savu pārliecināšanas dāvanu, lai efektīvāk mijiedarbotos ar cilvēkiem. Galvenais ir nepāriet uz manipulācijām, jo ​​tas var negatīvi ietekmēt karmu. To, kas nav iekļauts plānos, labāk atlikt uz vēlāku laiku, lai neliktu spieķus riteņos sev. Šis ir lielisks laiks, lai pārveidotu savu māju, izskatu. Ir svarīgi palīdzēt apkārtējiem cilvēkiem, jo ​​egoisms šobrīd nav modē. Jebkurā situācijā ir svarīgi palikt laipnam un līdzjūtīgam.

Kopumā šonedēļ turpinās virkne labvēlīgu dienu bez retrogrādām planētām, tāpēc zvaigžņu eksperti iesaka atcerēties, cik svarīgi ir vizualizēt savas vēlmes. Lai izdodas viss iecerētais.

COMMENTS

Leave a Comment