Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 16. līdz 22. janvārim

Lauva

Lauvām biežāk jāizmanto vingrinājumi garastāvokļa un pašapziņas uzlabošanai. Tas viņiem palīdzēs turpināt ceļu uz uzvaru, ignorējot šaubas, kas viņus var padarīt ļoti neaizsargātus. Tā būs brīnišķīga nedēļa intelektuālajam darbam, kā arī nelieliem īslaicīgiem izbraucieniem. Runājot par braukšanu, zvaigžņu pētnieki stingri iesaka nepārsniegt ātrumu un nepārkāpt ceļu satiksmes noteikumus. Esot gājējiem, arī labāk izvairīties no noteikumu pārkāpšanas – brauktuvi šķērsot tikai tam paredzētajās vietās.

Jaunava

Jaunavām jāvelta laiks un pūles, lai samierinātos ar sevi un pasauli. Jūs varat ienirt mīlestībā vai arī palikt vientulībā un iesaistīties pašattīstībā, jaunu hobiju meklējumos. Noderēs arī jaunas zināšanas – var lasīt grāmatas, apmeklēt kursus, skatīties mācību video. Arī šonedēļ Merkura enerģijas maiņas dēļ Jaunava var vēlēties mainīt tālejošus plānus. Tam nav nekādu aizliegumu, tāpēc jūs varat bez bailēm un šaubām mainīt grafiku nākamajai nedēļai vai vairākiem mēnešiem uz priekšu.

Svari

Svari, būdami vieni no nozīmīgākajiem melanholiķiem pēc zvaigžņu zīmes, ļoti bieži var sākt satraukties par sīkumiem. Jā, dažreiz dzīvē notiek kaut kas, kas nepavisam nav tā, kā mēs to vēlamies, bet no 16. līdz 22. janvārim ar to ir jāsamierinās. Paredzams, ka Svari spēs mainīt savu dzīvi, turklāt visdramatiskāk. Iespējams, ka Visums un zvaigznes to darīs Svaru labā, izraisot kādas svarīgas un ne tās patīkamākās pārmaiņas. Nostalģija var uzbrukt šīs zīmes cilvēkiem pirmajās divās dienās. Var atgriezties domas par pagātnes mīlestību, neveiksmīgu laulību.

Skorpions

Šonedēļ pasaules un vietējās ziņas labāk nelasīt, īpaši, ja tās ir negatīvas. Skorpioniem ir svarīgi atcerēties, ka sliktu ziņu lasīšana negatīvi ietekmē garīgo stāvokli. To pašu var teikt par saskarsmi ar negatīviem cilvēkiem. Darbā un biznesā sliktu domu iespaidā būs paaugstināts risks kļūdīties. Tāpēc labāk saglabāt optimismu un nepiespiest sevi uztraukties par niekiem. Nedēļas beigās Skorpionus sagaida patīkama vizīte vai tikšanās.

Strēlnieks

Ir daudz iemeslu, kāpēc veiksme var mūs apiet. Strēlniekiem ir jāatceras par katru no viņiem, lai uzzinātu, kā mainīt savu likteni. Šonedēļ nekautrējieties. Labāk darīt to, kas darbojas vislabāk. Jā, lietas var noiet greizi, taču tajā nav nekā slikta. Visas grūtības un nepatikšanas ir īslaicīgas, un Strēlniekiem tas ir jāsaprot pēc iespējas ātrāk. Ja viņi saglabā optimismu, viņi var kļūt par paraugiem. Cilvēki apbrīnos viņu ticību sev un labākai nākotnei.

Mežāzis 

Mežāžiem ir jāpaliek iesaistītiem jebkanī un visā. Šonedēļ jāiesaistās darbos un jāveic mājas darbi. Ir arī vērts atpūsties un tērzēt ar draugiem. Dažiem no paziņām, draugiem vai radiem var būt nepieciešama neatliekama morāla vai materiāla palīdzība. Vislabāk ir sniegt nepieciešamo atbalstu, kad vien iespējams, īpaši, ja persona ir palīdzējusi pagātnē. Jebkurā gadījumā Mežāžus gaida pārmaiņas. Nakts gaismekļi palīdzēs saprast, kurā virzienā virzīties tālāk.

Lasi arī: Kāda būs devīze katram zvaigžņu zīmes pārstāvim 2023. gadā

Ūdensvīrs

Ūdensvīram pēc palīdzības vēlams vērsties pie austrumu gudrībām. Tas labvēlīgi ietekmēs viņu pasaules uzskatu, attieksmi un motivāciju. Ir pienācis laiks ieklausīties gudros un pieredzējušos cilvēkos. Viņi spēs dot Ūdensvīram svarīgus un ārkārtīgi noderīgus padomus. Šonedēļ var parādīties jauni kārdinājumi. Kā zināms, vislabākais veids, kā atbrīvoties no kārdinājuma, ir tam ļauties, taču jāsaprot, ka tam ir sekas. Šīs zīmes cilvēkiem ir nepieciešama paškontrole. Pretējā gadījumā var rasties problēmas, kas skars pašcieņu un maku.

Zivis

Nakts spīdekļi palīdzēs Zivīm atrisināt karmiskos uzdevumus, tuvoties laimei. Šīs zvaigžņu zīmes pārstāvjiem šī būs ļoti darbīga un nozīmīga nedēļa. Viņu galvenais ienaidnieks būs gļēvums un šaubas. Ja jūs patiešām vēlaties izdarīt kaut ko svarīgu. Nav jābaidās. Zvaigžņu pētnieki iesaka rīkoties. Visums ieviesīs korekcijas šo cilvēku dzīvē, sniedzot viņiem morālu atbalstu. Kopumā sagaidāmas labvēlīgas pārmaiņas darbā un biznesā, kā arī jaunas iespējas mīlestībā. Zivis var satikt cilvēku, kurā iemīlas.

COMMENTS

Leave a Comment