Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 24. līdz 30. jūlijam: daudzus sagaida mainīga situācija un ne tā labākā!

Lauva

Lauvas šonedēļ būs ļoti produktīvas, salīdzinot ar citām zīmēm. Kopumā šo cilvēku enerģija, salīdzinot ar iepriekšējo nedēļu, nedaudz samazināsies, taču tas nebūs kritiski. Lauvām brutālais spēks ir jāaizstāj ar piesardzību, ja viņi vēlas virzīties uz priekšu biznesā un darbā, bet tajā pašā laikā līdz darba nedēļas beigām nejūtas izspiesti kā citrons. Labāk ir arī pārtraukt vairāku lietu uzņemšanos vienlaikus. Arī šāda pieeja būs neizdevīga.

Jaunava

Jaunavas zvaigžņu eksperti iesaka nevienu neizprovocēt uz negatīvām emocijām, kā arī neatbalstīt ienaidnieku un ļaundaru mēģinājumus celt konfliktu jaunā līmenī. Savas holēriskās dabas dēļ Jaunavām ir ārkārtīgi grūti neatbildēt ar negatīvismu uz negatīvismu, taču viņas spēs tikt galā ar ienaidnieku spiedienu. Vētras emocijas var diskreditēt Devu citu acīs. Šīs zīmes pārstāvju galvenais veiksmes ienaidnieks ir steiga un izmisums.

Svari

Svaros uz brīdi apstāsies intensīva ekspansija visās dzīves sfērās. Venēras dēļ spēki būs daudz mazāki nekā parasti. Enerģijas pārtēriņš ir pilns ar ļoti smagu nogurumu. Iespējams, ka Visums vēlēsies pārliecināties, ka Svari savā ceļā sastopas ar jaunām dzīves dilemmām. Ar lielu varbūtību šiem cilvēkiem būs jāizdara kāda ļoti svarīga izvēle, kas noteiks viņu tālāko attīstības vektoru.

Skorpions

Skorpioniem šajā periodā jācenšas neko nezaudēt – tas, kas tika zaudēts laikā no 26. līdz 30. jūlijam, nekad neatgriezīsies. Tas attiecas ne tikai uz fiziskiem objektiem, piemēram, mājas vai automašīnas atslēgas, bet arī uz negarīgām lietām: mīlestību, draudzību, uzticību. Jums jābūt uzmanīgākam un ļoti uzmanīgi jāsazinās ar citiem, nesola neko nepārspējamu. Skorpioniem darbā vajadzētu nedaudz piebremzēt. Pārslodze ļoti smagi ietekmēs veselību un garastāvokli.

Strēlnieks

Strēlnieks var mēģināt ceļot, taču dariet to vislētākajā veidā – gan finansiālā, gan enerģijas ziņā. Ja pēkšņi tagad viss ir slikti, tad jāatceras, ka tumšai naktij vienmēr seko gaiša rītausma. Šī gaišā rītausma var nākt tieši pēc tam, kad Merkurs ieies Jaunavas zīmē. Strēlniekiem pasaulei jāparāda tikai labākās sava rakstura īpašības. Pretējā gadījumā dzīve var daudz ko mainīt, un ne uz labo pusi.

Lasi arī: Mehdi Ebrahimi Vafa padalījās ar prognozi visām zvaigžņu zīmēm, jūlija beigas solās būt karstas

Lasi arī: Sieviešu zvaigžņu zīmju pārstāves, pēc kurām vīrieši pēc šķiršanās “slāpst”.

Mežāzis

Pirmā lieta, kas jāatceras visiem šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem, ir tas, ka mērenība viņiem glābs. Ir svarīgi visu darīt mazliet, nevis uzņemties visu uzreiz. Mežāžiem jāvirza domu vektors pareizajā virzienā – darbā, darbos. Neaizmirstiet par ģimeni. Iespējams, ka kādam no tuviniekiem vai visiem uzreiz būs nepieciešama palīdzība. Tas ir jānodrošina savlaicīgi un bez jebkādiem nosacījumiem. Laipnībai nevajadzētu prasīt samaksu un savstarpēju labvēlību.

Ūdensvīrs

Šonedēļ Ūdensvīriem ir jārisina nesaskaņas. Ja starp viņiem un viņu mīļajiem ir kādas problēmas, tad tās ir steidzami jāatrisina. Jo ātrāk Ūdensvīri to izdarīs, jo mazāk problēmu būs nākotnē. Iespējams, ka šīs Zīmes pārstāvju dzīvē parādīsies jauni ienaidnieki. Neatriebieties ļaundariem. Ja gribi kaitināt kaitīgu cilvēku, tad tev vienkārši nevajag līdzināties viņam.

Zivis

Zivīm šonedēļ vajadzētu pārtraukt rīkoties pēc iegribas. Sestā maņa viņiem var sākt neizdoties Venēras problēmu dēļ. Zivīm jācenšas saglabāt mieru un mieru. Jebkura atkāpšanās no sevis var izraisīt problēmu virkni. Šonedēļ vari sevi uzmundrināt ar iepirkšanās palīdzību. Merkurs liks Zivīm biežāk paklupt uz atlaidēm un jaukiem pārdevējiem.

No 24. līdz 30. jūlijam vārdiem būs milzīgs spēks. Tāpēc eksperti iesaka katrai dienai biežāk lietot burvju frāzes, kas piesaista laimi . Mēs vēlam jums veiksmi un panākumus jūsu biznesā.

Leave a Comment