Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 30. janvāra līdz 5. februārim

Lauva

Lauvām, lai pēc iespējas ātrāk sasniegtu savus mērķus un atrisinātu uzdevumus, adekvāti jāuztver viss, kas notiek apkārt, un nevajadzētu satraukties par niekiem. Nakts spīdekļi neatstās Lauvu likteņa varā. Tie palīdzēs viņiem izkļūt no jebkuras situācijas šajā labvēlīgajā laikā, taču, lai to izdarītu, Lauvām jāiemācās domāt pozitīvi. Lauvai viss izdosies – nauda nonāks kabatā, stiprināsies mīlas attiecības, un mājas vide nesīs patīkamākas emocijas. Cilvēki, kas dzimuši zem šīs Uguns zīmes, varēs kļūt par labāko sevis versiju.

Jaunava

Jaunavām jāuzlabo savas mājas enerģētika. Piemēram, varat sākt ar  tīrīšanu saskaņā ar fen šui noteikumiem, kā arī izmest liekos atkritumus. Šonedēļ visu laiku uzturēt kārtību būs vieglāk nekā parasti. Tuvumā noteikti atradīsies cilvēki, kas būs gatavi palīdzēt šajā jautājumā: radinieki vai draugi. Var veikt remontu, mājas iegādi, pārvākšanos. Nedēļas pozitīvākā diena ir svētdiena, kurā gaidāms patīkams Veneras un Marsa aspekts. Jaunavām nedēļas pēdējā diena jāpavada aktivitātēs. Jūs varat doties pastaigā vai doties uz sporta zāli.

Svari

Svariem, zvaigznes un planētas centīsies atvērt nākotni. Šis būs lielisks laiks, lai izvērtētu savas iespējas un mēģinātu mainīt savu dzīvi – atrast jaunu darbu, jaunu cilvēku attiecībām. Noderēs arī zīlēšana. Ar lielu varbūtību tas palīdzēs iegūt atbildes uz jūsu jautājumiem. Darba jautājumos ir vērts saglabāt objektivitāti, tieši tāpat kā saziņā ar mīļajiem. Zvaigžņu pētnieki iesaka Svariem palikt laipniem un atvērtiem, taču nesabīties kaut kādu briesmu klātbūtnē.

Skorpions

Skorpioni šonedēļ var iegādāties vai saņemt kā dāvanas telpaugus un mājdzīvniekus. Ja jūs patiešām vēlaties atrast sev četrkājaino draugu, jums būs jāizvēlas ar sirdi, nevis prātu. Uzņēmējdarbībā, biznesā un darbā jums būs jārūpējas par savu aktīvu aizsardzību. Nav izslēgti ļaundaru uzbrukumi, tāpēc zvaigžņu pētnieki iesaka meklēt abos virzienos. Skorpioniem ir jāaizmirst par vārdu “es gribu”. Jebkuri dzīves lēmumi ir jāpieņem uzmanīgi. Ja kaut kas nav vajadzīgs, tad nevajadzētu pirkt.

Strēlnieks

Strēlniekiem laika posmā no 30. janvāra līdz 5. februārim jākoncentrējas uz sevi un savu skaistumu, veselību. Jums ir jāizmanto padomi, kā saglabāt jaunību. Šis ir brīnišķīgs periods jaunu apģērbu iegādei, stila un frizūras maiņai. Tas viss nāks par labu tiem, kuri vēlas vairot pārliecību, kā arī iegūt lielāku popularitāti pretējā dzimuma vidū. Strēlnieki būs vislabākajā formā, bet tikai tad, ja viņi viņiem patiks. Ir pienācis laiks izveidot perfektu sevis versiju. Nav vērts tērēt laiku un naudu.

Mežāzis

Ja Mežāži pēkšņi sajūt vitalitātes aizplūšanu vai nogurumu, kas viņus pārņēma agrāk un nekur nepazūd, jums mājā būs jāatrod lietas, kas zog enerģiju, un pēc tam jāatbrīvojas no tām. Tas palīdzēs palielināt izturību un kļūt efektīvākam intelektuālajā darbā. Mežāži ar spēcīgu auru spēs radīt ko jaunu ar pretenziju uz unikalitāti – attīstīt jaunu ideju, atvērt biznesu, izdomāt ģeniālu plānu kādas sarežģītas problēmas risināšanai. Viņi spēs visu, bet tikai tad, ja jutīsies labi iekšēji un fiziski.

Lasi arī: 2023. gada 22. janvāris – Urāna atbrīvošanas diena no retrograda: kas mūs sagaida nākotnē

Ūdensvīrs

Ja pēdējo pāris nedēļu laikā Ūdensvīru dzīvē ir notikušas nemitīgas pārmaiņas un veiksme nevar izlemt, palīdzēt viņiem vai nē, tad jāsāk ievērot veiksmīga cilvēka likumi. Ar lielu varbūtību zvaigznes un planētas tagad palīdzēs stabilizēt situāciju un sakārtot sevi. No kā noteikti ir vērts izvairīties, ir noraidoša attieksme pret citiem. Ja vēlies kļūt veiksmīgāks un laimīgāks, tev nāksies iziet uz kompromisiem ar cilvēkiem. Tas palīdzēs sasniegt jaunu attīstības līmeni.

Zivis

Zivīm nekad nevajadzētu atlikt lietas uz vēlāku laiku. Šonedēļ zvaigžņu pētnieki šiem cilvēkiem iesaka pēc iespējas ātrāk sākt nodarboties ar reāliem projektiem un nebūt slinkiem. Šis ir brīnišķīgs laiks intelektuālajam darbam, plānošanai, fiziskajām aktivitātēm. Pārliecība par sevi un otro pusīti nesatricinās, ja neļausi šaubām pārņemt prātu. Zivis, visticamāk, spēs sasniegt jaunu attīstības līmeni un sasniegt jaunas virsotnes tajās jomās, kuras šobrīd uzskata par galvenajām.

Eksperti iesaka mums visiem ievērot laimes principus. Šajā gadījumā veiksmes harmoniju vari sasniegt tuvāko pāris nedēļu laikā, jo arī nākamās septiņas dienas būs labvēlīgas. Mēs vēlam jums veiksmi, veiksmi pēc iespējas ātrāk, lai atrisinātu problēmas.

COMMENTS

Leave a Comment