Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 9. līdz 15. janvārim

Lauva

Lauvām jāmeklē palīdzība no zvaigžņu zīmju numeroloģijas. Talismana skaitļi, palīdzēs šīs zīmes cilvēkiem palikt ar veiksmi kabatā pat visgrūtākajā situācijā. Finanšu jomā Lauvām vajadzētu iemācīties gaidīt tā, it kā plēsējs gaida laupījumu. Tiklīdz rodas iespēja uzbrukt, jums šī iespēja jāizmanto simtprocentīgi. Kā atpūtu varat veikt mājas darbus. Mājsaimniecības darbi palīdzēs Lauvām nedaudz mainīt situāciju un novirzīt uzmanību no darba uz ģimeni un kaut ko svarīgāku par papīriem, naudu un problēmām.

Jaunava

Jaunavām gaidāma grūta nedēļa, kuras laikā viņām bieži vajadzētu izmantot vieglas afirmācijas, lai gūtu panākumus jebkurā biznesā. Ar to palīdzību šie cilvēki bieži vien nonāks labvēlīgā situācijā. Zvaigžņu pētrnieki stingri iesaka katram gadījumam izveidot plānu “B”. Tas samazinās risku un problēmu iespējamību līdz absolūtam minimumam. Brīvajā laikā speciālisti iesaka meklēt mieru un klusumu. Jums ir jāatpūtina dvēsele un ķermenis, mainot situāciju. Ja tas nav izdarīts, tad jūsu dzīve var iet lejup noguruma dēļ.

Svari

Svari ir cilvēki ar smalku garīgo organizāciju. Šonedēļ viņi var tikt pakļauti negatīvai enerģijai no ļaundariem, kuri vēlas viņus nokaitināt. Lai efektīvāk cīnītos pret sliktiem cilvēkiem, zvaigžņu pētnieki iesaka izmantot Jin Shin Jitsu tehniku. Ar tās palīdzību Svari spēs atvērt čakras, nostiprināt biolauku, novērst pozitīvās un negatīvās enerģijas nelīdzsvarotību organismā. Darbā un lietās labāk neaizmirst par pienākuma un atbildības sajūtu.

Skorpions

Skorpioniem vajadzētu sākt uzticēties savai intuīcijai. Šis ir labākais laiks, lai izmantotu sestās sajūtas. Tas virzīs šos cilvēkus uz pareizā ceļa, palīdzēs pieņemt šādus lēmumus, lai nekaitētu viņu reputācijai. Šis ir piemērots laiks ceļojumiem un komandējumiem, pārveidojot mājas vidi. Varat arī veltīt laiku, lai mainītu savu izskatu. Attiecībās ar draugiem, dvēseles radiniekiem un citiem kopumā labāk ir doties uz konstruktīvu dialogu. Ir svarīgi visu apspriest pēc iespējas rūpīgi un atklāti.

Strēlnieks

Strēlniekiem, kuri patiešām vēlas mainīt savu likteni uz labo pusi, jāsāk ievērot garīgie likumi. Ar viņu palīdzību pārmaiņas notiks ātrāk. Panākumi no 9. līdz 15. janvārim sagaida visus, kas alkst pēc pārmaiņām. Ja jūs patiešām vēlaties mainīt savu dzīvi, tas noteikti mainīsies. Šeit palīgā nāk pievilkšanās likums. Strēlniekiem jādomā par labo, lai šis labais ar viņiem notiktu pēc iespējas biežāk. Jums arī jāatceras noteikums – “kļūsti par sevi”. Tagad nav vēlams ļaut kādam uzspiest savas domas, savus morāles principus.

Mežāzis

Mežāži ir tipiski flegmatiski cilvēki saskaņā ar zvaigžņu zīmi. Tas viņiem dod izcilas priekšrocības darbā un lietās, bet var kļūt par nežēlīgu joku, mēģinot atstāt iespaidu uz pretējā dzimuma personu. Cilvēkiem, kas dzimuši zem šīs zīmes, janvāra vidū vajadzētu būt sapņainiem. Tātad viņi var palielināt savas izredzes gūt panākumus jebkurā biznesā. Ja jums ir sapnis, jums par to ir jādomā. Tuvojas pārmaiņu laiks, kas Mežāžiem pavērs jaunus ceļus un jaunas iespējas.

Lasi arī: Kāda būs devīze katram zvaigžņu zīmes pārstāvim 2023. gadā

Ūdensvīrs

Paredzams, ka Ūdensvīram būs spēcīgs fiziskā spēka un enerģijas pieaugums. Tas nozīmē, ka var un pat vajag vairāk nodarboties ar sportu. Lai pēc iespējas ātrāk īstenotu plānus darbā un biznesā, zvaigžņu pētnieki iesaka pārtraukt vēlmju domāšanu. Tas pats princips lieti noderēs mīlas sfērā. Ir nepieciešams saprātīgi novērtēt savas iespējas un nebaidīties virzīties uz priekšu, bet bez liekiem riskiem.

Zivis

Zivīm jāuzmanās no šķēršļiem, kas bloķē laimes pievilcību. Šonedēļ tev jābūt ārkārtīgi uzmanīgam, savāktam un vērīgam. Ja pēkšņi sākas grūtības, atmest un padoties būs sliktākais lēmums. Panākumi ir tuvāki kā jebkad – par to Zivīm var stāstīt viņu intuīcija, kas būs gana spēcīga laika posmā no 9. līdz 15. janvārim. Arī šajās septiņās dienās vari uzņemties jaunas lietas. Ir svarīgi iepriekš izmest ēsmu un redzēt, kas notiek. Steidzieties uz priekšu ar galvu, līdz tas noteikti ir tā vērts.

Eksperti iesaka pārvērst savu māju par spēka vietu, lai jūs varētu labāk atpūsties un mazāk nogurt. Šī ir svarīga un ārkārtīgi dinamiska nedēļa, kuras laikā var notikt daudz interesanta. Veiksmi jūsu centienos.

COMMENTS

Leave a Comment