Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 8. līdz 14. jūlijam: enerģētiski spēcīga nedēļa, lai piepildītu visus savus sapņus!

Jaunava

Planētu enerģija ir neticami labvēlīga, lai veidotu jaunas paziņas un mēģinātu izkļūt no savas komforta zonas jebkurā jomā.

Ja Jaunavas tagad ir tālsatiksmes attiecībās, viņas kļūs stiprākas. Ir svarīgi būt godīgam pret cilvēku, kuru Jaunavas mīl un atrodas tālāk no tām, nekā mēs vēlētos.

Pie apvāršņa var parādīties jaunas biznesa un darba iespējas. Jātur acis vaļā un jābūt gatavam uz visu.

Svari

Svariem no pirmā acu uzmetiena būs daudz nepatīkamu notikumu, taču, rūpīgāk ieskatoties, tie izrādīsies ļoti pozitīvi.

Vissvarīgākais ir nesteigties ar secinājumiem. Svariem var rasties arī ļoti ne-iluzora miera sajūta.

Šī nedēļa viņiem būs piepildīta ar laipnību, mīlestību, pozitīvismu un laimi. Tas ir ideāli piemērots atpūtai, ceļojumiem, atpūtai.

Skorpions

Skorpioniem jāatceras, ka šī nedēļa ir ideāla mīlas piedzīvojumiem un jaunām biznesa paziņām. Diemžēl jūs neiegūsit otro iespēju atstāt pirmo iespaidu.

Visur un vienmēr jāskatās desmit no desmit. Darbā un biznesā svarīgi streikot, kamēr gludeklis karsts.

Dīkstāve šobrīd nebūs katastrofāla, taču nākotnē jūs varat nožēlot neizpildītos uzdevumus.

Strēlnieks

Strēlnieki piedzīvos savas iedzimtās pārliecināšanas dāvanas saasināšanos. Viņiem būs daudz vieglāk pārliecināt jebkuru cilvēku uz kaut ko svarīgu.

To var pielietot mīlestībā vai biznesā, lai piesaistītu jaunu klientu vai pārliecinātu savu priekšnieku paaugstināt jūsu algu.

Ir vērts atcerēties arī vienu vienkāršu patiesību, ka dažreiz pietiek tikai mainīt savu attieksmi pret problēmām, lai tās atrisinātu.

Mežāzis

Mežāži gaidīs pārmaiņas visās jomās, un apkārtējie par daudzām no tām viņus brīdinās laikus. Jums jāieklausās mīļoto cilvēku padomos un “prognozēs”.

Lasi vēl: Vampīrs vai donors? Nosakiet Jūsu enerģijas veidu

Mežāžiem tagad jāpaļaujas uz savu darba pienākumu izpildi un iepriekš doto solījumu izpildi.

Tas viņiem palīdzēs palielināt savu ietekmi un būtiski nostiprināt pozitīvo reputāciju komandā.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs saskaras ar vairākiem gadījumiem, kuru rezultāti ir pārāk neparedzami un atkarīgi no daudziem mainīgajiem lielumiem.

Tas gan nenozīmē, ka tagad šīs Zīmes pārstāvjus gaida haoss un apjukums. Viņi spēs atrisināt jebkuras sarežģītības problēmas un tikt galā ar to.

Ir vērts atzīmēt, ka iepriekš aizvērtas durvis bez iemesla var atvērties to priekšā. Par to zvaigžņu eksperti iesaka teikt “paldies” Merkuram par to.

Zivis

Zivīm jācenšas atrisināt visus svarīgākos uzdevumus. Ir svarīgi nevienam nestāstīt par saviem plāniem un neuzņemties vairākus uzdevumus vienlaikus.

Arī tagad labāk citus netiesāt, lai pats netiktu tiesāts. Visums atspoguļos Zivju uzvedību. Labestība un dāsnums novedīs pie tā, ka arī citi kļūs laipnāki pret pašām Zivīm.

Šis ir labākais laiks, lai meklētu panākumus un mēģinātu atrast mīlestību.

Iespējams, ka šajās septiņās dienās mēs visi spēsim atrisināt dilemmas, kas jau parādījušās vai parādīsies tuvākajā laikā. Mēs vēlam jums veiksmi, mīlestību un siltumu. Lai Visums ir jūsu pusē.

Leave a Comment