Zvaigžņu prognoze no 28. novembra līdz 4. decembrim – bez ticības sev neiztikt!

Šeit pienāk rudens beigas. Novembris šonedēļ piekāpsies decembrim. Zvaigžņu pētnieki pastāstīja, ar kādiem notikumiem to pavadīs un kā katrs no mums var padarīt šo nedēļu produktīvāku.

Šonedēļ būs divas ļoti labvēlīgas dienas. Pirmā ir 29. novembris, Merkura opozīcijas diena Marsam. Otrais – 1. decembris, tas pats aspekts, bet jau Venēra ar Marsu. Tās būs lielas veiksmes dienas un jaunas iespējas visās dzīves jomās. Citās dienās, lai palielinātu veiksmi, mēģiniet izmantot īpašus rituālus, kā arī turpiniet ticēt sev. Otrdien un ceturtdien nesēdiet dīkā. Izmantojiet planētu spēku, lai atrisinātu uzkrātās problēmas un uzdevumus.

Auns

Auns šajā periodā spēs atrast laimi un mainīt savu dzīvi uz labo pusi. Viņiem pēc iespējas ātrāk jāizlemj par tālākajiem mērķiem un uzdevumiem, lai nedreifētu velti un netērētu savu dārgo laiku. Auns šonedēļ būs ārkārtīgi spēcīgs, īpaši norādītajās spēka dienās 29. un 1. datumā. Dzen principu ievērošana palīdzēs viņiem mainīt domāšanu uz labo pusi. Ir arī noderīgi uzklausīt apkārtējo cilvēku padomus un iepazīties ar jaunām personībām. Iespējams, Auna dzīvē parādīsies jauns mentors, draugs.

Vērsis

Vērsis pēdējo nedēļu laikā, iespējams, ir uzkrājis daudz nelabvēļu vai cilvēku, kuriem viņi vienkārši nepatīk. Vienalga. Tas ir papildu negatīvisma avots, taču jūs vienmēr varat iemācīties to bloķēt. Šis būs laiks, kad varēsi droši doties tālā ceļojumā, īpaši otrdien. Arī šonedēļ vari veikt svarīgus pirkumus un vest lietišķas sarunas. Ja vēlaties, varat turpināt darboties ierastajā ritmā, ja vien tas, protams, nekaitē biznesam.

Lasi arī: Brālis neapciemoja slimo māti, līdz uzzināja, ka es pārdevu viņas dzīvokli

Dvīņi

Dvīņiem var būt īsti ienaidnieki, kuri nepieciešamības gadījumā būs gatavi tērēt daudz naudas, pūļu un laika, lai nokaitinātu šīs zīmes pārstāvjus. Kā teica vienā filmā, nīdēji tiek iedalīti divos veidos: šauras domāšanas cilvēkos un tajos, kas mūs apskauž. Diemžēl Dvīņu vidē var būt daudz abu, taču ir viena stratēģija, kas palīdzēs ar tiem tikt galā. Šeit nav runa par karu, bet gan par darbu pie sevis. Ja Dvīņiem izdosies attīrīt savu karmu ar labiem darbiem, pastāv iespēja, ka ienaidnieki atvēsināsies un pārtrauks vajāšanu.

Vēzis

Vēžiem ir pienācis laiks atbrīvoties no  ieradumiem, kas liek viņiem dzīvot vakardienā. Tāpat ir nepieciešams pēc iespējas mazāk vienkārši domāt par pagātni. Laikā no 28. novembra līdz 4. decembrim ir ļoti svarīgi koncentrēties uz nākotni un domāt pozitīvi. Optimistiski un pašpārliecināti Vēži spēs viegli pārvietot kalnus, kur vakar tu būtu samierinājies ar sakāvi un sācis atkāpties. Šī nedēļa būs svaiga gaisa malks un iespēju avots. Par laimi, Visums un zvaigznes nespēlēs kaķi ar peli, bet rādīs ceļu uz panākumiem, ietekmējot tavu intuīciju.

Lauva

Lauvām var būt grūti rudens un ziemas krustpunktā, taču tas nenozīmē, ka viņiem neizdosies mīlestībā, biznesā un finanšu jomā. Gluži pretēji, grūtības atvērs acis un iemācīs būt drosmīgākiem nākotnē. Tagad svarīgākais ir ievērot iekšējās enerģijas saglabāšanas noteikumus, lai šajā dinamiskajā laikā nezaudētu veiksmi un pašapziņu. Zvaigžņu pētnieki arī stingri iesaka Lauvām būt ekonomiskākām. Vienkārši nav jātaupa nauda, ​​bet gan savs personīgais laiks, kas ir svarīgi, lai ieguldītu pareizās lietas un tajos projektos, kas jau sen ir nolikti malā.

Leave a Comment