Zvaigžņu prognoze no 28. novembra līdz 4. decembrim – bez ticības sev neiztikt!

Jaunava

Jaunavām vajadzētu nedaudz piebremzēt, nospiežot bremzi. Šo nedēļu labāk veidot nesteidzīgu, kā arī veltīt sevi lasīšanai, interesantu filmu, tai skaitā dokumentālo, skatīšanai. Ir iespējams un pat nepieciešams tiekties iegūt zināšanas un pieredzi, vairot gudrību. Tagad nekādā gadījumā nevajadzētu kļūt par mīlestības trīsstūru atvēršanas iniciatoriem. Tas ļoti slikti ietekmēs karmu.

Svari

Svaru lielākā kļūda šajā laika periodā ir meli. Jums nevajadzētu melot peļņas gūšanas nolūkā, bet, lai jūs glābtu, jūs varat slēpt patiesību. Galvenais, lai tas nevienu neaizvaino. Visums noteikti pamanīs Svaru laipnību un godīgumu, sniedzot viņiem jaunas iespējas. Cenšoties pelnīt, noderēs vēlmju piepildīšanas tehnikas. Ar mīlestību saistītos jautājumos jāpaļaujas tikai uz sevi, nepievēršot nekādu uzmanību citu sniegtajiem padomiem. Cilvēkiem-padomniekiem jāpateicas par centieniem palīdzēt, bet labāk pagaidām domāt ar savu galvu.

Skorpions

Skorpioniem vajadzētu atcerēties, ka tikai viņi paši var mainīt savu dzīvi. Neviens un nekas to nevar izdarīt ar burvju nūjiņas vilni. Tomēr joprojām ir daži noderīgi triki. Kopumā šī nedēļa no 28.novembra līdz 4.decembrim ir lieliska, lai uzzinātu un izmēģinātu ko jaunu. Skorpionu galvenais uzdevums, kas meklē laimi, ir uz visiem laikiem atbrīvoties no ilūzijām.

Strēlnieks

Strēlniekiem, kuri ir apmaldījušies dzīvē un nevar atrast ceļu uz laimi, Visums un zvaigznes palīdzēs to mainīt. Lai paātrinātu šo procesu, varat arī meklēt palīdzību no numeroloģijas. Nebūs lieki ieklausīties savā intuīcijā. Šis ir pārsteidzošs laiks, kurā Strēlnieks var sasniegt to, ko vēlas un izvirzīt sev jaunus mērķus, gūstot motivāciju. Saskarsmē ar cilvēkiem viņiem jābūt taktiskākiem, lai arī kāds būtu viņu sarunu biedrs. Agresija un rupjība var izraisīt jaunu ienaidnieku parādīšanos.

Mežāzis

Šonedēļ Mežāži var mēģināt nostiprināt savu statusu, lai turpmāk viņus sagaidītu patīkamāki notikumi un iespējas. Tagad svarīgākais ir neiekrist svešas ietekmes lamatās. Ir nevēlams klausīties nepazīstamu cilvēku padomus, jo viņu vārdos var nebūt patiesības. Tā vietā labāk ir meklēt palīdzību no savas pieredzes. Šonedēļ zvaigžņu pētnieki neiesaka Mežāžiem gremdēties domās par pagātni un nenirt pašvērtējumā. Pretējā gadījumā viņu garastāvoklis var strauji pazemināties, un veiksme ies līdzi.

Lasi arī: Nākamreiz, kad dosieties garām ziedu veikalam, noteikti iegādājieties šo maģisko augu

Ūdensvīrs

Veiksme šonedēļ Ūdensvīram kļūs netverama – tā nāks un ies. Lai stabilizētu situāciju, Ūdensvīriem biežāk jāizmanto spēcīgi rituāli, kas piesaistīs laimi. Zvaigžņu pētnieki šīs zīmes pārstāvjiem stingri iesaka nekrist galējībās. Nestrādājiet pārāk smagi vai atpūtieties pārāk daudz. Visam jābūt līdzsvarā. Piemēram, komunikācijā ar cilvēkiem ir vērts saglabāt līdzsvaru. Svarīgi ir uzturēt kontaktu ar tuviniekiem, bet ar svešiem cilvēkiem pagaidām labāk neveidot neko kopīgu.

Zivis

Par spīti visam labajam nakts gaismekļu noskaņojumam otrdien un ceturtdien, pārējās dienās Zivis sagaida nevis veiksme, bet gan vilšanās. Šajā sakarā zvaigžņu pētnieki iesaka Zivīm šonedēļ izvairīties no lietām, kas noved pie melnas līnijas. Labā ziņa ir tā, ka nesenā pagātnē izveidotā slikto domu kaudze, visticamāk, izzudīs. Šīs Zīmes pārstāvji varēs paskatīties uz pasauli savādāk. Lai liktenis viņiem paliktu labvēlīgs, jāuzmanās no steigas, agresijas un izšķērdības izpausmēm.

Leave a Comment