Zvaigžņu zīmes pēc Mēness kalendāra: medaļas otra puse, kas atklāj jūsu emocionālo pasauli

Duālisms izpaužas Dvīņu dabā : rakstura vieglums un draudzīgums tiek apvienoti ar tieksmi uz asiem negatīvu emociju uzliesmojumiem. Dvīņi spēj saprast citu cilvēku jūtas tā, it kā viņi paši būtu tās piedzīvojuši. Veiksme pavada šīs Zīmes pārstāvjus jebkurā darbā, kas saistīts ar intensīvu komunikāciju ar cilvēkiem.

Vēži izceļas ar ļoti attīstītu emocionālo un juteklisko sfēru. Viņi ļoti labi apzinās apkārtējo pasauli un spēj atklāt mazākās izmaiņas citu cilvēku noskaņojumā. Dažreiz tas noved pie morāla izsīkuma un nervu slimībām. Viņi ir mākslinieciski un viegli gūst panākumus skatuves mākslā.

Lauvas  ir dzimuši līderi. Viņu sakāpinātā intuīcija vienmēr stāsta, kā izkļūt no problemātiskām situācijām un iekarot apkārtējo cilvēku labvēlību. Mēness ir apveltījis Lauvu ar spilgtu harizmu un neierobežotām ambīcijām, kas var izvērsties patmīlībā. Šīs Mēness zīmes pārstāvji spēj sevi realizēt jebkurā ar publicitāti saistītā jomā.

Punktualitāte, maigums un mierīgums ir Jaunavas dominējošās iezīmes . Jaunavas spēj ienest harmoniju pat emocionāli nestabilākajā kolektīvā un labvēlīgi ietekmēt apkārtējos cilvēkus. Jaunavas sevi veiksmīgi realizē medicīnas praksē, kā arī darbā ar bērniem.

Visskaidrāk Svari sevi parāda attiecībās ar citiem cilvēkiem. Uzupurēšanās un pastāvība ir viņu pamatīpašības. Svari veido spēcīgas ģimenes savienības, kurās viņi atveras paši un palīdz atvērties savam mīļotajam. Ar pienācīgu atbalstu viņi pārvar šaubas par sevi un  gūst panākumus.

Mēness piešķīra Skorpioniem paaugstinātu intuitīvo sajūtu un apveltīja viņus ar labu iztēli. Skorpiona zīmes pārstāvjiem ir laba citu cilvēku izjūta, viņi spēj aprēķināt situāciju vairākus soļus uz priekšu un  paredzēt nākotnes notikumus. Pašrealizācijai cilvēki bieži izvēlas radošās darbības jomu.

Strēlnieki ir aktīvi un neprognozējami. Viņiem ir labas analītiskās spējas. Viņi ir pakļauti šokējošai uzvedībai un cenšas iegūt atzinību citu acīs. Stresa situācijās viņi var pakļauties impulsam un veikt izsitumus. Viņi veiksmīgi realizē sevi valsts profesijās.

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: kādu sagaida neveiksmes, bet citam tieši pretēji – smaidīs finansiālā veiksme

Lasi arī: Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: savu pozīciju nostiprināšana sniegs jaunas iespējas tuvākajā nākotnē.

Mežāža zīmes pārstāvji ir mērķtiecīgi un mērķtiecīgi. Viņi prot plānot laiku un paredzēt savas darbības rezultātus, tāpēc viegli sasniedz savus mērķus. Viņi ir vērsti uz pragmatismu un reti izrāda spēcīgas emocijas. Viņi nepievērš uzmanību tam, kas viņus neskar. Attiecībās mums ir tendence ierobežot citu cilvēku iniciatīvu.

Ūdensvīri pievērš lielu uzmanību apkārtējai pasaulei. Viņiem ir vēlme izprast dabas un cilvēka dabas noslēpumus, tāpēc viņi rūpīgi analizē katra cilvēka personību, ar kuru viņi nodibina attiecības. Dažreiz viņi var pastāstīt vairāk par cilvēkiem, nekā viņi zina par sevi. Ūdensvīri ir dzimuši psihologi.

Cilvēki, kas dzimuši, kad Mēness atrodas  Zivju zīmē , izceļas ar augstu empātiju un mīlestību pret visu, kas viņiem ir apkārt. Vienmēr gatavs sniegt materiālo un morālo palīdzību citiem. Viņi bieži cieš, jo cilvēki izmanto savu laipnību saviem mērķiem. Viņiem ir vajadzīga “vadošā roka” un aizsardzība.

Zvaigžņu zīmes saskaņā ar Mēness kalendāru norādīs, kurai dzīves jomai jāpievērš īpaša uzmanība, palīdzēs atklāt slēptās īpašības un gūt no tām labumu.

Leave a Comment