Zvaigžņu zīmju draugi: kam var uzticēties un ar ko vajadzētu būt uzmanīgiem?

Lauva

Lauvām ir nepieciešama liela uzmanība. Ja vēlaties kļūt par labu Lauvas draugu, jums vienmēr ir jāsazinās ar viņu, kā arī jātur savs vārds. Esiet uzmanīgi, ko sakāt, un nekad nekritizējiet šo personu. Šādas draudzības mīnuss ir tāds, ka var nākties izspiest no sevis komplimentus un paciest viņu egoismu. Ja jūs patiesi mīlat šādu cilvēku, tad pietiek tikai ar to, ka esat mazliet iecietīgāks pret viņu. Lauvas ir labi draugi, kas īstajā brīdī sniegs palīdzīgu roku.

Jaunava

Jaunava ir draugs vai draudzene jebkur, taču tās var sagādāt daudz nepatikšanas. Dažreiz šie cilvēki ir ļoti atkarīgi no sava garastāvokļa. Viņi nebūs rupji pret jums bez iemesla, taču viņu galvenā problēma ir tā, ka jūs nekad nezināt, ko no viņiem jebkurā brīdī sagaidīt. Jaunavas šodien var būt dzīvespriecīgas, bet rīt – negatīvas, rupjas. Šī neparedzamība ir ļoti kaitinoša, bet kopumā viņi ir izcili cilvēki, kuri prot klausīties, morāli atbalstīt savus draugus. Jūs varat paļauties uz viņiem, jo ​​viņi nekad neatklās jūsu noslēpumus.

Svari

Ar Svariem jābūt uzmanīgiem, jo ​​viņi var sazināties ar tiem, kuri ir dāsnāki ar komplimentiem. Viņus nav iespējams saukt par simtprocentīgi uzticīgiem un vērīgiem draugiem, taču ar viņiem vienmēr ir jautri. Viņi ir jautri un nes pasaulei labu un pozitīvu. Diez vai jūs dzirdēsit no viņiem sūdzības par dzīvi un problēmām darbā. Viņi vienmēr koncentrējas uz kaut ko pozitīvu, kam viņus var saukt par ļoti nepieciešamiem cilvēkiem. Jā, viņi ne vienmēr ir izpildvaras, bet viņi izstaro mīlestību.

Skorpions

Skorpioni ir draugi jau gadsimtu, taču viņi ir atriebīgi, kas bieži vien ir pelnījis kritiku. Viņi neatriebjas saviem mīļajiem, bet var atgādināt par skumjām, kas slēpjas viņu sirdīs. Ja esi ar viņiem draudzīgos, esi ārkārtīgi uzmanīgs, jo tavu kļūdu gadījumā viņi neizvēlēsies izteicienus. Skorpioni dažkārt uzvedas augstprātīgi, taču viņiem var droši uzticēties, jo viņi ir augstiem morāles principiem.

Strēlnieks

Strēlnieki ir tie, kas mīl brīvību, tāpēc viņi ienīst to, kad draugi stāsta, kas un kā jādara. Ja vēlies, lai Strēlnieks tevi dievinātu, dod viņam iespēju darīt un teikt, ko viņš vēlas. Šīs Uguns zīmes draugs būs uzmanīgs pret tevi un vienmēr atbalstīs vārdos vai darbos. Jā, dažreiz ar Strēlnieku ir ļoti grūti, bet zvaigžņu eksperti saka, ka tas ir tā vērts, jo viņi ir gaiši, gudri un vērīgi cilvēki.

Lasi arī: Planētu tranzīti: kāda būs Venēras ietekme Lauvā no 2023. gada 5. jūnija līdz 8. oktobrim – esiet gatavi uz visu!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 5. līdz 11. jūnijam – dzīve turpinās mainīties!

Mežāzis

Mežāzis ir grūts draugs, bet, ja viņš izvēlējās tevi par savu draugu, tad tu to vari uzskatīt par veiksmi. Jā, labāk ar viņu nestrīdēties, bet viņš vienmēr tev palīdzēs, lai kur viņš konkrētajā brīdī atrastos. Mežāži draudzību vērtē vairāk nekā mīlestību. Ja šis cilvēks tev atklāj sevi, tad viņš tev uzticas. Zvaigžņu eksperti atzīmē, ka Mežāži var nedot jums otru iespēju. Ja jūs viņus nododat vai ar kaut ko aizvainojat, varat tos zaudēt uz visiem laikiem. Ar viņiem jums jābūt uzmanīgiem paziņojumos.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir draugi ar visiem un vienlaikus ne ar vienu. Ja šī persona jums saka, ka esat viņa labākais draugs, jums noteikti nevajadzētu tam ticēt. Ar šiem vārdiem viņš, visticamāk, vēlas pateikt, ka tu viņam kaut kādā ziņā esi ļoti svarīga. Ūdensvīri ir harizmātiski un burvīgi, tāpēc ir ļoti viegli nonākt viņu ietekmē. Par draudzību viņus sauc jebkāda sadarbība, taču tas nenozīmē, ka viņi ar kādu nemēdz būt īsti tuvi draugi. Viņi saka par šādiem cilvēkiem: “Uzticieties, bet pārbaudiet.”

Zivis

Zivis ir labas draudzenes, taču ārkārtīgi bezatbildīgas. Ja no viņiem tiek prasīts kāds atbalsts, viņi to var nesniegt pareizi vai nepareizā laikā. Zivīm var uzticēties, bet kopumā tie ir cilvēki, kas ir pie sava prāta. Problēma ir tāda, ka viņi ir diezgan laipni un nevēlas nevienam nodarīt pāri vai pievilt savus draugus, tāpēc viņiem vienmēr tiek piedots. Tas ir tā vērts, jo viņu dvēsele patiešām ir tīra. Neapvainojieties uz viņiem, ja viņi pēkšņi jūs ar kaut ko sarūgtina.

Eksperti novēl veiksmi jaunu draugu meklējumos un cenšoties stiprināt esošās draudzības. Rituāli un talismani, par kuriem mēs runājām iepriekš, palīdzēs jums uzlabot attiecības ar draugiem . Novērtē sadraudzību tikpat augstu kā mīlestību.

Leave a Comment