Kāda ragana tu esi, balstoties uz tavu Zodiaka zīmi?

Katrā no mums mīt kaut kas maģisks, kāds spēks, kas izpaužas spēcīgāk nekā citiem – noskaidro, kāds ir tavs!

Šajā rakstā mēs esam apokopjuši dažādus raganu tipus – uzzini, kāda ragana esi tu un ko tas nozīmē.

AUNS – As**s ragana

Tev piemīt maģiska spēja nodarboties ar sveču maģiju, sajaucot kopā dažādas spēcīgas enerģijas. Nav nepieciešams daudz, lai attīstītu šīs spējas, pietiks vien ar Auna ugunīgo kaislību.

Tas izriet no fakta, ka pirmā Zodiaka zīme rodas tad, kad uguns atkal iegūst atpakaļ savu spēku. Saule ienāk pavasara ekvinokcijā, un daba ir atdzimusi. Ja tu esi Auns, noteikti pamēģini padarboties ar sveču maģiju!

VĒRSIS – elfu ragana

Vēršiem piemīt ļoti spēcīga saikne ar zemi un dabu. Viņiem ļoti labi padodas atrast savu spēku dažādos garšaugos, kā arī viņiem piemīt dažādas maģiskas seksuālās spējas.

Vērsī slēpjas viss dabas spēks. Viņam ir tā brīnumainā spēja likt visam kļūt auglīgam, un tas ir īsts elfa spēks. Visam, kas atrodas apkārt Vērsim, pēkšņi rodas neierasts dabas spēks.

DVĪŅI – enerģijas ragana

Dvīņiem ir dabīga spēja mainīt ap sevi valdošās enerģijas. Viņiem ir ļoti spēcīga intuīcija, kā arī viņi viegli spēj nosūtīt un saņemt enerģijas gan pagātnei, gan tagadnei, gan nākotnei.

VĒZIS – virtuves ragana

Šīs raganas ir pakļautas maģiskajam darbam telpās, kā enerģijas avotus izmantojot, piemēram, ēdienu vai zāles. Savu dvēseli Vēzis “gatavo” no zaudētas mīlestības un sirdssāpēm. Tā kā Vēžiem visjutīgākā ķermeņa daļa ir vēders, arī caur turieni iet spēcīgākā enerģija.

LAUVA – burvju ragana

Lauvas ir ļoti labas iluzionistes, viņas pavisam vienkārši spēj hipnozitēt gan cilvēkus, gan dzīvniekus, kā arī tos savaldzināt. Savu spēku Lauvām dod Saule – gluži kā tai apkārt riņķo planētas, arī Lauvas ir tās, kuras atrodas centrā un kurām apkārt vienmēr ir cilvēki.

JAUNAVA – atstumtības ragana

Jaunavām piemīt ļoti spēcīgas spējas, ja vien viņas spēj koncentrēties. Savu maģisko “es” Jaunavas atklāj, atrodoties pie davas un esot pilnīgā vienatnē. Vislabāk šo mieru ir atrast zaļos mežos un pie mierīgām jūrām. Jaunavai ir vajadzīgs laiks sev, tikai tā viņa var “sasūkties” sev nepieciešamo spēku.

SVARI – mūzikas ragana

Šīs raganas ir apveltītas ar spēcīgu radošumu, tādēļ viņām parasti veicas mākslā un citās radošās nozarēs. Svari paši spēj sakomponēt savus buramvārdus un, izdziedot tos, panākt visu, ko vien vēlas. Svarīgākais ir tas, ka, lai viņu nodomi strādātu, dzīvē ir jāatrod līdzsvars.

Lasi vēl: Pēc Zodiaka zīmes grupējam sievietes attiecībās no labākajām līdz sliktākajām – kurā vietā esi tu?

SKORPIONS – nakts ragana

Iedvesmotas un īpaši spēcīgas šīs raganas jūtas naktī, kad dominē klusums un tumsa. Tomēr nevajag tumsu jaukt ar ļaunumu – Skorpioni vienkārši vislabāk spēj uztvert to, kas ir “paslēpts”. Tas, kas ir noslēpts, atmodina Skorpiona ziņkāri un atmodina dabīgos instinktus. Tieši tādēļ Skorpioniem vislabāk padodas “atkost” to, kas ir bijis rūpīgi paslēpts.

STRĒLNIEKS – pērkona ragana

Strēlnieks ir Zeva, Jupitera, Pērkona dievu bērns. Visam, kas interesē Strēlnieku, viņš ir spējīgs piešķirt milzīgu enerģiju. Viņš ir gudrs un taisnīgs, kas ļauj viņam darboties ar spēcīgām enerģijām. Ar gudrību un optimismu Strēlnieks ir spējīgs “pārgriezt” jebkādas ķēdes – kad rīb pērkons, viss ir iespējams.

MEŽĀZIS – zaļā ragana

Savu enerģiju Mežāzis spēj izmantot gan dabā, gan arī urbānā teritorijā vienlaicīgi. Mežāzis uzsūc dabas spēkus un tad tos taisnā ceļā “iegrūž” karjerā un ikdienas dzīvē. Saturns, raganu planēta, dod Mežāzim spēju vadīt spēkus ar mīlestību un disciplīnu. Garas pastaigas ir vispiemērotākās šai zīmei.

ŪDENSVĪRS – zvaigžņu ragana

Šīs raganas ir perfekti pielāgotas planētām un zvaigznēm. Līdzko viņas paskatās nakts debesīs, viņas zina, ka ir daļa no kaut kā daudz spēcīgāka un lielāka, lai gan maz zina par to, kā pasaulē ienest savu enerģiju. Ūdensvīrs vienmēr skaidri zina, ka viņš nekad nebūs viens, un tā arī ir.

ZIVIS – feju ragana

Zivīm ir spēcīga saistība ar fejām – viņas spēj izveidot lielu saikni ar garīgo pasauli. Šīs ir vienas no raganām, kuras dzīvo šajā pasaulē, bet pavisam noteikti pieder kādai citai. Zivis pilnīgi ideāli jūtas materiālajā pasaulē, bet viņas skaidri apzinās, ka kaut ko šajā pasaulē nokavē un nesaprot līdz galam.

Avots: magicalrecipesonline.com

Leave a Comment