10 lietas, no kurām jāatbrīvojas pirms pavasara: atjauno savu enerģiju

3. Vecas lietas. Mēģiniet sakārtot savu drēbju skapi un atbrīvoties no lietām, kuras nekad neesat valkājis kopš pagājušā gada. Tos var dot tiem, kam tā nepieciešama. Izvēloties apģērbu jaunajai sezonai, sakārtojiet skapi un noņemiet visu lieko: nosūtiet kažokus un dūnu jakas uz ķīmisko tīrīšanu, bet pēc tam ievietojiet virsdrēbes vakuuma maisos. Atbrīvojot savu skapi no svešām lietām, varat droši doties iepirkties, lai atjauninātu savu garderobi.

4. Pazīstama vide. Bioenerģijas jomas eksperti iesaka pavasari sagaidīt jaunā vidē. Nevajag uzreiz veikt nopietnu pārkārtošanu, remontu vai pat mainīt dzīvokli, pietiek ar mājas dizaina nelielu atsvaidzināšanu vai retušēšanu. Apmainiet lietas, uzklājiet jaunu segu, pārkārtojiet krēslu uz jaunu vietu, iegādājieties figūriņu vai attēlu, kas jūs uzmundrinās. Ir svarīgi arī sakārtot savu māju, iztīrīt skapjus un nevilcinieties izmest visu, ko neizmantojat. Tas ļaus ne tikai attīrīt mājas enerģiju, bet arī padarīs Jūsu uzturēšanos mājā ērtāku un mājīgāku, kur varēsiet atpūsties un uzkrāt spēkus.

5. Liekais svars. Ziema ir īsts pārbaudījums ne tikai mūsu enerģijai un noskaņojumam, bet arī ķermenim: to ietekmē krasas temperatūras izmaiņas, pārēšanās Jaungada brīvdienās, mazkustīgs dzīvesveids, saules gaismas un vitamīnu trūkums. Pēc ziemas daudzi cilvēki iegūst papildu mārciņas. Februāris ir labākais laiks, lai rūpētos par sevi un savu ķermeni: iegādājieties sporta zāles abonementu, konsultējieties ar speciālistu diētas izvēlē, sāciet ēst veselīgāku un vitamīniem bagātāku pārtiku.

6. Nepamatotas šaubas un bailes. Ja jums ir grūti patstāvīgi tikt galā ar trauksmi, trauksmi, uzmācīgām domām vai kompleksiem, meklējiet palīdzību pie speciālistiem. Neaizmirstiet, ka lielākā daļa šaubu ir nepamatotas un tām nav nekādu pamatotu iemeslu. Būtībā mēs vienkārši neticam sev un baidāmies no nezināmā. Tāpēc speriet pirmo soli, lai cīnītos pret savām bailēm un vilcināšanos.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023.gada 20.februāra līdz 26.februārim

7. Slikti ieradumi. Ja pastāvīgi kavējat, sāciet celties agrāk, iemācieties taupīt enerģiju un ātri pabeigt mājsaimniecības darbus. Saņemiet drosmi un pārtrauciet smēķēt, melot, dzert, spēlēt. Pārtrauciet sekot sliktiem ieradumiem, sāciet ar tiem cīnīties labklājības labad.

8. Parādi. Centieties nomaksāt savus parādus pirms pavasara vai vismaz neiekasēt jaunus. Ja iespējams, atmaksājiet kredīta parādu vairākus mēnešus uz priekšu. Par ko? Atbrīvoties no satraucošām domām finansiāli un negatīvisma, kas vienmēr pavada nepabeigtos darbus.

9. Nožēlo. Pārtrauciet sevi pārmest par neizmantotām iespējām un kļūdām. Pagātni nav iespējams mainīt, taču var izdarīt pareizos secinājumus, iegūt vērtīgu pieredzi un sākt darīt to, kas jums ir svarīgs.

10. Aizvainojums. Neviens nav ideāls, un jā, dažreiz mēs apvainojamies, bet tas nenozīmē, ka mums ir jākrāj apvainojumi un jāļauj tiem traucēt baudīt tagadni. Pieņemiet un piedodiet saviem pāridarītājiem, atvienojiet tos no sevis, ļaujiet sevi atbrīvot no ļaunuma, naida un negatīvisma.

COMMENTS

Leave a Comment