11 toksiski uzskati, kas rada problēmas jūsu dzīvē

Man nav par ko priecāties

Šī pārliecība ir tik toksiska, ka tā atbaida apkārtējos cilvēkus no jums. Ja tevi nekas neiepriecina, tad nav nekā pārsteidzoša tajā, ka tev nav draugu un neviens tevi nevar iepriecināt. Iemācieties priecāties par sīkumiem un biežāk ievērojiet dzīvē kaut ko labu. Tas palīdzēs jums pārvarēt visas grūtības un atrast sirdsmieru.

Man ir tikai trūkumi

Jā, visiem ir trūkumi, bet tie ir vai nu jāpieņem, vai arī jālabo, ja iespējams. Ja jūs domājat, ka jums nav nevienas spilgtas un spēcīgas puses, tad tās noslīks jūsu trūkumos. Šī ir ārkārtīgi toksiska pārliecība, kas ne tikai palēnina, bet pilnībā aptur personības attīstības procesu, noved pie depresijas un garīga izsīkuma.

Es nevienam neesmu vajadzīgs

Ja tu tā domā, tad cilvēkiem tiešām būs vienalga par tevi, jo viņi jutīs tavu noskaņojumu. Vienmēr būs cilvēki, kurus jūs interesēsiet un kuri izbaudīs jūsu klātbūtni. Tas ir tikai laika un jūsu iniciatīvas jautājums.

Mans sapnis nepiepildīsies

Ir grūti izdomāt sliktāku toksisku iestatījumu. Šāda pārliecība neparādās vienkārši. Visticamāk, jūsu vidē ir cilvēki, kas jūs uz to iedvesmo. Tāpat sapnis var nepiepildīties, ja tas kādam var kaitēt. Vairumā gadījumu cilvēki netic sev, bet pietiek tikai sākt virzīties uz sapni, lai saprastu, ka šim ceļam ir sākums un beigas.

Lasi arī: Merkurs Dvīņu zīmē no 2023. gada 11. līdz 26. jūnijam: zvaigžņu ekspertu prognozes – izmantojiet šo laiku finanšu uzlabošanai un esiet uzmanīgi, jo aktivizēsies krāpnieki

Lasi arī: Nedēļās zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam – pastāv liela iespēja uzlabot savas finanses

Man vajadzētu patikt visiem

Tu nevienam neko neesi parādā. Pirmkārt, jums vajadzētu patikt tikai sev. Otrkārt, vienkārši nav iespējams izpatikt visiem cilvēkiem. Nepieciešamība iepriecināt visus apkārtējos sākas bērnībā, kad vecāki bieži mūs pārliecina, ka mums ir jāattaisno cerības un jāiepriecina visi apkārtējie. Protams, tas tā nav. Atbrīvojieties no šīs toksiskās domas pēc iespējas ātrāk.

Mana dzīve nekad nemainīsies

Patiesībā tas šobrīd mainās, jo jūs lasāt šīs rindas. Ziniet, ka viņa pārmaiņas nāk pie tiem, kas tās meklē. Toksiskā attieksme, ka viss ir iepriekš noteikts un nekad nemainīsies, ir ārkārtīgi bīstama jebkurai personai. Tavs liktenis ir tavās rokās un neviena cita.

Cilvēkiem nevar uzticēties

Jā, mūsu pasaulē ir daudz cilvēku, kuru uzticēšanās var ievest jūs tādā savvaļā, no kuras izkļūt būs gandrīz neiespējami. No otras puses, pasaule ir pilna ar ļoti jaukiem cilvēkiem, kuri noteikti var sniegt jums prieku, mieru un palīdzēt sasniegt jūsu mērķus. Cilvēkiem var uzticēties, bet ne visiem. Ir svarīgi atcerēties, ka labu cilvēku ir daudz vairāk nekā sliktu.

Papildus tam, lai pasargātu sevi no toksiskām domām, jums vajadzētu arī apsvērt iespēju pasargāt sevi no toksiskiem cilvēkiem. Eksperti salīdzinoši nesen runāja par to, kā pasargāt sevi no šādu personību agresijas un uzbrukumiem. Mēs novēlam jums vislabākās pārmaiņas jūsu dzīvē uz labo pusi. Ļaujiet jūsu domām kļūt optimistiskākām.

Leave a Comment