2023. gads: kas katru zodiaka zīmi sagaida – iespēja mainīt savu dzīvi!

 

2023.gads solās būt ļoti izaicinājumiem bagāts. Astrologi nelieto vārdu “negatīvs”, jo lielākajai daļai zodiaka zīmju būs izvēles iespējas un arī iespējas uzlabot savu dzīvi.

Pirmais un svarīgākais veiksmes noteikums nākošgad ir ievērot Visuma līdzsvara likumus un tos nekādā gadījumā nepārkāpt. Zvaigznes un planētas bieži mēdz mūs ievest haosā, īpaši gada sākumā, jo daudzas no tām ir retro fāzē. Tas nozīmē, ka mums būs nepieciešama iekšēja harmonija, kas panākama tikai ar šo pašu likumu palīdzību, kā arī mazliet labestības.

Auns

2023.gadā Aunam ir svarīgi neaizmirst par atpūtu. Nekādā gadījumā nevajadzētu pārpūlēties un veltīt darbam vairāk laika, nekā nepieciešams. Svarīgi ir darīt tikai to, kas piesaista dvēseli un ko ir patīkami darīt. Nav vēlams padoties, pamest lietas, ko sākāt agrāk. Pirms uzsākt ko jaunu, būs svarīgi vispirms pārbaudīt augsni un tikai tad rīkoties. Iespējams, ka veiksme var novērsties no Auna, kas diezgan iespējams ziemas beigās, jūlijā un rudens sākumā.

Vērsis

Vērsim ar lielu varbūtību 2023. gadā būs nepieciešama aizsardzība pret ļaunu aci, nolādējumiem un lāstiem, jo ​​strauji pieaugs ļaundaru skaits. Vērsim jābeidz provocēt cilvēkus uz skaudību. Jums ieteicams ir neplātīties un nestāstīt visiem pēc kārtas par saviem sasniegumiem mīlestībā, biznesā un citās jomās. Tradicionāli valda uzskats, ka Vērši ir cilvēki, kuri ir laimīgi mājās, taču šogad labāk ir biežāk domāt par to, kā atpūsties pie dabas, labāko draugu un radu ielenkumā.

 

Dvīņi

Dvīņiem 2023. gada sākumā būs daudz jākomunicē ar cilvēkiem un jāiepazīst jaunas personības. Jums jābūt uzmanīgākiem un jācenšas iepriekš analizēt cilvēka raksturu. Pirmais pusgads ir ideāls valodu apguvei, saziņai ar ārzemniekiem, citu valstu apmeklēšanai un komandējumiem. Laikam ejot, labāk ir nedaudz piebremzēt. No vasaras būs svarīgi vairāk laika veltīt nevis biznesam un darbam, bet ģimenei. No sarežģītām situācijām komandā un ģimenē astrologi iesaka atturēties.

Vēzis

Vēzim zvaigznes un planētas palīdzēs attīstīt viņu talantus. 2023. gads būs patīkamu atklājumu un jaunu iespēju laiks. Vēži spēs saskatīt sevī jaunu potenciālu un kļūt veiksmīgāki. Viņu dzīve pagriezīsies jaunā virzienā, ja viņi nevairīsies no pārmaiņām. Viņiem būs nepieciešama drosme un aktivitāte. Liktenis 2023. gadā šaus reti, bet precīzi. Tas nozīmē, ka zvaigznes un planētas ik pa laikam dāvās Vēžiem jaunas iespējas un patīkamus mirkļus. Ir jāiemācās pamanīt tikai labāko.

Lasi arī: Ekstrasenss Jeļena Golunova: 7 negatīvas enerģijas avoti jūsu mājās

Lauva

Viss, kas Lauvām nepieciešams, lai šī drudžainā un grūtā gada sākumā noturētos virs ūdens un iegūtu stabilitāti, ir ikdienas rutīnas ievērošana. Tas labvēlīgi ietekmē enerģiju un garastāvokli, tāpēc jums ir jāiet gulēt un jāceļas vienā laikā. Noderīgas arī būs rūpes par diētu un kopumā būt uzmanīgākam pret biznesu. Viss notiks pēc likuma “jo labāk darīsi, jo labāk būs”. “Par roku galam” pieeja būtu ļoti destruktīva. Tās dēļ Lauvas var zaudēt darbu, autoritāti un veiksmi.\

Jaunava

2023.gadā Jaunavām ir svarīgi sekot karmai. Ir jārīkojas saskaņā ar savu sirdsapziņu, nevis jāšķērso citu cilvēku ceļš savā labā. Pirmais noteikums šajos divpadsmit mēnešos ir neuzņemties atzinību par citu panākumiem. Ja Jaunavas uzvedīsies izaicinoši, viņas var sagaidīt rūgtas pagātnes pieredzes atkārtošanos. Zvaigznes un planētas parūpēsies, lai pie tām atgrieztos problēmas, par kurām tās jau ir aizmirsušas. Laipnas un uzmanīgas Jaunavas, gluži pretēji, saņems možuma lādiņu un kļūs veiksmīgākas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment