26 gadu vecumā, uzlecošas metalcore grupas ģitārists dodas mūžībā pēc cīņas ar “pastāvīgu smadzeņu miglu”

“Esmu priecīgs teikt, ka vairs nelietoju nekādus antidepresantus, vairs nedzīvoju ar pastāvīgu smadzeņu miglu un letarģiju,” viņš rakstīja janvārī.

Pagājušajā nedēļā Polaris paziņoja , ka atceļ atlikušos Eiropas vasaras turnejas datumus “nopietnas personīgās krīzes dēļ mūsu ģimenē”.

Savā otrdienas paziņojumā grupa rakstīja, ka Sīvs bija dziļi mīlējis savus fanus.

“Viņu arī ļoti daudzi apbrīnoja un mīlēja,” viņi teica.

“Rajen, mēs tevi mīlēsim un ilgosimies visas atlikušās dienas, un mēs nekad neaizpildīsim to robu, ko tu atstāji mūsu visu dzīvē.”

Ģitārists grupai pievienojās 2013. gadā 15 gadu vecumā.

Otrdienas vakarā sociālajos tīklos izplūda veltes mūziķim .

“Jūsu rifi, īpaši pieskaršanās, man vienmēr būs iedvesmas avots. Patiešām, viens no labākajiem mūsdienu metalcore ģitāristiem,” tviterī ierakstīja kāds fans .

“Lai gan es neesmu koncertējis kopā ar Raienu, gadu gaitā esmu dzirdējis dažus neticamus stāstus,” raksta Raiens O’Līrijs, metalcore grupas Fit For a King basģitārists .

“Es ceru, ka viņa draugiem, ģimenei un grupas biedriem viss būs kārtībā.”

Polaris 2017. gadā izdeva savu debijas albumu The Mortal Coil, kas viņiem nākamajā gadā ieguva Austrālijas ierakstu industrijas asociācijas mūzikas balvas nomināciju par labāko hārdroka albumu.

Lasi arī: Naudas Mēness kalendārs 2023. gada jūlijam: uzzini, kurās dienās labāk netērēt, bet kurās dienās var viegli tikt pie papildu ienākumiem

Lasi arī: Finanšu prognoze 2023. gada jūlijam: pats mēneša sākums būs finansiāli grūts, no mēneša vidus, dažiem pat ļoti veiksies

Viņi izdeva savu otro albumu The Death of Me 2020. gadā.

Grupa izpilda rokmūzikas veidu, ko sauc par metalcore, kas ir smagā metāla un hardcore panka sakausējums, ko parasti nosaka pulsējošie, ritmiskie sabrukumi.

Polaris spēlē īpaši tīru, mūsdienīgu žanru, kas pēdējos gados ir kļuvis populārs pagrīdes mūzikas vidē.

COMMENTS

Leave a Comment