7 lietas, no kurām jāatsakās 2023. gada jūlijā, lai jūs būtu laimīgāki un veiksmīgāki visās sfērās

Pašapmierinātība

Pašapmierināti cilvēki, kuri domā, ka ir labāki par citiem, var saskarties ar problēmām. Visums neļaus izjaukt nozīmīguma līdzsvaru. Cilvēki nav vienlīdzīgi – kāds patiešām ir ļoti svarīgs, un kāds spēlē malā, bet tas nebūt nenozīmē, ka jums ir jāzaudē cieņa. Ja tu jūties pārāks, bet centies to neizrādīt, tas tev dos daudz laba.

Lasi arī: Bagātības numeroloģija: kā aprēķināt finanšu kodu un ko ar to darīt

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada jūlijā

Nepacietība

Jūlijā liela nozīme veiksmes veidošanā būs spējai gaidīt. Iemācieties saglabāt mieru gaidīšanas brīžos. Jā, pat atturīgākajiem cilvēkiem tas ne vienmēr izdodas, taču ir svarīgi savest kopā. Jūlijā jūs nevarat skriet pa galvu uz priekšu. Jums jābūt apdomīgam, uzmanīgam un gudram. Ja jūsu vidē ir šādi cilvēki, palieciet viņu tuvumā. Viņi noteikti palīdzēs jums noturēties virs ūdens un atbalstīs jūs ar savu sirdsmieru. Saskaroties ar tiem, jūsu pārliecība netiks satricināta.

Ierobežota domāšana

Vienpusība jūlijā ir vienkārši nepiedodama. Cilvēki, kuri pasauli redz melnā vai baltā krāsā, noteikti nevarēs sasniegt nekādus lielus augstumus mīlestībā vai finanšu lietās. Ir ļoti svarīgi paskatīties uz vienu un to pašu situāciju no dažādiem leņķiem. Ja ar tevi notika kaut kas slikts, tas nenozīmē, ka viss tiešām ir tik slikti. Iespējams, jūsu priekšā atvērsies citas durvis, kas vedīs uz panākumiem citos jautājumos. Kā tieši tas notiks un kad, nav zināms. Tomēr ir zināms kas cits – jūsu dzīve kļūs daudz vieglāka, ja pārstāsiet redzēt tikai “aisberga galu”.

Pārlieku liela pašpārliecinātība

Ja cilvēks paļaujas tikai uz sevi, tas ir ļoti labi. Tomēr labāk neiet pārāk tālu. Jūlijā zvaigznes, planētas un Visums vēlēsies mūs redzēt kā piesardzīgus un taupīgus, nevis steidzos uz priekšu. Nebaidieties lūgt palīdzību citiem cilvēkiem, ja kaut kas noiet greizi. Šajā nav nekā apkaunojoša. Pārmērīga augstprātība ar tevi izspēlēs nežēlīgu joku.

Lai jums būtu vieglāk plānot lietas jūlijā, iesakām iepazīties ar  šī mēneša spēka dienām un  bīstamākajām dienām. Eksperti uzskata, ka šis būs ļoti labvēlīgs laiks vērtību pārskatīšanai un jaunu mērķu izvirzīšanai. Mēs vēlam jums panākumus un visu to labāko.

COMMENTS

Leave a Comment