7 veidi, kā pārvērst jūsu kaislību ienākumos

4. Sakārtojiet savas finanses

Vēl viens labums, ka jums ir papildu projekts un sākat lēni, ir tas, ka jums nav nepieciešama vienreizēja liela summa uzreiz, un lielākajai daļai papildu projektu ir diezgan zemas izmaksas, lai sāktu. Tomēr jums ir nepieciešams izveidot budžetu, lai izprastu savus izdevumus un to, cik daudz jūs varat nopelnīt (un cik ātri).

Izveidojot budžetu papildu projektiem, jums būs nepieciešams neliels pētījums, jo jums būs nepieciešams noskaidrot, kādas ir izmaksas vietņu domēna hostingam uz e-pasta mārketinga programmatūrai, atkarībā no jūsu vajadzībām. Papildus jebkuriem digitālajiem izdevumiem, kas jums būs, ieskaitot aprīkojumu (vairāk par to pēc minūtes), biroja piederumus un materiālus, ja jūs plānojat nodarboties, piemēram, ar amatniecību, kuru pārdosiet Etsy.

Lasi arī: Finanšu horoskops nedēļai no 22. līdz 28. oktobrim – dažiem nāksies saskarties ar finansiālām grūtībām!

Varat vēlēties izvērst savus sākotnējos izdevumus vairāku mēnešu laikā, tā pat kā jūs izmantojāt savu izvēršanās stratēģiju, lai jūs varētu tērēt nedaudz šeit un tur, nevis vienā maksājumā.

Jūs, iespējams, esat motivēts sākt šo papildu projektu, jo vēlaties piesaistīt papildu naudu, taču sapratīsiet, ka tas var aizņemt kādu laiku. Var rasties vairāki mēneši, pirms atrodat pastāvīgu klientu plūsmu, īpaši, ja jūs sākat savu biznesu no sākuma. Pārliecinieties, vai varat segt visus izdevumus, līdz sākat gūt peļņu, vai arī jūsu papildu projekts aizies gruntē.

5. Iegūstiet nepieciešamo aprīkojumu

Runājot par iekārtām, jums vairāk nekā vajadzēs vismaz dažus priekšmetus. Kā minimumu, jūs varētu vēlēties, tālruni, planšetdatoru vai datoru, lai veiktu uzņēmējdarbību tiešsaistē. Papildus tam var būt nepieciešami speciālie priekšmeti vai aprīkojums, kas ir specifiski jūsu uzņēmējdarbības veidam.

Lasi arī: 8 noslēpumi, kā es neļauju vīriešiem salauzt manu sirdi

Ja jūs vēlaties pārdot produkciju lauksaimnieku tirgū, jums būs nepieciešama mobilā pārdošanas sistēma. Ja jūs izgatavojat rotaslietas, jūs varētu vēlēties lielu rakstāmgaldu ar lupu un lampu uz tā. Ja dārzniecība ir jūsu lieta, jums būs nepieciešams uzticams pļāvējs un nezāļu ravētājs.

Jūs varat ietaupīt uz iekārtām, apskatot lietotu izstrādājumu tirdzniecības vietas, taču pārliecinieties, ka tie ir pietiekami jauni un pietiekami labā stāvoklī, lai paļautos uz tiem. Pēdējā lieta, ko vēlaties, ir, kā pļāvējs nomirst darba vidū.

6. Izpildi savu mājasdarbu

Jo vairāk jūs zināt par nozari, kurā jūs iekļūstat, jo veiksmīgāki būsiet. Uzziniet, kas ir konkurenti gan vietējā, gan starptautiskā līmenī. Uzziniet, kādu maksu prasa citi cilvēki. Uzziniet, kas ir jūsu auditorija un kur vēlaties sazināties ar šāda veida zīmoliem.

Lasi arī: Kā katra Zodiaka zīme cīnās ar stresu

Bez tam, var būt noderīgi lasīt grāmatas un emuārus par uzņēmējdarbības vadīšanu kopumā. Ja jums nav biznesa pieredzes, apmaksāt pārdošanas nodokli, pārvaldīt savus bankas kontus un pasūtīt piegādes, jums var būt nepazīstamas.

7. Iegūstiet laiku, lai ieguldītu jūsu projektā

Sākumā, protams, jūs būsiet tik satraukti par savu jauno projektu, ka jūs pavadīsiet katru stundu strādājot pie tā. Bet laika gaitā jūsu entuziasms var samazināties, īpaši, ja jūs neredzat rezultātus. Atcerieties: jums ir jāvelta laiks un enerģija (jo īpaši mārketinga jomā), lai piesaistītu klientus un turpinātu tos atgriezt. Neviens nav teicis, ka tas būtu vienkārši!

Lasi arī: 7 Senas pazīmes par spoguli

Izvairieties no vēlmes strādāt pie sava biznesa, kad esat jūsu dienas darbā, vai arī jūs riskēsiet ar atlaišanu. Izveidojiet grafiku, kad pēc darba koncentrēsieties uz savu papildus ienākumu avotu. Ja jūs esat nakts pūce vai agrs cīrulis, tas var būt labākais laiks, lai katru dienu ieviestu dažas stundas.

Ja jums ir kaislība, kuru vēlaties pārvērst par biznesu, tad, sākot to kā papildus ienākumu avotu, vislabāk ir pārbaudīt ūdeņus, vienlaikus apgūstot tirgu un gūstot ieņēmumus.

Sagatavots pēc ārzemju preses materiāliem

Leave a Comment