Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: kādam no zvaigžņu pārstāvjiem ļoti paveiksies satikt savu dvēseles draugu!

Vasarā daudzi no mums ir romantiski noskaņoti. Jūlija sākums ir periods, kad cilvēki, kuri vēl nav atraduši savu dvēseles palīgu, sapņo pēc iespējas ātrāk atrast mīlestību. No mīlestības prognozes uzzināsi, kādas pārmaiņas šonedēļ var notikt tavā mīlas dzīvē.

Iespēja satikt mīlestību saglabājas, neskatoties uz problēmām ar Merkuru un retrogrādo Neptūnu. Būs zināma neparedzamība, taču tas nesagādās jums problēmas, ja centīsieties nemainīt plānus pēdējā sekundē. Nakts gaismekļi var atbrīvot mūsu iekšējos dēmonus, padarot mūs mazāk pievilcīgus viens otram. Tāpēc galvenais zvaigžņu ekspertu padoms ir šāds: mēģiniet parādīt cilvēkiem mīlestību un laipnību.

Auns

Aunam būs jāatbild uz jautājumu, kas viņiem ir svarīgāk – attiecības vai brīvība. Šonedēļ mums par to beidzot jāizlemj. Tātad viņi var sākt labu notikumu sēriju. Ir arī svarīgi atcerēties savas labākās un sliktākās rakstura īpašības, lai labāk saprastu, pie kā ir vērts strādāt. Lai dzīve būtu patīkama, Aunam vienkārši dažreiz jāpaliek vienatnē ar sevi. Patrons Venēra palīdzēs viņiem izdarīt pareizo izvēli. Nedēļa var būt ārkārtīgi grūta, taču atbildes uz daudziem jautājumiem radīsies pašas no sevis.

Vērsis

Galvenā antagonista lomā šonedēļ būs Merkurs, kurš šobrīd atrodas ļoti neveiksmīgā pozīcijā – Vēža zīmē. Tas nozīmē, ka Vērsim sarežģītā situācijā būs ārkārtīgi grūti apkopot domas un pieņemt svarīgu lēmumu. Savukārt tas nozīmē, ka mīlestībā jābūt saticīgam un uzmanīgam, pretējā gadījumā var lauzt malku. Ja rodas problēmas saziņā ar mīļajiem un dvēseles radiniekiem, zvaigžņu eksperti iesaka izmantot izlīguma rituālus. Diplomātija ir šīs zīmes pārstāvju labākais draugs.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: bez svarīga iemesla neceļojiet, dažus var sagaidīt avārija ceļā!

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuriem ļoti paveiksies 2023. gada jūlijā! Apsveicam jūs!

Dvīņi

Mīlestības sfēra šonedēļ ļoti cietīs šīs Zvaigžnu zīmes cilvēkiem. Īpaši daudz garastāvokļa problēmu var piedzīvot tie, kuriem nesenā pagātnē nācās šķirties no mīļotā vai atstāt toksisku cilvēku. Īpašs rituāls palīdzēs pārtraukt domāt par cilvēku. No 3. līdz 9. jūlijam Dvīņiem pēc iespējas vairāk jāizbauda mīļotā cilvēka sabiedrība. Sirsnīgas sarunas un kopīgi nākotnes plāni palīdzēs abstrahēties no problēmām un atrast labu garastāvokli.

Vēzis

Vēžiem šonedēļ mīlestībā nebūs viegli, it īpaši, ja viņi jau ir atraduši savu radinieku, taču grūtības un nepatikšanas šajā jomā palīdzēs saprast, cik ļoti dārgs viņiem ir partneris. Zvaigžņu eksperti iesaka atbrīvoties no aukstuma un pamodināt sevī vismaigākās jūtas. Visiem, kas ir vientuļi, dvēseles radinieku labāk nemeklēt. Labāk koncentrēties uz kaut ko citu. Ikvienam, kurš jau ir iepazinies ar kādu interesantu personu, ir jāpārbauda šīs personas saderība. Mēs iepriekš esam aprakstījuši, kā to izdarīt.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment