Kā un par ko apvainojas katrs zvaigžņu zīmes pārstāvis

Dzīve ir veidota tā, ka mēs visi kādā brīdī esam aizvainoti vai aizvainojuši citus. Bet visbiežāk šīs sūdzības nerodas apzināti. Lietas, kas mums šķiet pilnīgi parastas, var mūs sāpināt. Tātad, kā saprast, kas vienam cilvēkam būs aizskaroši, bet citi visu uztvers kā joku? Šajā rakstā jūs uzzināsiet, kuras no Zvaigžņu zīmēm var viegli aizskart, un kuras nav tik viegli aizskart.

Auns

No pirmā acu uzmetiena varētu šķist, ka Aunus nav tik viegli aizvainot. Ar viņiem vienmēr viss ir labi, viņi ar optimismu raugās nākotnē, un šķiet, ka nekas viņu dzīvi neaptumšo. Tomēr Auni ir ļoti lepni un ir pieraduši pievērst sev uzmanību. Tāpēc viņi asi reaģē uz jebkāda veida kritiku, kas vērsta pret viņiem. Un nav svarīgi, vai tā ir kodīga piezīme par apģērbu vai kritika par paveikto darbu. Protams, viņi savu neapmierinātību skaļi neizpaudīs, taču nekad vairs nesazināsies ar likumpārkāpēju. Tāpēc, pirms izrādi savu neapmierinātību ar Aunu, rūpīgi pārdomā, kā to pasniegt mazāk kritiskā formā.

Vērsis

Vērsis ir pieraduši būt pareizi it visā. Publiski tie ir lakoniski, bet, ja runa ir par strīdu, labākais lēmums būtu atzīt uzvaru konkrētās Zvaigžņu zīmes pārstāvim. Viņi dedzīgi pierāda, ka viņiem ir taisnība, un vairumā gadījumu viņiem arī izrādās taisnība. Ja tomēr nolemjat uzvarēt jebkādā veidā, ziniet: Vērsis būs ar lielu aizvainojumu un ilgu laiku var atcerēties šķietami neievērojamu strīdu. Ja jūs patiešām nevēlaties strīdēties ar šo zīmi, piekrītiet viņu lēmumiem.

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: kādu sagaida neveiksmes, bet citam tieši pretēji – smaidīs finansiālā veiksme

Lasi arī: Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: savu pozīciju nostiprināšana sniegs jaunas iespējas tuvākajā nākotnē.

Dvīņi

Aktīvos Dvīņus ir ļoti viegli aizvainot. Tā kā viņiem ir tendence iesaistīties vairākās lietās vienlaikus, viņi bieži palaiž garām svarīgas detaļas. Jebkuru kritiku vai sānisku skatienu Dvīņi uztver naidīgi. Bet, tāpat kā jebkura gaisa zīme, viņu sūdzības ātri pazūd. Dvīņiem ir tikpat viegli sist, taču viņi to nedara ļaunprātības dēļ. Daudzas lietas viņiem šķiet elementāras un nekaitīgas, un viņi nenojauš, ka bieži vien ar vienu frāzi var aizskart sarunu biedra sirdi. To nepamanot, Dvīņi ilgi staigās apkārt un brīnīsies, kāpēc viņi ar viņiem nerunā.

Vēzis

Vēžiem ģimene vienmēr ir pirmajā vietā. Tāpēc, ja tu aizvaino kādu sev tuvu cilvēku, tu automātiski aizvaino arī pašus Vēžus. Šīs zīmes raksturs  ir ļoti karsts, un bieži vien viņa reakcija ir pilnībā atkarīga no viņa garastāvokļa. Tagad jūs varat saldi smaidīt un runāt, un nākamajā minūtē jūs varat uzzināt daudz jauna par sevi un pilnībā izjust visas pasaules dusmas. Kopumā, ja neizsaki skarbus paziņojumus pret mīļajiem, salīdzinoši viegli vari piedzīvot īslaicīgas aizvainojumus, kas saistīti ar garastāvokļa maiņām. Izteikuši visas sāpīgās lietas, Vēži no sirds atvainojas un visādi cenšas laboties.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment