Horoskops 30.aprīlim – esiet pārliecināti par sava viedokļa pareizību!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 30. aprīlim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Auns šodien var būt neparedzams, ātrs un mainīgs. Tāpēc ģimenes dzīve ar šīs zīmes pārstāvi var būt diezgan dīvaina un negaidīta partnerim. Jums ir ļoti svarīgi izveidot savu telpu gan mājā, gan dvēselē, kur pat tuvākajiem cilvēkiem nav piekļuves.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 29. aprīļa līdz 5. maijam – mainīsies attieksme pret dzīvi!

Vērsis

Šajā dienā ir jāmācās. Iespējams, lielākā daļa zināšanu tiks iegūtas ar intuitīvu uztveri. Vērši pārsteigs skolotājus ar bagātu iztēli un spilgtu dzīves iztēli. Būs talants, lai uzreiz pielāgotos jebkurai situācijai, apstākļiem, cilvēkiem un lietām. Visveiksmīgākās spēku un zināšanu pielietošanas jomas: medicīna, slēptas zinātnes, astroloģija, psiholoģija, literatūra, dzeja, mūzika.

Dvīņi

Planētu stāvoklis Dvīņos pamodinās taisnīguma sajūtu, ambīcijas, sirsnību un lielu intelektuālās darbības spēju. Dvīņu sliktākais ienaidnieks var būt viņu valoda, jo pārdomāta un vienkārša runāšana vienā mirklī var sabojāt to, kas tika radīts iepriekšējā laikā.

Vēzis

Planētu stāvoklis var izraisīt vēlmi flirtēt, vēlmi emancipēt, atbrīvoties no konvencijām. Izmantojiet šo aspektu, lai stiprinātu ģimeni, kas veicina sieviešu veselību, veicina grūtniecības koncepciju un vieglu gaitu.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops nedēļai no 29. aprīļa līdz 5. maijam – labākais laiks attiecībām!

Lauva

Jūsu magnētiskais šarms pieaugs daudzkārt. Vairāk nekā jebkad agrāk jūs izbaudīsiet dzīvi un mīlestību. Jūs varat tikties ar izvēlēto biznesa komunikācijas jomā, kas jums ir pazīstama. Mēģiniet saglabāt radušos sajūtu, nevis maldināt ar banalitāti.

Jaunava

Labu veiksmi sniegs pārliecinātība un jūsu smaids – ja ne mīlestībā, tad loterijā. Sieviešu-Jaunavu sirds ir īpaši atsaucīga uz dāvanām: rotaslietas, ziedi. Apmeklējiet skaistumkopšanas salonu, mākslas izstādi vai koncertu. Atjauniniet savu garderobi ar stilīgiem apģērbiem, aksesuāriem.

Svari

Planētu stāvoklis var sajaukt visus plānus, novērst praktisku darbību veikšanu, radot miglu, neskaidrību, apjukumu un vienkārši slinkumu. Palielināta, ar pārtiku vai narkotiskajām vielām, saindēšanās iespējamība. Pretojies viltībai vai pašnodarbībai, esiet pretī nepatikšanām.

LASI ARĪ: Finanšu horoskops nedēļai no 29. aprīļa līdz 5. maijam – nāksies iespringt par naudu!

Skorpions

Efektīvas partnerības izvēle šodien var būt jūsu galvenā problēma. Papildus līgumu slēgšanai ir iespējamas arī slepenas sarunas, kas ļaus Jums saņemt papildu ieguldījumus, izmantojot slēgtos kanālus.

Strēlnieks

Visā, kas attiecas uz mīlestību, šī diena būs ļoti daudzsološa. Iespējams, ka jūs atradīsiet daudzas eksotiskas saites, slepenus romānus. Esiet gudri savos kontaktos – ne visi jūsu partneri tev pievērsīsies, un smieklīgi piedzīvojumi izrādīsies nedroši.

Mežāzis

Daži šīs zīmes pārstāvji nepaliks vienaldzīgi pret palīdzības lūgumiem, it īpaši, ja tie nāk no pretējā dzimuma cilvēkiem. Mežāzis var nopelnīt daudz, bet nespēj ietaupīt kapitālu. Mēģiniet tērēt naudu kārtīgi un ekonomiski.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 29. aprīļa līdz 5. maijam – izvairieties no riska!

Ūdensvīrs

Duala diena. Nav izslēgts, ka Ūdensvīrs gribēs neatkarību, bet tajā pašā laikā viņi centīsies komandēt citus. Ja esat pārliecināts par saviem mērķiem, jūs varat izturēt spēcīgāko emocionālo slodzi un lielo atbildību, jūs varēsiet atrisināt sarežģītas intelektuālās problēmas.

Zivis

Aprīļa pēdējā dienā jūsu jūtas tiks pārbaudītas. Jūsu brīvību var ierobežot mīļotā brīvības trūkums. Jūs nevarat kontrolēt katru mīļotā soli. Reālās attiecības var veidot tikai uz uzticības.

avots: vedmochka

Leave a Comment