Alla Pugačova teica: “Es došos dzīvot uz Londonu.” Iemesls priecē

© Instagram

Mīļākā Allas Pugačovas pilsēta

Vienā no jaunākajiem video ar bērniem, ko Maksims Galkins augšupielādē, Liza ļāva tam paslīdēt. Viņa stāstīja, ka mamma 26. novembrī dosies pie draugiem uz ballīti Londonā. Šāds pasākums notika ar Prima Donna piedalīšanos. Tagad internetā aktīvi tiek apspriestas baumas, ka ģimene gatavojas pārcelties uz dzīvi Foggy Albion. Londonas pilsēta netika izvēlēta nejauši. Vēl padomju laikos Alla Pugačova bija iemīlējusies šajā pilsētā. Vēl 1983. gadā Allai Pugačovai tika piedāvāts spēlēt lomu vienā no mūzikliem. Tas varētu būt jauns likteņa pavērsiens dziedātājas dzīvē.

© Woman

Bet tajos laikos PSRS VDK strādāja šausminoši. Un viņi paskaidroja dziedātājai, ka viņai nevajadzētu piekrist šādam priekšlikumam. Tātad Dīva palika Krievijā. Bet Dīva jau sen ir mēģinājusi aizsargāt savu ģimeni no Krievijas ietekmes. Savulaik Alla Pugačova uzstāja, lai Kristīna Orbakaite Londonā laistu pasaulē savu vecāko dēlu Ņikitu Presņakovu. Arī Kristīnas Orbakaites jaunākais dēls Deniss Bajarovs ilgu laiku dzīvo Londonā. Viņa tēvs viņam tur nopirka dzīvokli. Pati Kristīna un viņas jaunākā meita Klaudija dzīvo ASV.

Lasi arī: Jāgaida līdz 2. janvārim, retrograda Merkurs visu apgriezīs kājām gaisā, dzīve kļūs vieglāka

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. decembrim: darvas karote medus mucā!

© Instagram

Tagad Alla Pugačova cenšas integrēt savus jaunākos bērnus Eiropas sabiedrībā. Un jo ātrāk tas notiks, jo vieglāk viņiem būs dzīvot. Atliek tikai mācīties no Allas Pugačovas pragmatisma viņas vēlmē parādīt saviem bērniem pavisam citu dzīvi, nekā tā ir Krievijā.

Leave a Comment