Ekstrasensu padoms: kā uzlabot dzīvi 2018.gadā

Ikvienam ir sapnis sākt jaunu dzīvi ar Jauno gadu. 2018. gadā tas kļūs diezgan reāls. Ekstrasensu sasniegumu noslēpumi palīdzēs jums gūt panākumus šajā jomā.

Sakarā ar to, ka ekstrasensu sajūtas un uztvere pārsniedz parasto dzīvesveidu, viņi zina, kā mainīt likteni. Pirmā lieta, kas mums būs jādara, ir mainīt ierasto domāšanas veidu par sevi, mūsu dzīvi un panākumiem, proti, ticēt sev. Mēģiniet izvēlēties sev kaut ko, ko jau sen vēlaties, bet katru gadu atliekat uz vēlāku laiku. Tagad visi sapņi var piepildīties, un ekstrasensi palīdzēs ātri sasniegt pozitīvas pārmaiņas.

Aleksandra Šepsa padomi: 5 veidi, kā krasi mainīt savu dzīvi

Saskaņā ar slavenā ekstrasensa vārdiem, visas problēmas un nepatikšanas cilvēka dzīvē ir saistītas ar nepareizu attieksmi. Jūsu garastāvoklis – tā ir veiksmes atslēga, kas 2018. gadā atver visas durvis. Cilvēki mēdz piesaistīt negatīvu sev un tādējādi radīt briesmīgus dzīves apstākļus, – saka Aleksandrs Šeps. Bet ir izeja. Noskaņojieties uz pozitīvu noti, pārstājiet turēt sevī bailes un šaubas. Pieci padomi no laimīga cilvēka palīdzēs jums ar to.

Lasīt arī: Aprikožu un žāvētu aprikožu noderīgās īpašības

1. Atbrīvojieties no klišejām, citu cilvēku domām un aizspriedumiem. Skats no sāniem ir tikai reizēm noderīgs, citos gadījumos tas neļauj jums dzīvot. Neviena vērtējums un spriedums nedrīkst būt jūsu uzvedības modifikators. Neievērojiet pūli un nedariet to, ko citi jums uzliek. Pieņemiet sevi un neatvainojieties par to.

2. Cilvēki vienmēr piedalās sacīkstēs par ideālu, bet pilnībai nav nekādu ierobežojumu, un tā nebūs. Nemēģiniet to izdarīt. Aleksandrs Šeps iesaka novērtēt to, kas jums jau ir. Tikai šajā gadījumā tev būs kaut kas vairāk.

3. Nepārspīlējiet savas problēmas. Problēmas notiek nepārtraukti, taču tas nedrīkst atturēt tevi no pozitīvām domām. Šajā dzīvē mēs neesam Šekspīra traģēdiju varoņi, tāpēc lieku reiz nedramatizējiet.

4. Novērtējiet savu laiku. Ja jūs nopietni nolēmāt mainīt savu dzīvi, jums vispirms tā ir jāiemīl. Ekstrasenss dod padomu katru dienu pavadīt produktīvi, ar maksimālu labumu sev. Aizmirstiet par to, kas jums nepatīk, un atrodiet profesiju pēc savas izvēles. Pretējā gadījumā jūs riskējat neizdzīvot savu dzīvi.

5. Veikt risku! Dzīvei nav ierobežojumu, tāpēc nekad nav par vēlu sākt kaut ko tādu, ko nekad neesat darījis. Visiem cilvēkiem ir vienādas iespējas: to, ko izdarīja viena persona, var arī otra, vissvarīgākais – vēlēties. Mazāk šaubu. Jūs spējat daudz.

Džūlijas Vangas padoms: kā mainīt dzīvi 2018.gadā

Džūlija Vanga stāstīja par viņas dzīves ticību, kas viņai palīdzēja kļūt par sevi. Veiksmes noslēpums, saskaņā ar vienu no spēcīgākajiem ekstrasensiem, ir katram cilvēkam savs. Bet veiksmes noslēpums nav viņa garantija. Jēga ir tā, ka jums nav jāuztraucas par savu dzīvi un jācenšas meklēt veidus, kā īstenot savu dzīvi, iegūt veiksmi vai naudu. Sadzīves stress tikai atbaida laimi. Viss, kas jums būs vajadzīgs, nāks, neskatoties uz jūsu vājībām. Visu, kas tev nepieder, nevar iegūt, neskatoties uz iekšējo spēku. 7 ekstrasensa padomi palīdzēs jums pieņemt un mīlēt sevi, tas nozīmē, mīlēt savu dzīvi un atrast savu ceļu.

Lasīt arī: 7 noderīgi ieradumi katrai dienai: maina mūsu dzīvi uz labo pusi

1. Džūlija Vanga iesaka ikvienam mīlēt sevi. Cilvēki, kas paši ir atraduši harmoniju, spēj radīt harmoniju apkārt. Jūs varat kļūt stiprākai tikai, atzīstot savas vājās puses.

2. Neuztraucieties par citu cilvēku viedokli. Katram cilvēkam ir pienākums iegūt pašpārliecinātību, kļūt pašpietiekamam un piepildīt sevi ar spēku no iekšienes, līdz tam viņa dvēselē būs tukšums, bet dzīvē – pastāvīgas problēmas.

3. Nebaidieties no vientulības. Džūlija Vanga ir pārliecināta: bailes no vientulības ietekmē cilvēka dzīvi. Galu galā bailes būt vienam, liek personai sagrābt “pirmo pretimnācēju”, un nedomājot, ka tas nav viņa liktenis. Mīlestība nāks, ja tu saproti šo vienkāršo patiesību.

4. Atbrīvoties no gruvešiem dzīvē. Tas ietver visu: negatīvas domas, toksiskas attiecības, problemātiski cilvēki, pašpārliecinātības trūkums sev. Kamēr jūsu dzīve ir netīra, tajā būs neveiksmes.

5. Nodarbojieties ar labdarību. Džūlija Vanga iesaka sekot vienkāršai patiesībai: “devēja roka nemazinās.” Laiku pa laikam ziedot naudu – neatkarīgi no tā, cik liela, pats fakts ir svarīgs.

6. Netaupiet uz sevi. Ekstrasenss ir pārliecināts, ka skopums pret sevi ved uz nabadzību. Kad jūs sev iegādājaties kaut ko, jūs ieguldāt savā nākotnē. Kāda kvalitāte būs jūsu lietai, tāda būs jūsu dzīve 2018. gadā.

7. Kontrolējiet savas emocijas. Ja jūs jūtaties saskumis, skatieties motivējošus videoklipus vai filmas, klausieties pozitīvu mūziku, lasiet iedvesmojošas grāmatas. Tas dos jums veiksmes enerģiju, kas veicinās pirmo posmu ieviešanu jaunā dzīvē.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment