Andželas Pērlas prognoze 2023. gada decembrim: gaidāmi notikumi, kas mainīs jūsu dzīvi uz visiem laikiem!

Lauva

Sākot ar 13. decembri Lauvām būs jārisina veselības un režīma jautājumi. Retrogradā Merkura ietekme zīmes 6.namā pievērsīs zvaigznāja pārstāvju uzmanību pagātnei, kad dzīvē kaut kas jāpārtaisa un jāmaina. Venēra no 5. decembra atradīsies 4. mājā, sniedzot pārliecību un atbildību. Pēc Jaunā Mēness 12. decembrī zīmes 5. mājā pienāks laiks patmīlībai un rūpēm par ģimeni un draugiem. Jauns mēness būs sākums jauniem projektiem un radošiem meklējumiem.

Jaunava

Decembris būs pārmaiņu mēnesis. Jaunavas valdnieks Merkurs būs retrograds no 13. decembra līdz 2. janvārim, un šis notikums nesīs izmaiņas dzīves plānos attiecībā uz ģimeni, brīvdienām un ceļojumiem. Andžela Pērla iesaka rūpīgi pārbaudīt dokumentus un sagatavoties šķēršļiem svētkos. Venēras ietekme, kas ienāk 3. kontaktu mājā, no 5. decembra sniedz iespēju jaunām paziņām un labām ziņām. Jaunavas varēs mainīt savu sociālo loku.

Svari

Svarus sagaida notikumiem bagāts mēnesis. Galvenais notikums būs Merkura pagriešana retrogradā kustībā. No 13. decembra planētas ietekme bremzēs aktivitāti un pievērsīs uzmanību izmaiņām, mērķu un plānu pārskatīšanai. Venēras enerģija no 5. decembra palīdzēs uzlabot jūsu finansiālo stāvokli un gūt pienācīgu peļņu. Jauns Mēness 3. mājā notiks 12. decembrī, akcentējot nepieciešamību aizpildīt robus zināšanās un iegūt jaunas noderīgas saiknes.

Skorpions

Skorpioniem mēnesis būs pilns ar negaidītiem pārsteigumiem un pienākumiem. No 13. decembra Merkurs būs retrogradā kustībā, kas nozīmē, ka nevajadzētu pirkt dārgas lietas, tostarp aprīkojumu. Venēra, kas no 5. decembra atradīsies zīmes 1. mājā, pievēršot uzmanību tavam izskatam un nepieciešamībai mainīt tēlu, lai dzīvē ienestu laimi. 12. decembra Jauns Mēness notiks 2. naudas mājā, solot Skorpioniem jaunas iespējas un patīkamas izredzes.

Strēlnieks

Decembris būs izšķirošs mēnesis, kad Strēlniekam ir svarīgi būt vērīgiem pret detaļām. Merkura retrograds būs naudas sektorā no 2. decembra, bet 13. datumā tas apvērsīsies. Andžela Pērla iesaka pārdomāt savu situāciju, pamest jaunus sākumus un pievērsties sarunām, pārmaiņām un finansējuma iegūšanai. Venēras ietekme 5. decembrī ietekmēs tavu personīgo dzīvi. Zvaigznes pārstāvji uzlabos attiecības ģimenē, varēs doties atvaļinājumā un pavadīt laiku ar saviem tuvākajiem mīļajiem.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 4. decembra līdz 10. decembrim: pareizi nosakot savas prioritātes, būs iespējams uzvarēt!

Lasi arī: Trīs zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuri kļūs neizsakāmi bagāti 2023. gada decembrī: nesēdiet rokas klēpī salikuši!

Mežāzis

Mežāži saņems labas ziņas un iespēju mainīt to, kas viņiem traucē piesaistīt laimi. Venēras ietekme no 5. decembra vislabākajā iespējamajā veidā ietekmēs jūsu garastāvokli. Zvaigznes pārstāvji saņems priecīgas ziņas un varēs veidot attiecības ģimenes un biznesa sfērā. No 13. datuma retrogradā Merkura ietekme palīdzēs pārdomāt savus plānus, atteikties no kaut kā par labu pārstrādei, studiju pabeigšanai vai turpināšanai. Jauns mēness 12. decembrī runā par pagātnes sakarībām.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem priekšā lielisks mēnesis, kura laikā viņi savā dzīvē spēs piesaistīt pozitīvus notikumus. 5. februārī Venēra pozitīvi ietekmēs biznesa darbu. Ūdensvīri piedzīvos ienākumu pieaugumu, ja nebūs slinki un modri. Merkurs būs retrogradā kustībā no 13. decembra, un, kad tas beigsies, visi jauninājumi ir jāveic līdz šim datumam. Vēlāk Andžela Pērla iesaka kaut ko pārtaisīt vai atjaunot, bet neko lielu nesākt. Jauns mēness 12. datumā ienesīs dzīvē jaunas krāsas un palīdzēs piepildīt jūsu sapņus.

Zivis

Zivis sagaida aktīvs un notikumiem bagāts mēnesis. No 5. decembra Venēra ietekmēs finanšu un komunikācijas jomas, un Zivīm ir svarīgi būt modrām, lai nepalaistu garām izdevīgus kontaktus un peļņu. Merkura retrograds no 13. decembra apturēs lietas un pievērsīs uzmanību kaut kam no pagātnes. Zvaigznes pārstāvji varēs kaut ko pārtaisīt, doties ceļojumā uz slavenām un pazīstamām vietām, atsākt treniņus vai atjaunot zudušos sakarus. Jauns mēness 12. decembrī iezīmēs ceļu uz tavu sapņu karjeru.

Aizejošā gada pēdējais mēnesis ir rosības un kārtējo darbu pabeigšanas laiks. Vienkārši vingrinājumi, kuru mērķis ir koncentrēt jūsu uzmanību, palīdzēs jums paveikt uzdevumus laikā  .

Leave a Comment