Apziņas numeroloģija: kā skaitļi palīdz veidot mūsu personību: noslēpumi, kas palīdzēs atrast ceļu uz panākumiem

Numeroloģija ir skaitļu zinātne, kas var atbildēt uz daudziem svarīgiem jautājumiem. Piemēram, pat pēc dzimšanas un vārda var noteikt cilvēka raksturu un viņa enerģiju. Eksperti ir precīzi parādījuši, kā to izdarīt.

Vispirms ir vērts atzīmēt, ka ir divi atsevišķi rakstura veidošanas veidi. Piedzimstot cilvēks saņem no Visuma savu patrona numuru, kas ir šifrēts dzimšanas datumā. Tas ir atbildīgs par nemainīgām, fundamentālām rakstura iezīmēm.

Ir arī skaitlis, kas tiek aprēķināts pēc personas vārda. Šis ir iegūts numurs, jo vārdu mums ir devuši vecāki. Šis skaitlis norāda iedzimtas iezīmes, kas var mainīties nākotnē vai jau ir mainījušās. Jebkurā gadījumā tos var mainīt.

Kā aprēķināt rakstzīmju skaitļus

Dzimšanas datuma gadījumā viss ir ārkārtīgi vienkārši – jums ir jāsaskaita visi skaitļi. Piemēram, šāda datuma 07/12/1997 gadījumā mēs iegūstam:

Lasi arī: Kā zvaigžņu zīmju pārtāvji uzvedas guļamistabā: tas, ko tu vēl nezini…

Lasi arī: Uzticīgākās sievas un vīri saskaņā ar zvaigžņu zīmi: nekad nepiekrāps

1+2+0+7+1+9+9+7=36. Neaizmirstiet saskaitīt skaitļus, līdz iegūstat skaitli no 1 līdz 9; 3+6=9.

Lai aprēķinātu otro ar vārdu saistīto skaitli. Jums būs nepieciešama vienkārša tabula burtu pārvēršanai ciparos:

Vienkārši tulkojiet burtus skaitļos un pievienojiet tos saskaņā ar iepriekš aprakstīto principu. Piemēram, ņemiet vārdu Marija. Katrs burts atbilst šādiem cipariem: “M” – 1, “A” – 1, “R” – 6, “I” – 4, “J” – 6, “A”-1. Saskaitiet tos kopā: 1+1+6+4+6+1= 19. 1+9=10=1.

Personības skaitļu atšifrēšana

Viens . Ja vienība izrādījās, aprēķinot vārdu, tad tas norāda, ka cilvēks cenšas, lai viņu ieskauj savējais un kopumā viņš ir ļoti sabiedrisks, pat ja viņam šķiet pretējais. Rēķinot pēc dzimšanas datuma, šis skaitlis norāda uz vēlmi palīdzēt citiem, ziedot sevi ģimenes labā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment