Apziņas numeroloģija: kā skaitļi palīdz veidot mūsu personību: noslēpumi, kas palīdzēs atrast ceļu uz panākumiem

Divi . No mainīgo īpašību viedokļa Divi ir norāde, ka cilvēks ļoti mīl vientulību un ik pa laikam to izbauda, ​​jo ātri nogurst no cilvēkiem. Pamata un nemainīgo rakstura īpašību ziņā Deuce ir lojalitātes pret morāles principiem rādītājs.

Trīs . Skaitlis Trīs ir garīgs. Tas norāda uz to, ka cilvēks novērtē sevī un apkārtējos, pirmkārt, vēlmi pēc garīgās, iekšējās attīstības un labestības, un tas paliek nemainīgs līdz mūža beigām. Var mainīties attieksme pret bagātību un naudu, panākumiem, darbu.

Četri . Atvasinot šo skaitli no dzimšanas datuma, jūs varat būt pārliecināti, ka šādai personai ir augsts empātijas līmenis. Ja četrinieks izrādījās, aprēķinot pēc vārda, tad šeit jums jāzina, ka tas norāda uz rakstura maigumu, kas jebkurā dzīves brīdī var mainīties.

Pieci . Skaitlis 5 pamatlīmenī norāda uz cilvēka dualitāti. Tādā cilvēkā var saprasties agresors un laipns vīrietis, strādīgs un slinks, pieticīgs un iedomīgs cilvēks. Ja šis skaitlis tika iegūts, aprēķinot pēc vārda, tad, visticamāk, šī persona svarīguma pirmajā vietā izvirza pašattīstību.

Lasi arī: Kā zvaigžņu zīmju pārtāvji uzvedas guļamistabā: tas, ko tu vēl nezini…

Lasi arī: Uzticīgākās sievas un vīri saskaņā ar zvaigžņu zīmi: nekad nepiekrāps

Seši . Ja, aprēķinot pēc vārda, izrādījās sešinieks, tas nozīmē, ka šādai personai ir tendence pieņemt ātrus lēmumus, kas var mainīties. Ja dzimšanas datums aprēķinos deva skaitli 6, tas jau norāda uz indivīda radošo raksturu un milzīgo potenciālu intuīcijas ziņā.

Septiņi . Skaitlis 7, kas iegūts, aprēķinot pēc vārda, norāda uz cilvēka lielo optimismu un viņa mīlestību pret dzīvi kopumā. Ja septiņi izrādījās, pievienojot dzimšanas datuma skaitļus, tad tas norāda, ka cilvēks ir dzimis “kreklā” – viņam ir ārkārtīgi paveicies, un Visums pastāvīgi palīdz viņam izkļūt no sarežģītām situācijām.

Astoņi . Skaitlis 8 ir materiāls. Tas norāda, ka cilvēks novērtē sevī un apkārtējos tieksmi pēc materiālās labklājības, panākumiem. Šis cilvēks mīl un vēlas attīstīties. Tie ir maināmi parametri. Viena lieta paliek nemainīga – noteiktu dzīves mērķu klātbūtne, kas viņu iedvesmo.

Deviņi . Iegūstot šo skaitli no sava dzimšanas datuma, varat būt pārliecināts, ka šādam cilvēkam ir spēcīga vēlme pēc komforta un ideālu apstākļu radīšanas dzīvei – gan sev, gan savai ģimenei. Ja, aprēķinot pēc vārda, izrādījās deviņi, tad šeit jums jāzina, ka tas norāda uz cilvēka rīcību, lai pabeigtu lietas un neatliktu tās tālā kastē, taču tas ne vienmēr var notikt.

Leave a Comment