Ātri notievēt: Šis, kas mainīja Adeles dzīvi – viņa strauji nometa 14 kg liekā svara

Ātri notievēt: Sirtuīns

Sirtuīns ir olbaltumviela, kura palīdz regulēt metabolismu, palielina muskuļu masu un samazina tauku daudzumu ķermenī.

Pārtikas produkti, kas satur sirtuīnu ir kacenkāposti, olīveļļa, tumšā šokolāde, zaļā tēja, sarkanvīns, āboli, sarkanie sīpoli, pētersīļi, sīpoli, mellenes u.c. Gaļa nav šajā sarakstā, tomēr to var iekļaut diētā, ja vien tā neaizvieto sirtuīna bagātos ēdienus.

2016-01-14-1452779782-9855636-sirtfood

Jāņem vērā, ka diēta ir visnotaļ strikta. Pirmās trīs dienas Tu drīksti uzņemt tikai 1000 kcal, nākamajās četrās atļauts apēst 1500 kcal (divi smūtiji un divas ēdienreizes). Pēc nedēļas ir atļauts neierobežotā daudzumā lietot uzturā sirtuīnu saturošus ēdienus. Diētas pamatprincipi ir sīki izskaidroti grāmatā “The Sirtfood Diet“.

Diēta tika izmēģināta uz cilvēkiem, kuri paralēli nodarbojās ar sportu, un viņiem visiem nedēļas laikā izdevās zaudēt 2-3 kilogramus svara!

Lasi arī: Ideāla kefīra diēta mīnus 4-6kg

adele-before-and-after

Gogins un Matens uzsver, ka šī diēta nav krasa vai radikāla un nenoved pie neveselīgas svara zaudēšanas vai pārēšanās, tas ir režīms, kam jāpielāgojas. Tā galvenais mērķis ir stiprināt cilvēka imūnsistēmu, stimulēt metabolismu un uzlabot vispārējo veselību, bet svara zudums ir tikai pozitīvs papildinājums.

Lasi arī: Vienkāršs paņēmiens, kas palīdzēs nomest svaru

 

Vēl – Tas tiešām ir īsts brīnumlīdzeklis svara nomešanā, jo palīdzēja man nomest lieko svaru vien nedēļas laikā. SPIED ŠEIT, lai lasītu!

Leave a Comment