Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 26. jūnija līdz 2. jūlijam: būs jācīnās ar šķēršļiem

Austrumu prognoze ir lielisks palīgs veiksmes, patīkamu emociju un veiksmes biznesā meklējumos. Šīs jomas eksperti pastāstīja, kāda būs nedēļa, kas savienos pirmos divus vasaras mēnešus, kā arī sniedza padomus šķēršļu pārvarēšanā.

Un šajās septiņās dienās būs daudz šķēršļu. Visums vēlēsies pārbaudīt mūsu spēkus, tāpēc, ja vēlaties, varat izmantot ātrus rituālus, lai gūtu panākumus . Tie palīdzēs jums noturēties virs ūdens. Pat ja apkārt sāk notikt nepatikšanas un jūsu pārliecība ir satricināta. Katrā ziņā mazliet piesardzība un tālredzība it visā mums tagad nenāks par ļaunu.

Žurka (1924., 1936., 1948., 1960., 1972., 1984., 1996., 2008.)

Ļoti iespējams, ka žurkas varēs mainīt savu darbības jomu vai saņemt paaugstinājumu, bet, protams, ne tikai tā. Šim nolūkam jums būs smagi jāstrādā. Jebkurā gadījumā, salīdzinot ar pagājušo nedēļu, Visuma pozitīvā ietekme būs manāmi samazināta. Pārejas periods nesāksies uzreiz – ap trešdienu, bet beigsies nākamnedēļ. Dažām žurkām var būt nopietnas karjeras problēmas, kas tām sola jaunu līmeni. Tagad vissvarīgākais ir atbrīvoties no dusmām, skaudības un aizvainojuma. Tas palīdzēs noturēties virs ūdens gan darbā, gan mīlestībā.

Vērsis (1925., 1937., 1949., 1961., 1973., 1985., 1997., 2009.)

Šonedēļ būs daudz notikumu un pārmaiņu, un daudzas no tām liks Vēršiem aizdomāties par dzīves jēgu, par nākotni. Zvaigžņu eksperti ziņo, ka šīs austrumu zīmes pārstāvji var droši pārskatīt savas dzīves prioritātes. Tajā pašā laikā ir svarīgi atcerēties par cilvēku viedokli no malas. Droši varat lūgt saviem mīļajiem dot viņiem padomu. Jums arī jāiemācās lasīt likteņa zīmes, jo Visums palīdzēs šiem cilvēkiem ar viņu slēptajām norādēm pārvarēt visas nepatikšanas ceļā. Tas ir ārkārtīgi svarīgi, jo tagad ceļā var būt daudz problēmu.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvju tipiskās dzīves kļūdas un to novēršanas veidi: lai dzīve būtu veiksmīgāka

Lasi arī: Fen Šui padomi tiem, kas vēlas atjaunot uguns dzirksti attiecībās

Tīģeris (1926., 1938., 1950., 1962., 1974., 1986., 1998., 2010.)

Tīģeriem nevajadzētu aizmirst par optimisma enerģiju. Būt pozitīvam cilvēkam vienmēr ir izdevīgi, īpaši mīlestības jomā. Tikai daži cilvēki vēlas iepazīties ar dusmīgu vai skumju cilvēku. Šis ir neveiksmīgs periods dzīves ceļa izmaiņām un kardinālām izmaiņām dzīvē. Ir svarīgi sagatavoties šķēršļu pārvarēšanai. Ja tīģeri tagad spēj droši raudzīties nākotnē, tad tagadnē viņi nebaidās no nepatikšanām. Iespējamas pārmaiņas uz labo pusi, panākumi karjerā un vispārējas atzinības iegūšana. Šī dzimšanas gada cilvēki vairs nav savā enerģētiskā virsotnē, taču viņi var droši virzīties uz priekšu.

Trusis (1939., 1951., 1963., 1975., 1987., 1999., 2011.)

Visums ieliks spieķus trušu riteņos, īpaši brīžos, kad mēģina mainīt viņu dzīvi uz labo pusi un piepildīt lolotos sapņus. Ikvienam, kurš patiešām vēlas to darīt tieši tagad, vajadzētu ņemt vērā padomu, kā paātrināt vēlmju piepildījumu. Šīs Austrumu zīmes pārstāvjiem nebūs bezrūpīgs periods: šī nedēļa būs smagas enerģijas pilna. Tagad labāk neiesaistīties pārkvalifikācijā, nemainīt darbības jomu. Labāk ir pavadīt laiku, gatavojoties kādam biznesam, un vienkārši atpūsties, darīt kaut ko izsvērtu un mierīgu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment