Kā iekurt kaislību mīļotā sirdī: 3 vienkārši rituāli

Savstarpēja mīlestība iedvesmo, dod pārliecības sajūtu, bet diemžēl var izgaist. Vienkārši rituāli palīdzēs iekurt kaisles liesmu un stiprināt mīļotā jūtas. Tos var izmantot tikai tad, ja jūtas ir abpusējas.

Ir daudz veidu, kā saistīt mīļoto ar sevi , taču šādi rituāli var būt bīstami, ja kāds no partneriem pārstāj justies pret savu dvēseles palīgu. Eksperti piedāvā uzzināt par drošiem veidiem, kā palīdzēt iekurt kaisles uguni, lai mīlestības uguni saglabātu dzīvu un neļautu tai apdzist konfliktu dēļ.

1. Vienkāršākais un efektīvākais rituāls ir burvestība ēdienu, kas gatavots pašu rokām. Zināms, ka ceļš uz vīrieša sirdi ved caur vēderu, un, ja viņa izvēlētā gatavo garšīgi, tad šis uzdevums būs vienkāršs. Šai ceremonijai jums nav nepieciešama kulinārijas izglītība: pietiek ar to, lai pagatavotu pazīstamu ēdienu, ko jūsu mīļais noteikti ēdīs. Gatavošanas laikā jums jāsaka buramvārdi: “Kad ūdens vārās, es iededzinu kaisles liesmu, es izkliedēju verdošās As**is pa vēnām . Pasnieguši ēdienu uz galda, atkārto pie sevis: “Ēd no manām rokām, bet neskaties uz svešiniekiem – mīli mani vienu, tāpat kā es, mīlu tevi.”

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvju tipiskās dzīves kļūdas un to novēršanas veidi: lai dzīve būtu veiksmīgāka

Lasi arī: Flirta noslēpumi: kā apburt jebkuru zvaigžņu zīmes pārstāvi

2. Ceremonija tiek veikta virs mīļotā cilvēka fotogrāfijas, turot rokās lietu, ko viņš nēsā. Noliek fotoattēlu sev priekšā, aizdedz vaska sveci un uzmanīgi ieskatās attēlā. Pēc tam saka: “Svece beidzas ar karstām asarām, deg kaislībā. Kā mans mīļotais to uzvilks, tā viņa sirdī uzliesmos kaisle, un tas pats notiks ar mani. Pēc tam lieta tiek pakārta vietā un pārliecināties, ka mīļotais to velk trīs dienas.

3. Pirms gulētiešanas tiek veikts aizraušanās rituāls . Svaigu veļu uzklāt uz gultas, sakot: “Laulības nakts ir īsa, bet salda. Vulkāniem izvirdoties, ģimenes dzīvē atgriežas kaislība.”

Ir daudz veidu, kā saglabāt savstarpēju mīlestību, un to var izdarīt ne tikai ar rituālu un sazvērestību palīdzību, bet arī ar svaigu ziedu palīdzību. Telpas augi var ienest dzīvē mīlestību un laimi.

Leave a Comment