Cilvēka raksturs saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Lauva

No 23. jūlija līdz 23. augustam dzimušie nonāk Lauvas aizgādībā. Šī Zvaigžņu zīme apveltīja savus aizbilstamos ar veiksmi un spēju pagodināt piedzīvojumiem bagātus notikumus, ja tādi ir, savā dzīves ceļā.

Tomēr Lauvu ir diezgan grūti virzīt uz izmisīgiem pasākumiem. Tāpat kā tās prototips dzīvnieku pasaulē, lielākā daļa Lauvu zina, kā novērtēt mierīgu un mērenu dzīvi, lai māja būtu, kā saka, “pilna bļoda”. Viņiem nepatīk nabadzība un trūkums, un viņi nepanes, kad citi viņiem pievērš maz uzmanības. Un, ja darbā vai biznesā kaut kas cits nogāja greizi, tad radiem un draugiem slikts garastāvoklis var būt bumerangs. Šajā gadījumā ir vērts stabilizēt situāciju un atgādināt zvēru karaļiem, ka pasaulē nav neviena stiprāka un skaistāka par viņiem. Lauvām ļoti patīk glaimi un ir gatavas daudz piedot par jaukiem vārdiem. Turklāt viņiem ir laba seksuālā saderība ar gandrīz visām Zvaigžņu zīmēm .

Lielākā daļa cilvēku, kas dzimuši zem šīs zīmes, ir diezgan lētticīgi un var uzreiz neatpazīt mānīgos plānus. Ar gadiem viņi attīsta spēju atsijāt aizdomīgas personības, kā arī iegūst dzīves pieredzi un spēju novērtēt ne tikai skaistus solījumus, bet arī reālus darbus.

Jaunava

Ja esat dzimis no 24. augusta līdz 23. septembrim, tad jūsu Zvaigžņu zīme ir Jaunava, un galvenās rakstura iezīmes ir pastiprināta uzmanība personīgajai dzīvei un vēlme atrast sev piemērotu partneri.

Turklāt daudzas Jaunavas piekrīt pievērt acis uz dažiem sava pavadoņa vai pavadoņa trūkumiem, ja cilvēks viņās patiešām ir iemīlējies. Tie var dot iespēju korekcijai, bet līdz noteiktai robežai. Ja otrā pusīte ilgstoši neizrādīs vēlmi mainīties uz labo pusi, Jaunava ar tīru sirdsapziņu atstās šo iespēju mierā un dosies prātīgāka kandidāta meklējumos.

Šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvju raksturs ļauj jums virzīties uz  priekšu karjerā, taču ne uzreiz, bet pakāpeniski. Taču Devu dzīvē gadās arī tā, ka veiksme uzkrīt kā sniegs uz galvas un liktenis dāvina dāsnas dāvanas. Vienīgais, ko šādi cilvēki slikti panes, ir neveiksmju sērija. “Melnā svītra” var iegremdēt Jaunavu ilgstošā izmisumā.

Svari

Raksturojot Svaru (24.09-23.10) raksturu, jāatzīmē, ka šī Zvaigžņu zīme pieder pie duāliem simboliem un tādējādi uzreiz liek saprast, ka Svaru cilvēki mēdz vilcināties pirms svarīgu lēmumu pieņemšanas. Citiem vārdiem sakot, ja pieprasāt no viņiem tūlītēju un konkrētu atbildi, jūs varat viņus nostādīt ļoti sarežģītā situācijā. Un, visticamāk, jūs nekad nedzirdēsit patiesību.

Lielākajai daļai šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvju raksturs ietver tieksmi uz diplomātiju. Tas ir, viņi cenšas saglabāt savu labumu tā, lai nepārprotami nepārkāptu citu intereses. Viņiem ir nepatīkami, ka viņiem ir daudz ienaidnieku, un viņi labāk gribētu sliktu mieru, nevis labu strīdu. Pat gadījumā, ja Svari tiek izprovocēti atklātā konfliktā, viņi centīsies atrast laiku, lai garīgi izdomātu, kā izkļūt no situācijas. Visbiežāk viņiem izdodas kaut kā vērst situāciju sev par labu.

Personīgajā dzīvē Svari nevēlas mudināt savā adresē, un, ja viņi pastāvīgi tiek “nogriezti” lēnuma dēļ, tad jūs varat redzēt negaidītu reakciju agresijas un aizkaitinājuma veidā. It īpaši, ja viņi dzēra alkoholu lielās devās. Šajā gadījumā labāk atstāt Svarus mierā un negaidīt, kamēr situācija uzņems kritiskus apgriezienus. Pēc būtības šīs Zīmes pārstāvjiem dažreiz ir nepieciešams klusums un vientulība, lai nomierinātu un atgrieztos normālā prāta stāvoklī.

Skorpioni

Skorpionu daba (24.10-22.11) lielā mērā ir saistīta ar to, ka šī zīme bauda vienas no seksīgākajām zvaigžņu aprindām slavu. Daļēji tā ir. Šīs zīmes pārstāvji ļoti aizraujas ar savas mīlestības objektu un sāpīgi uztver nodevības briesmas. Taču šāda emocionāla intensitāte nevar ilgt mūžīgi, pat Skorpioniem. Galu galā viņi nogurst un pārceļ attiecības vispārpieņemtajā līmenī.

Zvaigžņu ekspertu vidū valda uzskats, ka lielākā daļa Skorpionu pēc būtības tiecas pēc slinkas laika pavadīšanas un piekrīt strādāt tikai par  labu naudu. Patiesībā šie cilvēki tiešām neatteiksies no papildu brīvdienas, lai gan viņi var atstāt iespaidu uz varas iestādēm kā neaizstājamiem darbiniekiem. Lai to izdarītu, viņiem ir jāpārvar sevi un jāpierāda, ka darbs, nevis personīgā dzīve, viņiem ir pirmajā vietā.

Pēc dabas Skorpioni ir ļoti emocionāli, bet atkal – ne uz ilgu laiku. Paaugstinātas aktivitātes periods parasti tiek aizstāts ar vēlmi nedarīt neko citu, kā tikai uzlabot savas spējas apburt pretējo dzimumu.

Strēlnieks

Strēlnieka (23.11-21.12) raksturu var raksturot ilgi, jo šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvji dažkārt ir noslēpums viņiem pašiem, nemaz nerunājot par apkārtējiem. Piemēram, viņi spēj rīkoties, kas var radikāli mainīt viņu likteni. Turklāt Strēlnieki parasti ļoti drosmīgi izturas pret izmaiņām dzīvē. Viņi saskaras ar grūtībām ar atvērtu vizieri un nepakļaujas problēmām. Bet tas viss ir iespējams tikai tad, kad Strēlnieks jau iepriekš ir pārliecināts par veiksmīgu uzņēmuma iznākumu. Ja viņš nolems, ka pastāv neveiksmes iespēja, viņš centīsies neiesaistīties apšaubāmā uzņēmumā.

Savukārt šīs zīmes pārstāvju raksturs ir diezgan labsirdīgs un viņi ilgi mācās kategoriski atteikt cilvēkiem. Un, ja viņi to dara, tas notiek pieklājīgi. Personīgajā dzīvē Strēlnieks, gluži pretēji, nevēlēsies izturēt divkosību un liekulību. Viņi vēlas, lai viņu partneris būtu pēc iespējas godīgāks un atklātāks. Bet ikviens, kurš atklātības lēkmē vēlas iepazīstināt Strēlnieku “rūgto patiesību”, riskē viņu zaudēt uz visiem laikiem.

Lielākajai daļai Strēlnieku pēc dabas nav saskarsmes problēmu. Tāpēc viņi jūtas labi  ceļojuma laikā , kad tos ieskauj jauna pieredze un interesantas paziņas. Taču šīs zīmes pārstāvji, ja vēlas, var atrast piedzīvojumu pat neizejot no dzīvokļa, ja pulcē draugus uz trokšņainu ballīti. Strēlnieks ir Uguns zīme un, ja vēlas, var aizdedzināt ikvienu.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: lai neiekļūtu neveiksmēs, nāksies pabeigt iesākto steidzami

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: neuzņemieties vairāk kā varat izdarīt!

Lasi arī: Finanšu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: lai gūtu panākumus būs jāstrādā smagi!

Mežāzis

Mežāžu tēlu (22.12.-20.01.) Zvaigžņu eksperti interpretē kā veselu noslēpumu un zemūdens motivāciju kopumu. Katrs no šīs Zīmes pārstāvjiem ir spilgts indivīds, ar saviem uzskatiem un stereotipiem. Neatkarīgi no tā, kā citi domā, Mežāzis centīsies izveidot savu viedokli par kādu konkrētu tēmu. Tas pats noteikums attiecas uz personīgo dzīvi. Mežāzim galvenais, lai izredzētais vai izredzētais viņam būtu sirdij dārgs, un pārējo teiktais, protams, ir svarīgs, bet ne liktenīgs.

Tajā pašā laikā Mežāži var justies ērti un vientuļi. Galu galā viss ir atkarīgs no tā, kā viņi uztver apkārtējo realitāti. Pēc būtības šīs zīmes pārstāvji dod priekšroku stabilitātei un ir neapmierināti, kad viņu dzīves mērītajā gaitā pēkšņi iestājas “melnā svītra”. Tomēr viņi dara visu iespējamo, lai tiktu galā ar grūtībām. Un, ja tas neizdodas, viņi meklē sevī morālo spēku, lai pieņemtu realitāti tādu, kāda tā ir.

Zvaigžņu eksperti Mežāžu raksturu neuzskata par sliktāko variantu. Starp šādiem cilvēkiem ir daudz uzticamu un apzinīgu darbinieku, uzticamu ģimenes vīriešu un talantīgu vadītāju. Mežāžu izturība un pacietība dažreiz pārsteidz citus līdz sirds dziļumiem. Bet, ja viņš tika šķērsots ceļš un pārkāpis rūpīgi izstrādātus plānus, viņš var izmantot savu spēju aust sarežģītas intrigas. Tāpēc ar Mežāžiem labāk nestrīdēties. Personīgajā dzīvē viņš var atbildēt par nodevību ar nodevību.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra zīmē dzimušie (21. janvāris – 21. februāris) nemitīgi cenšas padarīt savu dzīvi labāku, pat ja viņu ceļā ir nopietni šķēršļi. Viņi spēj mobilizēt savus spēkus un atrast slēptos resursus, ja ir reāla iespēja iegūt bonusu.

Tajā viņi nāk palīgā rakstura dabiskajai elastībai. Reti sastopams Ūdensvīrs, kura spītību var saukt par ēzeli. Lielākoties šie cilvēki uztver argumentu un izdara secinājumus. Starp citu, arī spītīgie Ūdensvīri šādi rīkojas ne nejauši – galu galā viņi ir pārliecināti, ka konkrētajā gadījumā tieši šāda uzvedība ir panākumu atslēga. Un, tiklīdz viņi sasniedz savu mērķi, labs raksturs atgriežas Ūdensvīrā.

Personīgajā  dzīvē Ūdensvīri var saskarties ar sliktu izvēli. Un vairākkārt. Bet galu galā viņi nogurst no ciešanām, un viņi sāk veikt nopietnu konkursa atlasi starp pretendentiem. Galu galā viņi joprojām izvēlas to, kurš izraisīja personīgās simpātijas. Savtīgi mīlas motīvi šīs zīmes pārstāvju vidū ir reti.

Zivis

Zivju zīmē dzimušie (22.02-20.03) ir draudzīga, bet neatkarīga personība. Daži to saista ar aukstumu, taču patiesībā Zivis vienkārši tiecas pēc mērķa un viņām nav daudz laika, lai novērstu uzmanību, kad ir tik daudz darāmā.

Lielākajai daļai šīs zīmes pārstāvju patīk būt kustībā un ļoti interesējas par apkārt notiekošo. Ir interesanti ar viņiem komunicēt un uzklausīt viņu viedokli par notiekošo. Pēc būtības Zivis tiecas pēc greznības un bagātības, taču nauda joprojām nekļūst par viņu galveno prioritāti.

Zivis augstu vērtē savu sociālo loku, un personīgajai dzīvei viņi cenšas atrast, ja iespējams, pastāvīgas attiecības. Tajā pašā laikā viņi nevadīsies pēc vispārpieņemtiem standartiem, bet gan mēģinās izvēlēties pāri, pamatojoties uz saviem apsvērumiem. Gadījumā, ja izvēlētajam ir labi finansiālie ienākumi, Zivis būs tikai laimīgas. Ja nē, viņi kopīgi centīsies sniegt finansiālu atbalstu, jo šīs Zīmes pārstāvjiem ideja par nabadzīgām vecumdienām ir vienkārši nepieņemama.

Kā redzat, katras Zvaigžņu zīmes raksturam ir savas atšķirīgās iezīmes. Tagad jūs zināt viņu stiprās un vājās puses, kas nozīmē, ka varat produktīvāk pielāgot savas attiecības.

COMMENTS

Leave a Comment