Dabas likums, kas palīdzēs iegūt vairāk naudas un enerģijas no kosmiskās bankas

Turklāt sievietes šo pasauli uztver daudz smalkāk nekā vīrieši. Viens iemesls: viņi pievērš lielāku uzmanību detaļām. Tas var palīdzēt sievietei vai radīt nelīdzsvarotību. Lai rastu mieru, palīdzēs elpošanas prakses – lēnām ieelpojiet un izelpojiet ar vēderu pāris minūtes. Šī patiešām ir ļoti vienkārša un efektīva metode, ko var izmantot katru dienu.

Meditācija

Meditācija var palīdzēt cilvēkam atrast enerģiju sevī. Lai nodarbotos ar šo praksi, jums nav nepieciešama nauda vai sarežģītas zināšanas. Viss, kas jums jādara, ir vienkārši atlaist savas domas un atpūsties. Kad izdosies kaut kādā ziņā “atbrīvoties”, dzīvības enerģija tevi uzreiz piepildīs kā tukšu trauku. Austrumu praktizētāji vienmēr izmanto meditāciju, un skolotāji uzstāj, ka tā ir ārkārtīgi nepieciešama mūsdienu cilvēkam.

Ēdiens

Enerģija ir tieši atkarīga no tā, ko tu ēd. Šķiet, ka tas ir pašsaprotami, taču nez kāpēc daudzi cilvēki neievēro veselīga uztura principus. Noteikti jāuzrauga diēta un diēta. Tāpat ir jāizvēlas tieši savam ķermenim, psiholoģiskajam tipam, dzīvesvietai atbilstošs ēdiens. Turklāt ir vērts saprast, ka veģetārisms, stingras diētas, badošanās un līdzīgas populāras lietas nav piemērotas visiem. Katrs no mums ir individuāls, tāpēc ir vērts izvēlēties produktus un diētu tikai un vienīgi sev.

Atmoda

Turklāt agra celšanās, rīta vingrošana un siltais ūdens būs papildu enerģijas avots. Ne velti cilvēki saka: kas agri ceļas, tam Dievs dod. Tibetas ārsti iesaka celties agri, ap pulksten 5–7. Pēc tam nekavējoties iesildieties ar vingrinājumiem vai jogu un tukšā dūšā izdzeriet glāzi silta vārīta ūdens. Ūdenim jābūt svaigi vārītam – vakardienas ūdens nederēs, un jēlūdens var būt smags tukšā dūšā.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 25. septembra līdz 1. oktobrim: Lauvai būs iespēja dzēst parādus, bet Ūdensvīriem jātaupa nauda!

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 25. septembra līdz 1. oktobrim: daudziem šis periods sola lielas pārmaiņas!

Lai no rīta piepildītu sevi ar enerģiju, brokastīm jābūt vieglām, veselīgām un barojošām. Pretējā gadījumā jūsu ķermenis zaudēs daudz enerģijas, lai sagremotu pārtiku. Tāpat Tibetas skolotāji neiesaka ēst nesaderīgas lietas: olas un zivis vai olas un piena produktus. Mūsu ķermenim nepieciešams ļoti ilgs laiks, lai kopā sagremotu šos pārtikas produktus.

Turklāt visas dienas garumā jāievēro pārtraukumi starp ēdienreizēm. Jums ir nepieciešams ēst bieži, bet mazās porcijās. Šis princips palīdzēs uzturēt normālu ķermeņa stāvokli. Un tas, savukārt, dos jums spēku un vitalitāti. Turklāt jums nevajadzētu ēst daudz naktī, pretējā gadījumā jūs nākamajā rītā pamodīsities noguris un nejutīsieties uzmundrināts.

Ūdens

Jums vajadzētu dzert tik daudz ūdens dienā, cik nepieciešams jūsu ķermenim. Jebkurā gadījumā norma nav mazāka par litru dienā. Attiecībā uz alkoholu: dažiem cilvēkiem tas palīdz mazināt spriedzi. Pusglāze sausa sarkanvīna pirms gulētiešanas palīdzēs atjaunot enerģiju normālā stāvoklī.

Turklāt mūsu vitālo enerģiju ietekmē nepabeigtie darbi, atliktie sapņi un vēlmes. Ik pa laikam ir vērts veikt nelielu tīrīšanu savās domās, sekot līdzi tam, kas notiek jūsu dzīvē. Jums arī jācenšas sazināties ar cilvēkiem, kas jums patīk, un jāizvairās no toksiskas vides.

Nauda

Lai kā arī būtu, naudai ir liela nozīme cilvēka dzīvē. Tie palīdz mums iegūt nepieciešamos resursus, sniedz komfortu dzīvē un piepilda mūsu vajadzības. Tātad, ja spēsi pareizi pielāgot savu vitālo enerģiju, iekšējā spēka avots virzīs tevi uz pareizo dzīves ceļu. Ar pareizu enerģijas apmaiņu jūs varēsiet realizēt sevi un saņemt par to atlīdzību. Šī smalkā sistēma darbojas divos virzienos: jo vairāk enerģijas mēs saņemam, jo ​​vairāk mēs dodam un jo vairāk saņemam atpakaļ.

Visbeidzot, es vēlos atzīmēt, ka vissvarīgākais avots ir miers dvēselē. Kad cilvēkam ir visi nepieciešamie resursi, bet iekšā nav miera, enerģijas līmenis būs zems. Ir jāiemācās novērtēt savu dzīvi un to, kas mums ir šodien. Un, protams, tiekties pēc labākā, realizēt sevi, iekarot jaunas virsotnes. Kas palīdz iegūt papildu enerģiju un saglabāt modrību visas dienas garumā?

Leave a Comment