Dzimšanas dienas karma: uzdevumi, iepriekšējās dzīves, pārbaudījumi un likteņa dāvanas

Lauva

Lauvas iepriekšējās dzīvēs varēja izdarīt daudz sliktu lietu un pieļaut daudz kļūdu. Tāpēc Visums vēlas, lai Lauvas iemācītos normāli uztvert pret viņiem vērstu kritiku. Daudzi nepatīkami vārdi, ko viņiem saka tuvi cilvēki, nav iemesls aizskart lepnumu, bet gan patiesa vēlme palīdzēt. Lauvas galvenais karmiskais uzdevums ir pārstāt būt augstprātīgam un mēģināt iemācīties mijiedarboties ar cilvēkiem.

Jaunava

Devu karma ievērojami pasliktinās, kad viņi izrāda negatīvu attieksmi pret citiem. Viņu galvenais uzdevums šajā iemiesojumā ir kļūt gudrākiem, uzņemot zināšanas un pieredzi. Jaunavām nevajag pētīt pašu pasauli, bet gan iemācīties lasīt starp rindiņām, vērojot cilvēku reakciju uz notiekošo. Jaunavas ir cilvēki, kurus augstāki spēki sūta uz šo Zemi, lai viņi rastu atbildes uz augstākiem jautājumiem: “kāda ir dzīves jēga?”, “Kur slēpjas laime?”.

Svari

Svariem iepriekšējā dzīvē neizdevās paveikt kaut ko ļoti svarīgu, tāpēc liktenis viņus joprojām saista ar noteiktām dvēselēm. Šo cilvēku galvenais uzdevums ir atrast draugus, domubiedrus, dvēseles radiniekus. Tāpat ir svarīgi pievērst īpašu uzmanību nejaušām, bet liktenīgām kucēm. Tie ir keramikas un plānoti. Viņu galvenais uzdevums ir pamodināt Svaros dzīves mīlestību un palīdzēt izdarīt to, ko viņi nedarīja iepriekšējos iemiesojumos.

Skorpions

Diemžēl Scorpions savu iepriekšējo dzīvi beidza ne uz tās labākās nots. Viņu karma nebija tā tīrākā, tāpēc pašreizējā iemiesojumā viņi var būt drūmi un ciniski. Visums vēlas, lai šie cilvēki saprastu, ka šis ceļš neved ne pie kā vien jaunām problēmām. Skorpionu atriebīgajai un negatīvajai dabai ir jāmainās, turklāt pēc iespējas ātrāk, pretējā gadījumā viņus gaida arvien jauni pārbaudījumi.

Strēlnieks

Strēlnieki gaida likteņa dāvanas, taču viņiem pareizi jāatbrīvojas no saņemtās veiksmes. Viņu karmiskais uzdevums ir kalpot cilvēkiem, nevis egoismam. Viņu daudzie talanti ir kaut kas tāds, kas prasa atbildību. Tādējādi viņi varēs atstrādāt savu karmu un pagātnes iemiesojumu grēkus. Strēlnieki ir likteņa palīgi, kuriem jāiemācās pārveidot apkārtējo pasauli uz labo pusi.

Mežāzis

Mežāži ir viena no vecākajām dvēselēm Visumā. Viņu milzīgā dzīves pieredze par visiem viņu iemiesojumiem ir jāuzkrāj, meklējot patiesību un mēģinot nodot citiem cilvēkiem domas, kas dzimst viņu galvā. Šo cilvēku galvenais augstākais uzdevums ir atrast sev studentus, kuriem viņi var palīdzēt apzināties visu šīs pasaules dziļumu. No Mežāžiem tiek prasīts tikai godīgums, atklātība un cīņa ar alkatību.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze no 2023. gada 13. līdz 19. martam

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ir viena no tīrākajām dvēselēm. Visums viņiem palīdz un visos iespējamos veidos cenšas demonstrēt savu mīlestību. Ūdensvīra neparastais prāts ir dāvana, kas jāvirza pareizajā virzienā. Šo cilvēku karmiskais uzdevums ir izpētīt pasauli un atklāt ko jaunu. Ūdensvīrus var saukt par pionieriem zinātnes pasaulē. Liktenis viņiem apzināti deva drosmi, pašapziņu un gribasspēku.

Zivis

Visums sniedz Zivīm īpašu atbalstu, jo tās ir daudz cietušas iepriekšējās dzīvēs. Viņu bagātā dzīves pieredze un milzīgā pagātnē piedzīvoto emociju gamma nebija veltīga. Šie cilvēki ir ļoti empātiski, nevis tāpēc, ka Dievs tos gribēja. Viņi ir ļoti jutīgi, jo viņi ir saskārušies ar daudzām problēmām un ir pazinuši cilvēkus, kuri tās ir piedzīvojuši. Zivju galvenais karmiskais uzdevums ir palīdzēt citiem, emocionālais atbalsts.

Ja jūtat, ka esat apmaldījies un nezināt, ko darīt tālāk, tam nav nozīmes. Eksperti iesaka izlasīt  iedvesmojošus citātus, kas palīdzēs izprast tavu likteni un saprast, kurā virzienā jāvirzās tālāk.

COMMENTS

Leave a Comment