Es tevi mīlu, lai gan tu neesi mans tips: 3 veidu vīrieši, kas saista tevi ar sevi, “noplicinot” pašcieņu

Ir vīrieši, kuri vienkārši pastāvīgi kritizē . Viņa komentāri būs klāt jūsu dialogā gandrīz no paša sākuma un jebkurā gadījumā: no neveiksmīgi izvēlēta tērpa līdz nepareizai intonācijai sarunā. Viņš var arī sākt jūs salīdzināt ar saviem draugiem, kur jūs nebūsiet izdevīgā stāvoklī.

Fakts ir tāds, ka šis “instancē” baidās tevi pazaudēt un tādējādi cenšas tevi noturēt. Vai piekrītat, ka ir daudz vieglāk pārliecināt jūs par savu nepievilcību, nekā pierādīt viņa ekskluzivitāti? Bet meitenes ne vienmēr spēj nolasīt šādas zīmes un var ciest no daudzu kompleksu parādīšanās.

Cilvēks, kurš ir pārāk aizsargājošs. Sākumā šāda tipa jaunekli piesaista viņa rūpes: kā pret tevi vienaldzīgs vīrietis varēja tērēt tik daudz laika, pūļu un naudas?

Lasi arī: Merilina Kerro pastāstīja, kur glabāt naudu mājā, lai kļūtu bagāts

Lasi arī: Kā piesaistīt naudu savai mājai. Efektīvi padomi, kā kļūt bagātam

Taču pārmērīgas bažas uzreiz pēc tikšanās var liecināt, ka turpmāk vīrietis neļaus tev pašai izlemt. Nekādas neatkarības vai savas vēlmes, bet tā vietā – “jo es tā teicu!”

Fakts ir tāds, ka, kontrolējot un iedibinot attiecībās savus noteikumus, kas viņam nekavējoties būs jāievēro, viņš saņem nepieciešamo gandarījumu un mieru.

Pāros ar pārāk aizsargājošu partneri parasti pastāv tikai viņa viedoklis. Ja mēģināsit strīdēties un aizstāvēt savu pozīciju, visnežēlīgākās apsūdzības un apvainojumi tiks vērsti pret jums. Tāpēc arī tiem mēs sakām: “Uz redzēšanos!”

Leave a Comment