Sieviešu horoskops nedēļai no 3. līdz 9. decembrim – gaidāmas sīkas problēmas!

Sievietēm vairāk nekā vīriešiem vajadzīgs zvaigžņu un planētu atbalsts. Viņām tas ir nepieciešams, lai justos ērtāk un veiksmīgi veiktu uzņēmējdarbību. Šīs nedēļas sieviešu horoskops palīdzēs sievietēm pilnībā izdzīvot decembri un sasniegt panākumus visās jomās.

Planētas stāvoklis decembra sākumā nesola nopietnas problēmas un būtiskas izmaiņas. Šī situācija ilgs tieši vienu nedēļu, pēc kuras planētas dos zaļo gaismu pārmaiņām un jauniem sākumiem. Nedēļā no 3. decembra līdz 9. decembrim sievietēm būs labs pārtraukums pirms sākuma. Astrologi ziņo, ka šīs septiņas dienas ir lieliski piemērotas, lai sagatavotos un plānotu. Izrādās, ka jākoncentrējas uz kārtējiem jautājumiem, kuriem nav nepieciešama īpaša neatlaidība. Bet kaut ko stratēģiski svarīgu darīt, vēl nav tā vērts: dilstošais Mēness un Marss Zivīs, nav labvēlīgi biznesa aktivitātei.

Auns

Šī nedēļa ir piemērota iepriekš uzsākto gadījumu pabeigšanai. Turklāt astrologi iesaka domāt par plāniem 2019. gadam. Saskaņā ar astroloģiskajiem novērojumiem, laika posms no 3. decembra līdz 9. decembrim ir veiksmīgs pamats nākotnei: noderīgas informācijas vākšana, pārdomas par šo tēmu, meklējiet savu profesiju un mērķi.

Nedēļu ietekmēs Marss Zivīs, kam ir tendence uz pasivitāti. Pirmdien, piektdien un sestdien patrons tiksies ar Saules, Neptūna un Urāna aspektiem. Šīs ir nozīmīgākās dienas horoskopā, kad Aunu sievietes var sajust brīvības, radošuma vai romances garšu. Tas ir labs laiks atpūtai un patīkamām aktivitātēm.

Tomēr piektdienas un sestdienas astroloģiskās tendences var radīt nepatīkamu stāvokli: pieaugs emocionālā neaizsargātība, sāksies savstarpēji saistītu neatliekamu jautājumu ķēde. Var būt problēmas mīlestībā un materiālajā nozarē.

Lasi arī: Mīlestības horoskops 2018. gada decembrim – sarežģīti piedzīvojumi!

Vērsis

Venēra dzīvo Skorpionā, saistībā ar kuru Vēršu sievietēm var būt nelielas ārkārtējas situācijas, tostarp viņu personīgajā dzīvē. Astrologi ziņo, ka tie būs daudz patīkamāki nekā problemātiskie. Tomēr kopumā nedēļas notikumi neattīstās pārāk labvēlīgi un var būt saistīti ar vairākām nepatikšanām. Atšķiramies ar problēmām, kas iegūtas, izmantojot elastīgumu, saziņas prasmes un  spēju kontrolēt emocijas. Mātēm ir jāpievērš uzmanība bērnu izglītībai vai viņu sociālajai adaptācijai jaunā komandā.

Par laimi Venēras ietekme nepārklāsies citu planētu ietekmē. Izrādās, ka daudz darba. Ir vērts apsvērt, ka saziņa ar iestādēm un inovāciju ieviešana var radīt neērtības un nenoteiktību. Lai nepieļautu sajukumu un netiktu izšķiesta enerģija, ir vēlams pāriet uz personīgo dzīvi – no tās gaidāma patīkama kustība.

Dvīņi

Labas ziņas: trešdien Merkurs atstās retro fāzi. Tomēr patrona uzturēšanās Skorpionā sola virkni nepatikšanas. Vēlams vadīt enerģiju noderīgām lietām, tad noguruma cēlonis būs produktīvs darbs, nevis bezjēdzīgi uzdevumi un tukšas runas. Pirmdien, otrdien un trešdien jums var nākties saskarties ar negodīgumu, viltu, agrāk pieļautām kļūdām. Ir nepieciešams pārbaudīt visu ienākošo informāciju un neuzticēties vārdiem – pastāv risks maldināt un slēpt svarīgas nianses.

Slikta garastāvokļa un satraukuma cēlonis var būt  emocionāla atkarība no partnera, problēmas ģimenē, ar automašīnu, bērniem vai darbu. Atrodoties nepatīkamā situācijā, ir svarīgi pareizi un saprātīgi novērtēt situāciju, racionāli noteikt prioritāti. Šajā gadījumā Dvīņu sievietes varēs pilnveidot savu dzīvi un uzlabot attiecības ar ģimenes locekļiem.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment