Finanšu horoskops nedēļai no 31. decembra līdz 6. janvārim – sarežģījumi finansēs!

Izdevumi pirms Jaunā gada varētu ietekmēt jūsu finansiālo situāciju, bet daudzas Zodiaka zīmes var kompensēt naudu, kas iztērēta 2018. un 2019. gada krustojumā. Tur palīdzēs jums noderīgs padoms no astrologiem.

Daudzām zodiaka zīmēm nākamā nedēļa būs pārmaiņu laiks un jaunas iespējas. Var būt nepatīkami darba mirkļi un grūtības ar naudu, bet to pārvarēšana nebūs tik grūta. Eksperti piedāvā jums iknedēļas horoskopu, ar kuru jūs varat pārvarēt finansiālās grūtības un palielināt savus ienākumus.

Auns

Nākamajās septiņās dienās Auna enerģētikas joma būs vāja, kas draud samazināt produktivitāti. Mēneša beigās būs vairāk darba, un uzdevumu izpilde būs daudz grūtāka. Lai sāktu jauno gadu ar tīru lapu, jums ir nepieciešams sadalīt parādus, apmaksāt rēķinus jau šonedēļ.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops 2019. gada janvārim – iespējamas problēmas attiecību un profesionālajā sfērā!

Vērsis

Nākamā nedēļa būs saspringta, jo Jaungada izdevumi var skart taupīgos Vēršus. Šajā periodā ir nepieciešams iegādāties tikai svarīgus pirkumus un, ja iespējams, nepērkot dārgus priekšmetus. Pateicoties savai rūpībai, Vērsis būs laimīgs, lai atrastu labas un, pats svarīgāk, lētas dāvanas saviem mīļajiem. Šonedēļ astrologi kategoriski neiesaka dot un aizņemties naudu, pretējā gadījumā nākamais gads sāksies Vērsim ar būtiskām problēmām.

Dvīņi

Domas par gaidāmo piesavināšanos un neatmaksājamiem parādiem var mocīt Dvīņus visu nedēļu. Tā iemesls būs problēmas ar naudu, kas katru dienu kļūst lielākas. Astrologi brīdina, ka gada beigas nav īstais brīdis riskantiem ieguldījumiem un finansiālai palīdzībai.

Vēzis

25. un 26. decembris ir bīstamākās šīs nedēļas dienas. Patrons Mēness vājinās Lauvas zvaigznājā, kas var radīt problēmas darbā un grūtības ar naudu. Šajā laikā zvaigznes atņems atbalstu, tāpēc tas nav labākais laiks, lai atmaksātu parādus, samaksātu maksājumus un veiktu svarīgus finanšu darījumus. Tomēr, ja turpmākajās septiņās dienās Vēži varēs smagi strādāt, iespējams, ka viņu pūles  palielinās algu līdz gada beigām.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 31. decembra līdz 6. janvārim – vajadzēs censties domāt pozitīvi!

Lauva

Šonedēļ priekšnieki pieprasīs pilnu atgriešanos no Lauvas. Tomēr nedēļas beigās centieni dos bagātīgus augļus un būs labas piemaksas vai palielinājuma iemesls. Lai pārvarētu radušos šķēršļus, Lauvām ir nepieciešams spēka avots. Nedēļas beigās šīs konstelācijas pārstāvjiem būs negaidīts pārsteigums, un kāds no iekšējā loka gribēs atgriezt veco parādu.

Jaunava

Finanšu ziņā nākamā nedēļa būs nestabila. No vienas puses, būs daudz iespēju nopelnīt labu naudu. Bet, no otras puses, tēriņi ievērojami samazinās maku un radīs papildu grūtības, tāpēc jums nevajadzētu apstāties pie tā, kas ir paveikts un strādājiet ar pilnu spēku.

Svari

Saturna ietekme stiprinās Svaru enerģiju, tāpēc būs daudz vieglāk veikt darba uzdevumus. Nākamajās septiņās dienās šī zvaigznāja pārstāvji varēs noslēgt rentablus darījumus, kas jaunajā gadā radīs labu peļņu. Nedēļas beigās varat doties uz veikalu un iegādāties Jaungada dāvanas saviem mīļajiem. Tēriņi šajā laikā neietekmēs Svaru budžetu.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops nedēļai no 31. decembra līdz 6. janvārim – jārisina rutīna attiecībās!

Skorpions

24. decembrī Mēness ietekme vājinās Skorpionu enerģiju. Šajā laikā var rasties konflikti ar priekšniekiem un kolēģiem, un, ja jūs nevarat tos atrisināt, jūs varat zaudēt savu darbu. Bet Skorpionam būs iespēja pārvērst finansiālo veiksmi savā pusē. Lai uzlabotu finansiālo situāciju, jūs varat spēlēt loteriju vai ieguldīt vērtspapīros.

Strēlnieks

Šonedēļ Strēlnieks netiks atbalstīts no zvaigznēm, tāpēc viņiem vienmēr jābūt uzmanīgiem un rūpīgi jāparaksta dokumenti, pretējā gadījumā šī zvaigznāja pārstāvjiem būs jāsaskaras ar Krā***kiem, un  nozagto naudu būs grūti atgriezt. Nepieciešams samaksāt nesamaksātos rēķinus un atmaksāt parādus radiniekiem un draugiem, pretējā gadījumā Strēlniekiem sekos nākamā mēneša laikā.

Mežāzis

Šonedēļ Mežāzis spēs uzturēt finansiālo stabilitāti un izvairīties no neparedzētiem tēriņiem, bet tikai tad, ja tos neizvirza viņu vēlmes. Tagad nav labākais laiks, lai iegādātos dārgas lietas un jaunu nekustamo īpašumu, pretējā gadījumā naudas problēmas jums paziņos gada beigās. Šajā laikā Mežāzim vienkārši ir jāpaļaujas uz veiksmi. Astrologi saka, ka panākumu varbūtība ir ļoti augsta.

LASI ARĪ: Talismani Dzeltenās Cūkas gadam: kā piesaistīt veiksmi, naudu un mīlestību

Ūdensvīrs

Jau nedēļas sākumā Ūdensvīrs ienirs brīvdienu atmosfērā, kas var ietekmēt viņu darba spēju. Jums ir jāpiespiež sevi un jāpabeidz darbs, kas sākts pirms nedēļas beigām, lai nesaskartos ar varas rājieniem. Nedēļas beigās kāds no iekšējās loka var pieteikties finansiālai palīdzībai, bet šajā gadījumā labāk ir atteikties. Parāda atgriešana būs jāgaida ļoti ilgi, un attiecības ar parādnieku tiks sagrautas.

Zivis

Izejošā gada beigās Zivīm ir jāatrod blakus darbs vai jāizmanto ezotērikas metodes, lai palielinātu ienākumus. Horoskops sola būtiskus tēriņus, jo Zivju finansiālais stāvoklis var mainīties. Tomēr nevajadzētu aizmirst par darba pienākumiem, jo ​​tieši tagad ir jāizmanto iespēja runāt ar priekšnieku un jautāt viņam par paaugstinājumu.

avots: dailyhoro

Leave a Comment