Horoskops nedēļai no 31. decembra līdz 6. janvārim – vajadzēs censties domāt pozitīvi!

Horoskopi palīdz cilvēkiem pārvarēt šķēršļus ceļā. Astrologi sniegs jums visnoderīgākos padomus par to, kur šonedēļ meklēt veiksmi, kā arī to, kā to nezaudēt.

Šī nedēļa būs īpaša lielākajai daļai cilvēku, bet pat tāpēc, ka tā būs pārejas nedēļa no 2018. gada līdz 2019. gadam. Fakts ir tāds, ka zvaigznes centīsies iemācīties domāt pozitīvi, lai sagatavotu cilvēkus daļējam Saules aptumsumam 6. janvārī, svētdien. Tā būs visbīstamākā un svarīgākā janvāra diena un šonedēļ.

Auns

Aunu negaidīs burvīgas uzvaras un neticami sasniegumi mīlestībā vai darbos. Šo laiku ir vērts veltīt atpūtai. Gada pēdējā dienā garastāvoklis būs labāks, ja jūs nesaglabāsiet dusmas un neuztrauksieties par nepatikšanām. Pozitīvas domāšanas spēks palīdzēs izdzīvot aptumsumu un svētku sākumu, kad pasaulē valdīs apjukums un haoss. Optimisms palīdzēs piesaistīt vēlamo nedēļas pozitīvākajās dienās – 2., 3. un 4. janvārī.

Šī nedēļa būs diezgan laba fiziskajai aktivitātei. Planētas ir pakļautas harmoniskai savstarpējai mijiedarbībai, tāpēc Auns būs mazāk noguris. Viņu ķermenis būs piesātināts ar Uguns enerģijas spēku. Galvenais neizlaist jūsu dusmas, pretējā gadījumā svētdien jūs varat palikt vienatnē, ar sliktu noskaņojumu, bez ārēja atbalsta.

LASI ARĪ: Saules aptumsums 2019. gada janvārī – radīs spēcīgu ietekmi uz visu gadu!

Vērsis

Šo nedēļu raksturo neticami vāja disonanse starp planētām un zvaigznēm. Paredzams, ka šīs zīmes pārstāvji būs ļoti nervozi septiņas dienas. Spēka un garastāvokļa atjaunošana būs ļoti lēna, tāpēc astrologi un eksperti iesaka Vēršiem izmantot meditāciju, lai mazinātu stresu, trauksmi un nogurumu.

Finansiālās izaugsmes iespējas būs ļoti mazas un mīlestībā Vēršus var sagaidīt nepatikšanas. Brīvie šīs zīmes pārstāvji varēs baudīt brīdi un atpūsties vientulībā. Iepazīstieties labāk sociālajos tīklos un iepazīšanās vietnēs, bet ne dzīvot. Tāpēc būs daudz vieglāk izspiest pieteikuma iesniedzējus un otrās puses statusu.

Dvīņi

Zvaigznes un planētas Dvīņiem būs labvēlīgas no 4. janvāra. Aptumsuma dienā tās joprojām nepalīdzēs atrisināt visas problēmas, tāpēc svētdien ir labāk klausīties ne savu intuīciju, bet gan mīļoto un veselo saprātu. Dvīņiem, kas strādās šajās dienās, jābūt piesardzīgiem pret skaudīgiem un atturīgiem cilvēkiem. Negatīvs var iznākt no cilvēkiem, un daži efektīvi amuleti var palīdzēt aizsargāt sevi no tiem.

4. un 5. janvārī jūs varat paļauties uz lielu pozitīvas enerģijas pieplūdumu, kas virzīs Dvīņus uz darbību un padarīs tās organizētas, precīzas un uzmanīgas. Plānu īstenošana šonedēļ ir iespējama, bet būs jācenšas, lai izvairītos no nepatikšanām. Cilvēkiem no šīs zīmes ir labāk izvairīties no dumpības, impulsivitātes un galējībām.

Vēzis

Spēcīgs un vērienīgs Vēzis spēs atrisināt vientulības problēmu. Tas ir maģisks laiks, bet tikai personīgās dzīves sfērai. Uzņēmējdarbībā būs liela stagnācija, ko principā var pieņemt, ņemot vērā, ka visa nedēļa būs svinīga vairumam cilvēku. Jums nevajadzētu iesaistīties kaitīgos un sarežģītos jautājumos, jo var rasties enerģijas izsmelšana. Planētas un zvaigznes nepalīdzēs atjaunot Vēža fiziskos un emocionālos spēkus, tāpēc viņiem būs patstāvīgi jāmeklē enerģijas avoti.

Jums ir nepieciešams ieskaut sevi ar laipniem un draudzīgiem cilvēkiem. Labāk ir darīt tikai tās lietas, kas būs pēc iespējas interesantākas. Izturība un pacietība ir divas īpašības, kas labvēlīgi ietekmēs Vēzi. Nav nepieciešams steigties pieņemt svarīgus lēmumus, īpaši Saules aptumsuma dienā – 6. janvārī.

LASI ARĪ: Retrograda planētas 2019. gadā – ietekmēs likteni!

Lauva

Profesionālā sfēra Lauvām būs joma, kurā jūs varat droši demonstrēt savu neatlaidību, pārliecību. Negatīvās emocijas ir jākontrolē pēc iespējas ciešāk, lai nepastāvētu jaunas konflikta situācijas, kas var liegt Lauvām labu veiksmi. Svarīgs karjeras panākumu elements šīs zīmes pārstāvjiem būs plānošana. 
Labāk ir mēģināt veikt visus svarīgos pirkumus pirms svētdienas.

Jebkuram darbam būs nepieciešama motivācija. Mīlas lietās tas būs nepieciešams. Astrologi iesaka izvairīties no uzsvērtas iniciatīvas demonstrēšanas. Tas būs labs laiks kopīgai uzņēmējdarbībai, tāpēc labāk neveikt negatīvu, kas viegli radīs problēmas. Tas noliegs visus iepriekšējos Lauvas centienus. Ir svarīgi uzraudzīt garastāvokli, lai cilvēki sasniegtu pozitīvo.

Jaunava

Jaunavām būtu jādomā par to, kā gūt panākumus. Kādam jāieskauj sevi ar veiksmīgiem cilvēkiem. Kādam būs jāturpina ar sevi strādāt. Ir svarīgi atcerēties savus galvenos uzdevumus gan pirms Jaunā gada, gan pēc tā. Svētdiena ir ģimenes diena. To ir labāk netērēt vienatnē, jo Saules aptumsuma laikā Jaunavām var būt visai sliktas domas. Pirmkārt, no tā cietīs pašapziņa.

Astrologi iesaka Jaunavām sākt veselīgu dzīvesveidu. Jums ir nepieciešams labs uzturs, mērens treniņš, alkohola izvadīšana. Jaungada vakarā jums nevajadzētu doties pār bortu ar stipriem dzērieniem – ir iespēja sabojāt pirmās brīvdienu dienas. Astrologi arī iesaka ievērot režīmu un izvairīties no miega trūkuma.

Svari

Svariem būs diezgan grūti noturēties saprātīgi. Jums būs jāatrod optimāli risinājumi sarežģītās situācijās, tāpēc labāk nedot tukšus solījumus nevienam un būt patiesiem ar tuviem draugiem. 31. decembrī un 6. janvārī domas un šaubas var radīt diskomfortu, tāpēc labāk ir iepriekš plānot savas lietas. Neceļieties pēc iedvesmas, ļaujot sev būt impulsīvam.

Svariem ir jāiet kopā ar plūsmu, cerot uz brīnumu un sevi. Labi veiksmes rituāli palīdzēs atrisināt dažas problēmas, netērējot laiku un pūles. Laiks ir vissvarīgākais, tāpēc ir vērts to veltīt pareizajām lietām, kuras nevar atlikt līdz vēlākam laikam. 31. decembrī un 6. janvārī labāk ir atpūsties, jo tās būs ļoti sarežģītas dienas. Sestais 6. janvāris dos daudzas problēmas.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 31. decembra līdz 6. janvārim – esiet uzmanīgas ar lēmumu pieņemšanu!

Skorpions

Skorpioniem ir nepieciešams skatīties, ko viņi saka un domā. Emocijas var izzust, jo planētām un zvaigznēm nebūs harmonijas. 31. decembris ir slinka un pelēka diena, bet no 1. janvāra sāksies īpašas aktivitātes periods. Enerģijas pārpalikumu var izlietot mājsaimniecības darbiem vai palīdzēt radiniekiem. Šajās dienās nav vērts riskēt, jo sekas var būt ļoti skumjas.

Jebkuras grūtības, ko radīs jaunais 2019. gads, Skorpions varēs izdzīvot ar planētu spēcīgu atbalstu. Ir svarīgi saglabāt uzmanību un vērsties pie problēmu risināšanas ar maksimālu uzmanību. Šīs zīmes pārstāvjiem jāatceras, ka nav neiespējamu uzdevumu. Jums ir jāmēģina pozitīvi domāt.

Strēlnieks

Afirmācijas panākumiem un veiksmei palīdzēs Strēlniekiem nezaudēt visu, kas tika iegūts 2018. gada beigās. 31. decembris ir slinka un nepatīkama diena, kas veltīta sev un mājsaimniecības darbiem. Tas pats attiecas uz Saules aptumsumu 6. janvārī. Tā ir pārāk bīstama svarīgiem lēmumiem, tāpēc svētdienā ir labāk atpūsties pareizi un vientulībā.

Tā būs ļoti stabila nedēļa, ko var izmantot savām vajadzībām. Daudziem Strēlniekiem tiks garantēti mīlas panākumi, jo viņi spēs izstarot uzticību un stabilitāti. Tas ir lielisks laiks mācīties, iegūt zināšanas un sagatavoties eksāmeniem. Cilvēkiem no šīs zīmes nepieciešams aizmirst par savādību un materiālismu. Dzīvības garīgais komponents ir daudz svarīgāks.

Mežāzis

Šonedēļ jūs varat droši klausīties intuīciju, palīdzēt citiem. Nevairieties no ģimenes, draugiem un kolēģiem. Kolektīvais darbs nodrošinās ikvienam daudz pozitīvu emociju. Galvenais – neaizmirstiet atmiņas un neesiet sentimentāls. Pašlaik kritika ir arī ļoti bīstama. Nepieciešams apķīlāt brīdi un neievērot svešas lietas.

Atbrīvoties no neveiksmēm, palīdzēs trīs burvju ceļi. Tos var uzskatīt par īpaši nozīmīgiem svētdienā – Saules aptumsuma dienā. Tā būs neticamas enerģijas disonanses diena, kas slikti ietekmēs visus dzīves aspektus. Šis svarīgais notikums var izraisīt greizsirdības, skaudības un nenoteiktības vētru.

LASI ARĪ: Aīdas Grifaļ prognoze 2019. gadam – būs gan kāpumi, gan kritumi

Ūdensvīrs

Ūdensvīram būs jācenšas pasargāt sevi no svešzemju negatīvās enerģijas. Zvaigznes un planētas padarīs šīs zīmes pārstāvjus ļoti jutīgus pret ārējo ietekmi. Tas nozīmē, ka pasaule var mainīties negatīvi domājošu cilvēku ietekmē: ienaidnieki un atturētāji. Ūdensvīrs prasīs piesardzību, sirsnību un spēju pateikt “nē”. Astrologi iesaka baidīties no cilvēku manipulatoriem.

Nav nepieciešams likt spieķus riteņos tiem cilvēkiem, kuri to darīja pagātnē. Atriebība neatrisina problēmas, tāpēc tās tikai pievieno. Vienīgais labais veids, kā palikt virs ūdens, ir ieskaut sevi ar tiem, kuriem var uzticēties jebkurā situācijā. Pirms Jaunā gada 31. decembra šis padoms būs ļoti noderīgs.

Zivis

Jaudas mantra palīdzēs Zivīm papildināt enerģijas krājumus šonedēļ. Tas būs ļoti mērīts laiks, ideāli piemērots sadzīves darbiem, iepirkšanās un jauniem paziņojumiem. Jūs varat mēģināt veikt darbu vai mācīties. Grūtās situācijās Zivīm palīdzēs viņu intuīcija. Radoši cilvēki jaunā gada sākumā dos lielu veiksmi biznesā. Astrologi iesaka darīt labu un palīdzēt cilvēkiem, bet ne svētdien. Saules aptumsums ir laiks, kad labāk ir palikt mājās vientulībā un nedarīt neko riskantu.

Zivju šarms būs augsts, tāpēc mīlas lietās viņi būs laimīgi. Tas sniedzapņēmību un godīgumu. Jūs varat atzīties mīlestībā, kopīgi plānot, satikt otrās puses vecākus. Būtu lietderīgi mainīt vidi, ceļot un satikt vecos draugus nedēļas vidū.

avots: dailyhoro

Leave a Comment