Mīlestības horoskops nedēļai no 31. decembra līdz 6. janvārim – jārisina rutīna attiecībās!

Mīlestības horoskops – Jūsu labākais palīgs personisko problēmu risināšanā. Astrologu ieteikumi palīdzēs jums atrast mīlestību vai atrast kopīgu pamatu ar partneri šonedēļ, kad viens gads aizvietos citu, un intīmākie sapņi var piepildīties.

Astrologi ziņo, ka nākamā nedēļa būs piepildīta ar dažādiem notikumiem un brīžiem, kas saistīti ar personīgo dzīvi. Dažām zodiaka zīmēm būs jāpavada pēdējā gada brīvdienas vientulībā, un kādam beidzot izdosies satikt otro pusīti. Grūtā situācijā zvaigznes novedīs pie pareizā ceļa un palīdzēs novērst grūtības. Eksperti piedāvā mīlestības horoskopu, no kura jūs uzzināsiet, kas jūs sagaida jaunā gada sākumā.

Auns

Šonedēļ astrologi iesaka vientuļajiem Auniem doties ceļojumā. Pastāv iespēja, ka šīs konstelācijas pārstāvji varēs iepazīt jaunus draugus un īsi ienirt romantikas atmosfērā. Tiem, kas jau ir atraduši savu mīlestību, jums ir jāatgādina savam partnerim par savām jūtām. Iespējams, nesen, mīļotajam trūkst uzmanības no Auna, un tagad ir pienācis laiks to novērst.

LASI ARĪ: Zodiaka zīmes, kuras gaida nopietnas pārmaiņas 2019. gadā

Vērsis

No 31. decembra līdz 2. janvārim Mēness kļūs vājāks Skorpiona zvaigznājā. Iespējams, ka šajā laikā uzticēšanās partnerim vājinās, un  biežāk radīsies konflikti greizsirdības dēļ. Tomēr jums nevajadzētu turpināt savas emocijas: patiesībā mīļotajam nav nekādu noslēpumu no aizdomīgajiem Vēršiem. Šīs konstelācijas vientuļie pārstāvji tiksies ar pievilcīgu personu. Bet jūtas ne vienmēr būs savstarpējas, jo Vērsis nekavējoties zinās.

Dvīņi

Dvīņiem jāuztraucas par savām attiecībām, jo ​​jau šonedēļ viņu mīlestības laiva var saplaisāt. Vājas Venēras ietekme radīs konfliktus, strīdus un pārpratumus. Dažiem partneriem būs jāveic koncesijas un  jālūdz piedošana. Vientuļos Dvīņus sagaida tikšanās ar bijušo partneri, pēc tam viņi var domāt par attiecību atjaunošanu. Šajā gadījumā ir nepieciešams paļauties ne tikai uz sirds balsi, bet arī uz intuīcijas norādēm.

Vēzis

Šonedēļ Mēness enerģētikas nozarē sola būt nestabila. Sakarā ar to, Vēzis bieži izraisīs konfliktus no nulles, tādējādi izsitot partneri no emocionālā līdzsvara. Neejiet pārāk tālu, pretējā gadījumā pat pacietīga persona vēlēsies pārtraukt attiecības. Vientuļie Vēži, visticamāk, uztraucas par partnera trūkumu, bet pēc jaunā gada, domas par to izzudīs fonā.

LASI ARĪ: Pāvela Globas finanšu horoskops 2019. gadam – jāievēro piesardzība pieņemot svarīgus lēmumus!

Lauva

Pateicoties Marsa pozitīvajai ietekmei, 1. janvārī, Lauvas varēs iepazīties ar jaunu pielūdzēju. Bet nepieprasiet lielāku uzmanību sev, lai nekavējoties neaizskartu potenciālo partneri. Jaungada brīvdienās Lauvu sagaidīs negaidīts pārsteigums no mīļotā. Iespējams, otrā puse vēlētos apvienot dzīvi kopā un organizēt romantisku randiņu.

Jaunava

Šonedēļ Jaunavai ir jābūt uzmanīgākai, sazinoties ar partneri. Iespējams, sarunas laikā viņi dalīsies tajā, par ko būtu jāklusē. Labāk nesaasināt attiecības un pievērsties jaunā gada sasniegšanai. Vientuļajām Jaunavām būs slepens cienītājs, kurš tagad vēlas slēpt savas jūtas. Tomēr drīzumā Jaunavas pamanīs uzmanību no viņa puses.

Svari

Svariem var būt aizdomas, ka mīļotais mēģina kaut ko slēpt. Iespējams, ka aizdomas neizrādīsies nepamatotas, un jūs to uzzināsiet līdz nedēļas beigām. Vientuļie Svari vēlas vairāk mīlestības un romantikas. Lai piesaistītu pretējā dzimuma uzmanību,  jaunajā gadā varat  izdarīt izmaiņas tēlā.

LASI ARĪ: Numeroloģiskā prognoze pēc dzimšanas datuma: vai 2019. gads būs labs gads?

Skorpions

Horoskops iesaka šo laiku pavadīt mīļotā kompānijā. Nākamajās septiņās dienās Skorpionam ir jāveido kontakts ar partneri un jāievieš atklāta saruna. Iespējams, ilgu laiku pāris ir uzkrājis daudzas pretenzijas viens pret otru, un labāk to risināt tagad un atrisināt radušos konfliktus. Vientuļo Skorpionu sagaida panākumi mīlestības sfērā. Jaungada svētkos zvaigznes sola daudzas jaunas paziņas, randiņus un īslaicīgus romānus.

Strēlnieks

31. decembris Strēlnieks ienirs svētku atmosfērā un pilnībā aizmirsīs par personīgajām problēmām. Otrai pusei būs nepieciešama uzmanība, bet draugi būs Strēlnieka prioritāte, nevis mīlestība. Situācija var kļūt tā, ka līdz 6. janvārim šī zvaigznāja pārstāvji var izšķirties ar partneri. Šonedēļ jums vajadzētu biežāk klausīties likteni, kas palīdzēs vientuļajam Strēlniekam atstāt vientulības valsti un atrast patiesu mīlestību.

Mežāzis

Nedēļas laikā Mežāzis biežāk atšķirsies no partnera. Šādās situācijās ir nepieciešams pārvaldīt savas emocijas un veikt koncesijas, jo ierobežošana un pacietība tikai stiprinās mīlestības savienību. Vientuļajam Mežāzim labāk vēl nenoteikt randiņu datumu: tikšanās laikā pielūdzējam var būt nepatīkama situācija, pēc kuras šīs konstelācijas pārstāvji nevēlas turpināt attiecības ar potenciālo partneri.

LASI ARĪ: Numeroloģiskais horoskops 2019. gada janvārim- radīsies vēlme tiekties uz saviem mērķiem

Ūdensvīrs

Venēras un Merkura aspekts 31. decembrī vājinās Ūdensvīra modrību. Šajā dienā jums vajadzētu izvairīties no iepazīšanās publiskās vietās, jo ​​jebkurš jauns pielūdzējs var būt nepiemērota persona. Nedēļas vidū pāriem var rasties konflikti un pārpratumi, bet, spējot pārvarēt šo sarežģīto periodu, Ūdensvīrs var izjaukt laimīgo attiecību noslēpumu.

Zivis

Zivju zīmes pārstāvji vēlēsies veikt izmaiņas savā personīgajā dzīvē. Iespējams, ka pie tā būs vainojami strīdi ar partneri, kas ļoti bieži pārkāpj pārī mikroklimatu. Pirms jebkura lēmuma pieņemšanas jums ir jāizvērtē plusi un mīnusi. Ja attiecības ir apstājušās, varbūt jau tagad partneriem vajadzētu atpūsties vienam no otra. Vientuļās Zivis atradīsies sev patīkamu cilvēku sabiedrībā, kur viņi spēs piesaistīt pretējā dzimuma uzmanību un pat saņemt uzaicinājumu uz randiņu.

avots: dailyhoro

Leave a Comment