Finanšu zvaigžnu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: ir svarīgi saprast savus mērķus, lai neciestu lielus materioālos zaudējumus!

Lauva

Šis nebūs labākais laiks, lai noformētu hipotēku, kredītu, dārgiem pirkumiem. Nauda ir jākrāj, nevis jātērē. Kas attiecas uz izpeļņu, tad Lauvai šajā ziņā var rasties grūtības sakarā ar pēkšņo nogurumu, ko retro fāzē izprovocēja Neptūns. Elpošanas vingrinājumi palīdzēs Lauvām iedvest sevī jaunus spēkus. Iespējams, būs iespējams iegādāties kaut ko steidzami nepieciešamu par neticami zemu cenu. Te jau var domāt par iegādi. Lauvas sagaida daudzas problēmas, kuras reaģēs uz visiem ienaidnieku negatīvajiem uzbrukumiem.

Jaunava

Jaunavām jācenšas saskatīt laimīgas likteņa pazīmes visā, kas notiek. Neskatoties uz viņu galvenās talismana planētas negatīvo stāvokli Merkura personā, Visums neatstās izstrādātājus bez pamudinājumiem. Šonedēļ labāk nevis uzlabot savu finansiālo stāvokli, bet gan pievērsties sevis pilnveidošanai fiziskajā ziņā. Šis nav labākais laiks mācībām un efektīvai jaunu zināšanu apguvei, darba maiņai. Zvaigžņu eksperti iesaka pareizi noteikt prioritātes. Šis nebūs labākais periods svarīgu pirkumu veikšanai. Nākamo septiņu dienu Dev finansiālais uzdevums ir strādāt klusi.

Svari

Svari atšķirībā no citām zvaigžņu zīmēm var doties komandējumos. Briesmu iespējamība ir minimāla, taču zvaigžņu eksperti joprojām stingri iesaka šīs zīmes pārstāvjiem izmantot rituālus veiksmīgam ceļojumam. Ir labas ziņas – šonedēļ Svari varēs sajust jau agrāk paveikto darbu pozitīvos rezultātus. Planētas parādīs šīs zīmes cilvēkiem visus viņu trūkumus un sasniegumus. Ir svarīgi jebkuru kritiku uztvert saprātīgi, neapvainojot tos, kuri runā par trūkumiem. Cilvēki var būt rupji, taču viņi nemelos tev acīs.

Skorpions

Zvaigžņu eksperti iesaka Skorpioniem būt ārkārtīgi atklātiem pret kolēģiem, jo ​​tas izraisīs cieņas pieaugumu, un no tā ir tieši atkarīga finansiālā situācija un veiksme. Šonedēļ neuzmanība var izraisīt iznīcināšanu visam, ko Skorpioni ir būvējuši gadiem ilgi. Ir svarīgi būt uzmanīgiem. Jums arī jākļūst aktīvākam un enerģiskākam. Ja esat slinks, varat izraisīt finanšu un darba nepatikšanas. Un, protams, nenāks par ļaunu mazliet ticības sev un labākai nākotnei.

Strēlnieks

Strēlniekiem būs laiks nokārtot visas savas finansiālās lietas. Jo vairāk viņiem ir laika darīt tagad, jo lielākus panākumus viņi var gūt vēlāk, kad Merkūrs atgriezīsies labvēlīgā pozīcijā. Tāpēc tagad noteikti nav vērts visu atlikt uz vēlāku laiku. Viss ir jāizlemj tikai tagad, šajā brīdī. Tāpat nedod nevienam tukšus solījumus – tas liks Strēlniekiem krist viņu finansiālajai labklājībai svarīgu cilvēku acīs.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: bez svarīga iemesla neceļojiet, dažus var sagaidīt avārija ceļā!

Lasi arī: Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: kādam no zvaigžņu pārstāvjiem ļoti paveiksies satikt savu dvēseles draugu!

Mežāzis

Svarīga zvaigžņu ekspertu piezīme attiecas uz Mežāžu uzkrājumiem. Tagad labāk netērēt vairāk, nekā nepieciešams, lai nesagādātu sev liekas problēmas. Spēcīgi amuleti pret naudas zaudējumiem palīdzēs aizsargāt jūsu maku, ja pēkšņi nāksies daudz tērēt. Nakts gaismekļi nav labākajā stāvoklī, tāpēc zvaigžņu eksperti iesaka ievērot noteikumus un nepārkāpt likumu. Mežāžiem jāturpina būt pašpietiekamiem – tā ir finansiālo panākumu atslēga. Ikviens, kurš nesen guvis finansiālus panākumus. Labāk būt pazemīgam. Pretējā gadījumā jūs varat izraisīt nepatikšanas.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ir svarīgi atcerēties, ka mūsu vārdiem tagad ir īpaša nozīme finansiālo panākumu veidošanā. Sakarā ar to, ka Merkurs ir vājš, ir steidzami jāpārtrauc teikt vārdus, kas neļauj pārspīlēt finanšu panākumus. Tagad jādara viss iespējamais, lai varas iestādes, kolēģi vai biznesa partneri saprastu, ka Ūdensvīram var uzticēties. Visi turpmākie finansiālie panākumi tiks balstīti uz šo uzticību. Pagaidām labāk neuzticēties savai sestajai maņai. Tas var maldināt Ūdensvīru un novest tos uz apzināti nepareiza ceļa.

Zivis

Zivīm gaidāma ļoti grūta nedēļa ar lielām grūtībām un satricinājumiem. Spēcīgi rituāli pret nelaimi un problēmām palīdzēs apiet visas sliktās lietas, vienlaikus saglabājot finanses, cieņu no kolēģiem un veiksmi. Iespējams, ka daudzi Zivju plāni mainīsies. Šīs Zīmes pārstāvjiem ir jāpārvēršas par apdomīgiem cilvēkiem, gataviem uz visu. Nauda nav viss, bet tagad tās dēļ vari zaudēt draugu vai mīļotā cilvēka cieņu. Tuvākajā periodā nevajadzētu būt sīkumam, lai nesalauztu malku. Tāpat labāk neizvirzīt sev pārāk ambiciozus mērķus.

Noturēties virs ūdens finanšu sektorā vai pat gūt panākumus tajā, visticamāk, būs iespējams stresa noturīgo Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka šobrīd ir labākais laiks tiem, kas nebaidās likteni pārbaudīt spēkus.

COMMENTS

Leave a Comment