Gaisa stihijas zvaigžņu zīmes pārstāvjiem 2023.gada oktobris atnesīs nepārtrauktu satraukumu kādā no dzīves sfērām!

Veselība

Oktobrī Dvīņiem īpašas veselības problēmas nav gaidāmas. Satraukumu var radīt tikai lielas aktivitātes un nervu spriedzes sekas, kas izpaudīsies bezmiega un migrēnas veidā. Lai no tā izvairītos, mēģiniet harmoniski mainīt darbu un atpūtu.

29. un 30. oktobrī pilnmēness un Mēness aptumsuma dienās ieteicams pēc iespējas samazināt aktivitāti – tavs enerģētiskais potenciāls nebūs no labākajiem, taupi spēkus.

Svari

Ir pienācis laiks ņemt visu savās rokās un pierādīt sevi kā īstu sava likteņa saimnieku! 2023. gada oktobra prognoze Svariem sola galvu reibinošu izredžu rašanos, taču līdz ar pozitīvām pārmaiņām nāks arī problēmas un jaunas rūpes. Nav laika turēt galvu mākoņos, šis mēnesis būs auglīgs un veiksmīgs tikai tad, ja izrādīsi degsmi. Tad zvaigznes tev noteikti palīdzēs!

Labvēlīgās dienas oktobrī: 1., 2., 6., 14., 19., 30.

Nelabvēlīgās dienas oktobrī: 4, 8, 12, 13, 23, 31.

Kas sagaida Svarus 2023. gada oktobrī

Oktobris Svariem var kļūt par īstu “renesanses laikmetu” – būs daudz iespēju mainīt visas savas dzīves jomas uz labo pusi. Nebaidieties no jaunā, nebaidieties iziet ārpus ierastā un meklēt piedzīvojumus, jo tas var būt jūsu panākumu atslēga. Tikai noteikti atrodi laiku atpūtai, lai arī mēnesis kopumā ir labvēlīgs, emocionālais fons oktobrī brīžiem būs ļoti nestabils, un būs jāpieliek pūles, lai atjaunotu sirdsmieru.

Oktobra sākumā, kad Mēness ir dilstošā fāzē, Svari var izjust zināmu nenoteiktību un šaubas, taču nevajag ļaut tām pilnībā pārņemt tavu apziņu. Vilšanās iespējama arī šajā periodā un cilvēkos, kuri pret tevi nekādā gadījumā nav vienaldzīgi. Taču zvaigznes aicina netiesāt citus pārāk skarbi – mēs visi reizēm esam vāji, gļēvi un pat gļēvi.

Augoša Mēness periods, no 15. līdz 27. oktobrim, iezīmēsies ar biznesa aktivitātes pieaugumu. Vienkārši nepieņemiet pārsteidzīgus lēmumus, nerīkojieties impulsu iespaidā, pārdomājiet katru soli, neatmetiet ieradumu izsvērt plusus un mīnusus, pirms sākat jaunu projektu, ieguldāt kaut ko vai uzsākat ilgstošu projektu. -termiņa līgums. Tas ir vienīgais veids, kā sasniegt pozitīvus rezultātus.

Mēneša beigās sajutīsiet gandarījumu un pašpārliecinātību – jūsu pūliņi nesīs ļoti “sūdīgus” augļus. Bet nav pienācis laiks atpūsties uz lauriem, nepārstāj virzīties uz saviem mērķiem, tici sev un sasniegsi jaunas virsotnes.

Mīlestība

Zvaigznes iesaka Svariem izrādīt īpašu uzmanību un rūpes pret savu otro pusīti. Oktobrī jūsu mīļotajam atbalsts būs vajadzīgs vairāk nekā jebkad agrāk. Turklāt viņa sarūgtinājuma cēlonis, visticamāk, būs kāds no jūsu ģimenes vai tuvākā loka, kurš vēlas “iebāzt degunu” jūsu attiecībās un sniedz “vērtīgus un noderīgus” padomus.

Zvaigžņu eksperti iesaka vientuļajiem Svariem būt atvērtiem mīlestībai un attiecībām. Bet nesteidzieties ar galvu baseinā, nesteidzieties likt pārāk lielas cerības uz jaunām paziņām, pretējā gadījumā jūs būsiet vīlušies. Neatkarīgi no tā, cik ļoti jums patīk kāds cilvēks, vispirms jums vajadzētu viņu labāk iepazīt, iespējams, ātri sapratīsit, ka romāns ar viņu jums neko labu nedos.

Nauda un karjera

Laiks biznesa sasniegumiem pienāks no oktobra vidus. Šis būs paaugstinātas aktivitātes un enerģijas periods, un jūs varēsiet sasniegt ievērojamus rezultātus savā profesionālajā jomā. Nekautrējies izteikt idejas un ieteikumus, tici sev un nebaidies spert soli uz priekšu!

Bet tikai atcerieties, ka, lai iegūtu vēlamo rezultātu, jums ir pilnībā jākontrolē situācija. Pilnvaru deleģēšana šobrīd ir riskants bizness un, visticamāk, apzināta neveiksme. Cilvēks, kuram uzticēsi kādu no pienākumiem, vienkārši netiks ar tiem galā vai izrādīs nepiedodamu nolaidību, atsakoties no tev dotā solījuma. Tāpēc ņemiet lietas savās rokās!

Lasi arī: Dārza darbu kalendārs 18.09.-28.09. 2023: visu vāc un nes siltumā

Lasi arī: Monētu zīlēšana: uzzini, kāpēc nauda neplūst pie tevis

Arī finanšu jautājumos nepieciešama totāla kontrole. Tikai skaidra plānošana palīdzēs izvairīties no naudas problēmām un nepaliks sajukumā. Taču šis mēnesis nav vispiemērotākais investīcijām – pastāv liels risks, ieguldot citā “piramīdā” sastapties ar krāpniekiem un pazaudēt savus ietaupījumus.

Veselība

Oktobris ir veselībai labvēlīgs mēnesis, īpašas problēmas nav gaidāmas. Un iespējamas fiziskās aktivitātes, peldēšana un nesteidzīgas pastaigas palīdzēs justies vēl labāk un sajust enerģijas pieplūdumu.

Emocionālā veselība ir nedaudz sarežģītāka, augsta nodarbinātība un ar to saistītais stress laiku pa laikam liks par sevi manīt. Lai novērstu bojājumus, atvēliet pietiekami daudz laika miegam un atpūtai.

Ūdensvīrs

Otrais rudens mēnesis sola labvēlīgas pārmaiņas visās dzīves jomās. Ūdensvīram prognoze 2023. gada oktobrim paredz interesantus laikus, pilnus ar jaunām iespējām un nozīmīgiem notikumiem. Taču atceries, ka galvenais panākumu faktors būs tava gatavība rīkoties un noķert laimes putnu tieši lidojumā, nevis gaidīt, kamēr tas paklausīgi uzsēdīsies uz tava pleca!

Labvēlīgās dienas oktobrī: 4., 9., 13., 18., 22., 27.

Nelabvēlīgās dienas oktobrī: 2, 6, 11, 16, 20, 24, 30.

Kas sagaida Ūdensvīru 2023. gada oktobrī

2023. gada oktobris Ūdensvīram būs būtisku pārmaiņu periods personīgajā un profesionālajā jomā. Zvaigznes dos jums vairāk iespēju nekā jebkad agrāk pagriezt savu dzīvi citā virzienā un dos jums brīvību un neatkarību lēmumu pieņemšanā. Esiet gatavi jaunām iespējām un nebaidieties uzņemties atbildību par savu rīcību.

Mēneša pirmās divas nedēļas paies dilstoša mēness ietekmē, līdz jaunajam mēnesim 14. oktobrī. Šis laiks paies daudz atklājumu zīmē, pārsvarā personisko attiecību jomā. Apstākļi veidosies tā, ka varēsi pilnīgi no jauna palūkoties uz seniem draugiem, kolēģiem un mīļajiem. Viņi parādīs sevi no visnegaidītākās puses, dažās situācijās izraisot tavu apbrīnu, citās – liekot tev vilties. Bet nesteidzieties izteikt skarbus, negatīvus vērtējumus, cilvēkiem ir pamatoti iemesli to darīt, vispirms izprotiet situāciju un tikai tad izdariet “spriedumu”.

Augošā Mēness periodā, kas ilgs no 15. līdz 27.oktobrim, Ūdensvīram īpaša uzmanība jāpievērš profesionālajai sfērai. Ir pienācis laiks īstenot idejas, aktīvi virzīties pa karjeras kāpnēm un uzsākt jaunus projektus. Vienkārši mēģiniet atteikties no standartiem un veidnēm, esiet radošs un nebaidieties no oriģināliem, radošiem risinājumiem.

Zvaigznes iesaka Ūdensvīram oktobra pēdējās dienas veltīt sevis attīstībai. Šis periods ir labvēlīgs mācībām, eksāmenu kārtošanai, meistarklašu un kvalifikācijas paaugstināšanas kursu apmeklēšanai. Nepalaid garām brīdi, lai iegūtu jaunas zināšanas, kas tev noteikti noderēs nākotnē!

Mīlestība

Sazinoties ar mīļajiem, Ūdensvīriem ieteicams būt atvērtākiem un sirsnīgākiem. Tie, kuri ir bijuši attiecībās ilgu laiku, var izjust zināmu nogurumu un sākt tos noslogot rutīna. Taču par izjukšanu nav jādomā, jūsu savienība nemaz nav novecojusi savu derīguma termiņu, bet vienkārši pārdzīvo zināmu “pasīvo” fāzi. Mēģiniet atdzīvināt savas emocijas, atmodiniet savu seno aizraušanos – uzaiciniet savu otro pusīti uz romantisku randiņu, kopā izmēģiniet kādu ekstrēmu izklaides veidu un nepadodieties eksperimentiem guļamistabā. Varēsi stiprināt saikni ar partneri un ienest attiecībās svaigumu un jaunumu.

Vientuļajiem Ūdensvīriem jābūt gataviem romantiskiem piedzīvojumiem. Neizvairieties no tikšanās ar jauniem cilvēkiem, jums ir iespēja satikt cilvēku, kurš jums nākotnē kļūs svarīgs. Un arī pievērsiet uzmanību cilvēkiem, kuri jau sen ir stingri iestrēguši jūsu “draugu zonā” – iespējams, ka daži no viņiem izjūt kaut ko vairāk nekā draudzīgas jūtas pret jums.

Nauda un karjera

Oktobris Ūdensvīram sola labvēlīgas pārmaiņas profesionālajā sfērā un jaunas iespējas karjeras izaugsmei. Esiet gatavi interesantiem biznesa priekšlikumiem, jaunu “naudotu” klientu un partneru parādīšanās, un Tava spēja domāt ārpus rāmjiem un rast neparastus risinājumus noteikti tiks novērtēta un palīdzēs sasniegt izvirzītos mērķus. Taču ir svarīgi atcerēties, ka panākumus gūs tie, kuri ir gatavi apzinīgi strādāt, smagi strādāt un sevi pilnveidot.

Finanšu sektorā viss nav tik gludi, kā gribētos. Peļņa oktobrī var būt mazāka, nekā jūs gaidījāt. Iespējami arī neparedzēti izdevumi, iespējams, ka ļoti lieli. Lai izkļūtu no sarežģītās situācijas ar minimāliem zaudējumiem, iepriekš plānojiet savus izdevumus, atvēlot noteiktu summu “tikai ugunsgrēka gadījumam”.

Veselība

Zvaigznes iesaka Ūdensvīram īpašu uzmanību pievērst savai emocionālajai veselībai. Centieties atjaunot savu garīgo līdzsvaru, jo no tā ir tieši atkarīga jūsu fiziskā labklājība. Atrodi laiku garīgām praksēm, meditē, nodarbojies ar jogu.

Ir arī vērts pārskatīt savu uzturu – gremošanas sistēma šobrīd ir īpaši neaizsargāta. Pirms liek šķīvī šo vai citu produktu, padomā: vai tas tev tiešām noderēs? Un mēģiniet ēst mazāk treknu, miltainu un saldu ēdienu.

Leave a Comment