Harmoniska dizaina noslēpumi: kā padarīt enerģiju mājās pozitīvu

Izvēlieties pareizās mēbeles

Ja vēlaties, lai enerģija mājā būtu sabalansēta, jāizvēlas atbilstošas ​​mēbeles. Ja jums ir mazs dzīvoklis un maz vietas, tad nevajadzētu izmantot apjomīgas mēbeles, jo tās ienesīs jūsu mājā zināmu disonansi. Šeit drīzāk ir nepieciešama minimālisma pieeja.

Ja māja ir liela un plaša, un tajā ir daudz vietas, tad jums būs pilnīga izvēles brīvība – jūs varat izgatavot visu ar lielām mēbelēm, vai arī varat izvēlēties opciju ar maziem galdiem, krēsliem un gultām, bet šajā gadījumā jums būs jāizmanto vairāk aksesuāru – gleznas, lampas, figūriņas un citas lietas.

Neaizmirstiet par augiem un dzīvniekiem

Augiem jābūt katrā mājā. Viņu neticamā jauda palīdzēs harmonizēt telpu. Augi var darboties kā enerģijas filtri, kā arī pozitīvās enerģijas avoti. Tie ir liels pluss, jo lielākoties tie rada universālu Qi enerģiju, nav saistīti ar Iņ vai Jaņ.

Lasi arī: Vecmāmiņa iesēja veselu samteņu dobi, bet ne jau skaistumam, tie nav tikai ziedi, bet gan īsts spara un ilgmūžības eliksīrs

Lasi arī: Ja jūsu mājā joprojām ir šie vampīru augi, steidzami izmetiet tos ārā, lai izvairītos no neveiksmes.

Kas attiecas uz dzīvniekiem, tad no ezotērikas un bioenerģētikas viedokļa to lomu ir ļoti grūti pārvērtēt. Fen šui arī dzīvnieki ir svarīgi, bet ne tādā pašā veidā kā augi. Mājā ir lietderīgi turēt zivis, bruņurupuci, papagaili, gliemežus. Kaķi un suņi ir universāli. Šie dzīvnieki stabilizē enerģijas plūsmas un var darboties kā negatīvās enerģijas attīrītāji.

Spoguļi arī ir svarīgi

Spogulis ir spēcīgs enerģijas avots, tāpēc jūsu mājās ir jābūt vismaz vienam lielam spogulim. Nav svarīgi, kas tas būs – pārnēsājama grīda vai siena. Vissvarīgākais ir neaizmirst par noteiktiem piesardzības pasākumiem. Nekad nenovietojiet spoguli gultas, cita spoguļa vai ieejas durvju priekšā.

Eksperti atgādina, ka svarīgi māju sakopt laicīgi un pareizi, lai pozitīvā enerģija to nepamestu.

Leave a Comment